Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxted

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
II. Erzsébet brit uralkodó unokatestvére, a kenti herceg felesége ezt kérdőjel nélkül jelentette ki a minap. A főnemes ugyan saját állítása szerint nagy állatbarát, ezzel együtt úgy véli, nem kellene túl nagy jogokat tulajdonítani nekik. Az állatvédők persze kiakadtak. A…..
  Sokan úgy gondoljuk, hogy mi megúszhatjuk, mert eddig is másokhoz törtek be. Különben is miért pont a mi otthonunk kerülne célkeresztbe?  Gyakran egy életen át tartó kemény munkával dolgozunk meg javainkért: lakásunkért, személygépkocsinkért és megtakarított…..
– A kiskorúak terhessége Bosznia-Hercegovinában egyre aggasztóbb méreteket ölt, emellett az aktív nemi életet élő 13-15 éves lányok száma is sokkolóan növekszik– nyilatkozta a News Blic portálnak Senad Mehmedbašić szarajevói nőgyógyász. Elmondta, hogy sajnos ez manapság…..
Ingyenes országimázst kanyarított Magyarországnak a német RTL "Megmentjük a nyaralásod" c. reality sorozata. A műsorban megszivatott turisták a helyszínről telefonálnak Ralf Benkönek, aki odarepül és szétcsap az elkanászodott vendéglátósok között. Hogy-hogynem az idei évad…..