Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koenigh

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegregáció, lelkivizsgálat, üresen álló önkormányzati lakások, óvodahiány – sokan sokféle problémát felvetettek már az ingatlanukat elvesztett devizahiteleseknek épített ócsai Patyomkin-falu kapcsán. Jöjjenek most a be nem tartott építési követelmények, a…..
Koenigh 2013.01.26 16:09:26
@libi: na igen, teljesen irreális dolog újakat felhúzni a semmiben, mikor itt az orrunk előtt a sok lakatlan épület és lakás, és nem csak Budapesten, a vidéki városokban is siralmas a helyzet
Az alább közrebocsátott poszt két fiatal aktivista-pedagógus sztorija. Azt reméljük, hogy a hamis humanizmustól és illúzióktól mentes történetet nem értitek félre. Talán még azt is remélhetjük, hogy a happy end-mentes történet nem a cselekvés lehetetlenségéről szól, hanem…..
Koenigh 2013.01.07 12:01:18
Annyi minden fér egy városba! Tegnap felhúzta magát az egyik bloggerünk a Deák tér ízléstelen összevisszaságán. Én viszont úgy döntöttem, hogy nincs kedvem azon keseregni, sem azon, hogy a Bazilika lépcsőjét lezárják éjszakára, mert mocskot hagynak ott maguk után az emberek,…..
Koenigh 2012.07.03 12:17:08
Budapest annyira király, hogy csak kapkodom a fejem!
A Nép-szigeten a retró hekkező határozottan menő.
A Csakajósörben (
csakajosor.hu/index.php) és a Rézhasú Bagolyban végre lehet különleges söröket, sőt a világ legállatabb sörét, hazai főzésű Grabancot kapni.
Menő lett hurkát enni a sarki hentesnél.
Jobbnál jobb fröccsöket kapsz bárhol a városban.
Ettől nyugatabbra nem találsz normális piacot egyetlen fővárosban sem, magyarul a piac intézményének nyugati végvára vagyunk.
Nincs kétségem, Budapest a hedonizmus fővárosa!