Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kotov

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, kedves Feleim, hogy most lett elegem a regisztráció körüli hercehurcából. A bitnélküli idiótákon röhögés már fáraszt, bár tagadhatatlanul van valami kellem és báj abban, ahogy az indexvideó stábjának Kontur Pál három szó alatt kétszer keveredik önellentmondásba, de…..
Subba Szép lakás, jó szomszéd 2012.09.24 16:17:11
..
kotov 2012.09.25 10:11:17
A Fidesz benyújtotta a szavazói regisztrációról is szóló választási eljárási törvény tervezetét, és rögtön mellé a saját alaptörvényének módosítását is. Tudniillik a Fidesz is tudja: ez a törvény embereket foszthat meg a választás lehetőségétől, így ellentétes a…..
„A Comedy Central bemutatja következő évadának felvételére október 5-én és 6-án kerül sor a Corvin Dumaszínházban. Visszatérnek a régi kedvencek, jönnek az új arcok, lesznek különleges meglepetések és persze humor, minden mennyiségben” - Szinte már hagyományos hír ez,…..
Elég rossz volt a kormány elmúlt kéthetes mérlege, a baltás gyilkos, Orbán IMF-listája és a Varga István-féle női szerepfelfogás borzolta a kedélyeket. Mindhárom ügy elviekben alkalmas volt arra, hogy a Fidesz korábbi támogatóit is elgondolkodtassa a hogyantovábbról. Mindegyik…..
kotov 2012.09.16 11:40:23
@mikóka kálmán:
A dolog ott indult, hogy a tömeg kezdte el a balhézást és a tévé székház felgyújtását, majd a kivezényelt rendőrökre is ők támadtak először.
Ezek után felteszem neked a kérdést, ha te ott lettél volna rendőrként az első sorban mit tettél volna?
Miközben kövekkel, féltéglákkal és molotov koktélokkal dobálnak, Te teát és süteményt kínáltál volna fel a vérgőzös csőcseléknek?
kotov 2012.09.16 12:35:12
@sanyix:
gyurcsány az utolsó akit látni szeretnék miniszterelnökként, de ugyanezt gondolom orbánról is.
Na most mi lesz veled 2 biteském, hogyan fogsz beazonosítani? :)
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
kotov 2012.09.13 09:35:33
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
kotov 2012.09.11 09:36:30
Ezek az idióták fullosan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi pénzbe kerül akár 2 gyerek felnevelése is, igaz? Melyik bolygón élnek ezek?
180-200.000 forint összkereset mellett/alatt gyakorlatilag mazochistának kell lenni ahhoz, hogy ebben az országban bárki gyereket vállaljon.
De mondom én, vissza a középkorba. Lesz még itt olyan törvény is, hogy nőként csak akkor vállalhatsz munkát, ha orvosi fényképpel egybekötött papírral tudod igazolni, hogy szültél már legalább 2 gyereket. Ezek a primitív tahók tényleg úgy gondolják, hogy a nőnek a konyhában a helye és amúgy meg kuss a neve.
Vagy oké, legyen a nő helye a konyhában, de akkor a férfi családtagnak szánt minimálbér 300.000 forintnál induljon.
Aki ma ebben az országban minden szabályt be akar tartani átlagbérek és juttatások mellett, plusz még gyereket is akar vállalni ilyen körülmények között, az gyakorlatilag egzisztenciálisan veszélyezteti a saját maga és a családja létét, jövőjét.
Most őszintén kérdezem, ezek a politikusnak csúfolt, semmihez nem értő takonygerincű férgek, mikor mentek utoljára a pórnép sorai között? Mikor beszélgettek velük szemtől-szemben arról, hogy miként is él ma egy átlag kereset mellett egy átlag magyar állampolgár?
Mert onnan az elefántcsont toronyból elhiszem én, hogy nem látszik az a mélyszegénység, letargia, elkeseredettség és az egyre fokozódó düh, ami csak gyűlik és gyűlik az emberekben. De ha egyszer lerobban az a szelep, akkor ezeket a férgeket a Jóisten sem fogja megmenteni a népharagtól, azt borítékolni merem.
kotov 2012.09.11 10:08:47
Fogom a fejemet, hogy mennyi buta ember írogat ezekre a blogokra. Az egyik leír egy orbitális ostobaságot, erre a másik rákontráz egy még nagyobbal. A legdurvább, hogy szemlátomást ti tényleg ennyire buták vagytok, nincs is igényetek arra, hogy gondolkodjatok azzal a diónyi kis agyacskátokkal, csak fújjátok ugyanazt a mantrát mint ezek a tetvek. Milyen érzés Bólogató Jánosként élni az önálló gondolatok legkisebb szikrájától is mentesen?
Elmondanám azoknak a fafejű primitív embereknek, akik még mindig vakon hisznek a fideszben, hogy a fenti "politikus" által tett kijelentés igazából valami olyasmit takar (az elmúlt időszakból levont következtetések, miszerint hogyan is gondolkoznak ők), hogy szerintük a nőnek a konyhában a helye és kuss a neve.
Nos, az tény, hogy a nő az egyetlen olyan emberi létforma, aki képes gyereket szülni, de ez nem jelenti azt, hogy köteles gyereket szülni, azt meg pláne nem, hogy ez lenne az egyetlen feladata, az egyetlen cél ami a szeme előtt kell hogy lebegjen. Esetleg majd ha meglesznek a feltételek, a kellően átgondolt fizetések, a költséghatékony megoldások és a megteremtett körülmények a gyerek felnevelésére, akkor majd lehet ilyeneket pofázni. Addig meg pofa lapos.
Majd amikor a nagyrabecsült fideszes szemétládáitok éppencsakhogy elérik a parlamenti bejutási küszöböt, akkor majd jusson eszetekbe ez a fenti kijelentés is, csak hogy képben legyetek, hogy miért is fogtok örökre eltűnni a süllyesztőben.
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..
kotov 2012.09.09 15:31:53
Teljesen egyértelmű a dolog.
orbán úgy gondolja, hogy nem veszíthet semmilyen formában, soha. Számára a vesztes pozíció egyszerűen nem létezik, ő egyszerűen nem akarja ismerni azt a szót, hogy vesztes.
Ezért aztán minden adott pillanatban mindig az aktuális közönséget kápráztatja el az aktuális környezethez illő hazugsággal. Az sem érdekli ha az előtte lévő közönségnek teljesen az ellenkezőjét mondta, mert az már elmúlt, számára mindig csak és kizárólag az aktuális közönség a fontos, semmi más. Ebből következően ő azt gondolja, hogy mindenkinek azt kell mondania amit az adott közönség hallani akar, viszont nem érzékeli át azt, hogy egy kimondott dolog kapcsán esetleg ellentmondásba keveredik saját magával (az utóbbi időben egyre többször és egyre gyakrabban). Ebből pedig az következik, hogy mivel nem erőssége a magyarázkodás, ezért csak beszél és beszél és beszél, mindig az adott közönségnek eljátszva az igazmondó júdás szerepét.
Ebből pedig levonhatjuk azt a konklúziót, hogy orbánnak nincsenek elvei. Nincsenek elvei amelyeket követne, hiszen most már minden egyes nap az ellenkezőjét mondja annak mint előtte. Nincsenek elvei amelyek mellett ki merne állni, hiszen mindig az aktuális közönségnek kell játszania, az meg mindig más és más. Hozzá képest a szélkakas egy fixen rögzített vasdarab.
Fél a kritikáktól, fél a negatív véleményektől, fél mindentől ami egy kicsit is rossz fényt vethet rá, ezért folyamatosan törekszik arra, hogy csak a saját gondolatait hallja vissza mindenkitől és mindenhonnan, mert retteg attól, hogy esetleg valaki mást fog gondolni amit ő.
Egy elvek nélküli beszari és gyáva alak.
Ami egy orbáni kiszólásnak indult pénteken, abból mára hivatalos kormányprogram lett. A másfél millió munkahely egy-két év alatt létrehozásáról szóló mesét még betudhattuk volna Kisgömböc nagyot mondásának egy gyáravatón, de mivel Selmeciki Gabriella Fidesz szócipelő is…..
Sanna Quist svéd fotós találta ki ezt a projektet. Megkérte a barátait, hogy hordják össze a saját dolgaikat egy kupacba és mosolyogjanak a kamerába. Innen a megnevezés: Minden az enyém!”All I own”. Nagyon különleges fotók készültek, érdemes végignézni őket.…..
Magyarország kétségkívül sikeres olimpián van túl. Kilencedik helyen zártunk az éremtáblázat, olyan nagy országokat megelőzve, mint például Japán vagy Ausztrália. A pekingi zökkenő után elmondható, hogy a magyar olimpikonok hozták megszokott formájukat. Ez szinte mindenkit…..
Egyszer volt, hol nem volt, valahol Európa közepén a Kárpátok gyűrűjében élt egyszer egy félázsiai horda. Egy másodosztályú focista volt a királyuk, egy kusza tekintetű látnok a sámánjuk, és ezek ketten szentül hitték, a szóból nem, csak az erőből ért ez a sok paraszt.…..
kotov 2012.08.17 15:50:40
Belegondoltam, itt minden összefügg mindennel. Ezek a mocskok 89' óta erre készülnek, ezt tervezik, csak ez járt a fejükben semmi más.

Az egész ott kezdődött, hogy orbán kettéosztotta az országot a kokárdázással ("aki nincs velünk az ellenünk").
Utána jött az Alkotmánybíróság és az összes ellensúlyokkal rendelkező az állam ügyeibe beleszólni képes cégek korlátozása, és a munkájukat végző emberek helyett a hithű seggnyaló káderek beültetése mindenhová. Ezzel egy időben megtörtént az első rablás, a magánnyugdíj vagyon ellopása.
Utána következett az EU-val és az IMF-el való izmozás, direkt kötekedés, hogy ők mennyire fasza gyerekek a hátuk mögött álló nagy büdös semmivel karöltve.
Utána kijelentették, hogy ez itt nem a Magyar Köztársaság, hanem Magyarország.
Legutóbb pedig orbán kijelentette, hogy lehetséges hogy nem jó nekünk (azaz neki) ez a demokráciás dolog, mivel neki fogalma sincs mi az, mit jelent és egyszerűen nem érti. Ezért ebből kifolyólag nem kell ez nekünk sem.
Most pedig már tényleg ott tartunk, hogy neked mint állampolgárnak nincsenek jogaid, csak és kizárólag kötelességeid, amiket az állam ír elő neked.

Komolyan mondom emberek, egyáltalán nem lepődnék meg ha Magyarország lenne a következő Észak-Korea.
Gyakorlatilag mostanra már tényleg csak egy lépés választ el minket attól, hogy nem vehetsz magadnak mobilt, autót és igazából internetre sincs szükséged. Cserébe viszont mehetnél a kötelező heti közmunkákra és 0-24-ig hallgathatnád a mindenhová felszerelt hangszórókból az orbánt éltető dalokat és dicshimnuszokat, gépfegyveres őrökkel a hátad mögött, akik bármikor lelőhetnek bárkit büntetlenül és indok nélkül.
Komolyan mondom emberek, egyetlen lépés választ el minket ettől.

Ha ezt a bolsevik bandát nem zavarjuk el még 2014 előtt, lehetőleg örökre és végérvényesen, akkor nekünk magyar állampolgároknak befellegzett.
Komolyan mondom emberek, itt polgárháború lesz.
Az utolsó óra utolsó percében vagyunk, "itt az idő, most vagy soha".
  Az elmúlt két-három napban eléggé sok hír röppent fel a rendőrség átszervezésével kapcsolatban, és most, hogy már kicsit tisztul a kép (ha ugyan tényleg tisztul), ideje kicsit megvizsgálni a dolgokat. Az már biztos, hogy a Belügyminisztérium döntése szerint jogutód…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Tartottam egy kis nyári szbadságot, a blogot is csak félgőzzel csináltam. Ennek következtében számos olyan történettel kapcsolatban nem tudtam írni amelyekről egyébként szerettem volna, de akad azért olyan amely mellet így utólag sem tudok szó nélkül elsétálni. A…..
kotov 2012.08.07 13:04:37
@Kakimaki0123456789:
Igazad van, látom is beette magát a fidesz zrt. fizetett mocskolódója, aki ha kell az élete árán is megpróbálja védeni a védhetetlent.
Tényleg csak ennyire tartja és becsüli magát egy olyan ember, aki egy bűnözőkből álló állami maffiát véd? Erre nincsenek szavak.
kotov 2012.08.07 13:07:20
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
kotov 2012.08.01 10:43:37
@enpera:
Mondod te, aki szerint a másik oldal meg (a te gondolatmenetedből kiindulva) csakis lmp-s vagy neoliberális lehet. Ja, hihető.

@Strandlabda:
Ismered mindet, tudsz róluk mindent, 200 évre visszamenőleg mindegyiknek egyesével ismered a családfáját, a szüleit, rokonait, gyerekeit, hogy ennyire masszív véleményed van róluk?
Ezért tart titeket primitív és legalja népségnek minden normális és épeszű ember. Akkora baromságokat jelentetek ki szemrebbenés nélkül, hogy csodálkozom rajta hogy a plafon még nem szakadt rátok.
Borzasztó ez a mentális sötétség ami körbelengi és nem ereszti el azt a kis dió nagyságú agyatokat.
kotov 2012.08.01 11:20:48
@Strandlabda:
Nézd, én régebben sokat jártam át anno Jugoszláviába, anno Csehszlovákiába, anno NSZK-ba és mindenhol mosolyogva fogadtak minket. Megvendégeltek minket, ettünk, ittunk, beszélgettünk sokat.
Érdekes mód nem akartak kiirtani minket.
Szóval csak annyi lenne a kérdésem, hogy te tulajdonképpen miről beszélsz?
Kié lesz a magyar föld? Ez a téma tartja lázban a vidéket nem minden alap nélkül. Az NFA pályázatok tanulságait levonva, Ángyán jelentéseit átolvasva számukra is került: félni nem a szélsőjobboldali mitológiában megénekelt kétpólusú támadástól kell, amiben Kohn Simon…..
kotov 2012.07.30 09:18:59
kotov 2012.07.30 09:43:51
@Muad\\\'Dib:
Elképesztő hogy mindenre van egy válaszotok ami legitimálja azt a rengeteg mocskos hazugságot és bűnt amit szeretett vezetőd elkövet nap mint nap.
Az ilyenek miatt nem jut egyről a kettőre ez az ország, húzzuk vissza azt aki egy kicsit is jobb valamiben mint a másik, nehogy már okosabb legyen az átlagnál.
Engem nem érdekel ha ennyire naiv és vak vagy, de legalább ne terjeszd.
kotov 2012.07.30 12:01:30
@Muad\\\'Dib:
Ez is egy tipikus attitűd a részedről/részetekről, aki hozzád merészel szólni az vagy tudatlan, vagy nem olvasta végig amit írtál, vagy nincs képben semmilyen formában.
Ugyanúgy viselkedsz mint a gazdáid, gőgös, pökhendi, lenéző stílusban, nem hiába ők tartják a pórázodat.
Próbálj meg felnőni a 21. századhoz és ne a múltban keresd folyton az önigazolást a saját butaságaidra.
„Ha egy mérnök óvatosan kifejtette ellenvéleményét, értelmiségi aggályoskodásnak bélyegezték. „A vasúthoz nem diploma kell, hanem józan paraszti ész!”– jelentette ki az egykori miniszter. Ugyancsak őróla mesélik, hogy a máriafürdői kisvasút vonalának kijelölésénél…..