Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cerberus üvölt Viktor fülébe

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.09.01 12:39:33
@willdataa: A levél egészét olvastad?

Pl.

"Elítélünk továbbá egy országot, amely hőst csinál abból a katonatisztjéből, aki megvédte a népe becsületét? Egyáltalán, kinek a felelőssége volt közös tanfolyamra küldeni két, gyakorlatilag azóta is háborús helyzetben álló nép tisztjeit? Példaként hozhatnánk fel akár a horvát Gotovinát is, aki - ilyen alapon - sokkal több ember haláláért felelős, mint Safarov. Érte kiállt a Kuruc.info, Safarov esete sem más."

További részletek: kuruc.info/r/6/100710/#ixzz25DIAcGsC
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.09.01 13:42:48
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Nem. Ha leszarnád, nem írnál ide semmit.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.09.01 16:05:32
@fal_adja_a_masikat: Kár, hogy nem anyádat verte agyon.
Én nem gondolom hogy egy ember ilyen ellátást érdemel attól , még hogy megöregedett. Hozzá teszem a nagypapám kitüntetést kapott a polgármestertől annak idején, hiszen 50 évig dolgozott a pécsi erőműben kitüntetett szerepkörben Tisztelt Szerkesztőség!   Szeretném a…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.09.01 00:53:09
@Pepibubó: Nem kellene ebbe is belevinni a komcsizást, a kórházi orvosok 90%-a jobboldali.
Aktívan építjük kapcsolatainkat Azerbajdzsánnal a keleti nyitás politikájának részeként. Ez azt jelenti, hogy nagyon szeretnénk, ha Azerbajdzsán pénzt adna nekünk. Ennek részeként adtuk át Azerbajdzsánnak azt a férfit, aki pár éve gyilkolt meg Magyarországon egy örmény…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.09.01 00:31:38
@az utolsó bögreharcos: Nem vagyok liberális, de senki sem tapsolt együtt a bűnözőkkel. Ez hazugság.
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.31 23:13:33
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.31 23:14:40
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.31 21:44:37
@01234567: Kiegészítés: Örményország 301-ben vette fel a kereszténységet, az Örmény Egyház az 1. században alakult ki. A világ legrégebbi keresztény országa, s emellett számos kisegyház legrégebbi menedéke. A Kaukázus legfelvilágosultabb és legtoleránsabb országa. Emellett a legokosabb és legélhetőbb is. A hosszú orosz-szovjet fennhatóság ellenére az oroszt minden iskolás tanulja. Ők még a térképet is ismerik...

Az Orbán-kormány összeveszett a világ legrégebbi keresztény államával. Mit szól ehhez Semjén?
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.31 22:39:01
@péniszirigy feminista szűz strihkurva: Rákosi és Kun Béla nem volt rasszista, s közvetlenül egyetlen gyilkosságért sem viselnek felelősséget. Szerintem közvetve se. A Lenin-fiúkat 1919-ben a Kormányzótanács lefegyverezte, Péter Gábort pedig kivégezték a törvénysértésekért.

Helyesen: Szálasi és Horthy, ők a magyar népirtók
Sevcsenko az ukrán, Milan Baros a cseh, Shay Given és Damien Duff az ír, Christian Poulsen pedig a dán válogatottól búcsúzott végérvényesen a nyári foci EB után. Így döntött az olimpiát követően Kásás Tamás, Varga Tamás és Kiss Gergely is, akik a magyar vízilabda válogatott…..
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
Az alant következő okfejtés természetesen csak a saját tapasztalatainkon, és az általunk olvasott, erősen limitált terjedelmű források elemzésén alapul, akinek nem tetszik, ne olvassa. Blah, blah, disclaimer. Na csapjunk a lecsóba. Négy kontinens nagyjából negyven országában…..
Sokáig kellett várni rá, de megérte: nem kizárt, hogy már nyolc év múlva, a trianoni béke századik évfordulóján hivatalosan is fel lehet vetni a revízió kérdését. Ezt Kőszegi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője jelentette be az Erdélyi Magyar Ifjak Borzonton…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.15 15:37:11
@Mezőbándi: Vidéken 80 évnél fiatalabb zsidók lényegében nincsenek, legfeljebb vegyesházasságban néhány valláselhagyó leszármazott. Ellenben a többség zsidózik. Vidéken különösen. Az antiszemitizmushoz nem kellenek zsidók.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.15 15:39:39
@dzsugasvili: A határmenti színmagyar sáv vékonyka, a nagyobb városokban mindenhol román többség jellemző, a szilágysági-kalotaszegi tömb eltűnőben, a Székelyföld pedig nagyon messze van a magyar határtól.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.15 15:55:49
@MézesRozi: Min vitatkoznak? Nem értem.
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
Fricz Tamásnak Kedves Tamás! Szóval egy új kor jött el, amelyben lehetséges, arról beszélni, hogy... És itt felsorolsz néhány témát, amelyekről eddig is lehetett beszélni. Nemcsak Magyarországon, hanem a szabad világban mindenhol. Legfeljebb kritikák érték, akik…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.12 15:59:44
@dr. Bubó: Egyetértek. Holnaptól nem szavazhatsz. Valami ilyesmire gondoltál?
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.12 16:16:17
@kakukk12: Semmi sem lesz belőle, hiszen alkotmányellenes és nemzetközi szerződéseket sért.

De azért megpróbálják átvinni.

Addig sem az ellopott százmilliárdokról és a négymillió nyomorgóról beszélünk, bár erről az utóbbi csoportról amúgy se nagyon szoktunk.
A Potzner Ferenc építész által jegyzett „Koncepcióvázlat a Budai Várnegyed jövőjéről” munkában jól látható a budai Duna-part egykori palotasorának részleges helyreállítási terve. Az egykor műemléknek számító palotákat nem világháború, hanem a kommunisták semmisítették meg. Az elpusztult budai…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.12 12:33:55
@enpera: A szocialista korszakban minden nap étterembe jártam, pedig egyszerű mérnökként dolgoztam egy gyárban.

1990 óta viszont a sztárséfeket nézem a tévében, és meg sem fordul a fejemben, hogy elmehetnék valamelyik szuper étterembe. Mert nem telne rá. Több milliónyian vagyunk így.

Ez az igaz fejlődés, ugye?

Tömegközlekedés? Budapesten óriási volt a fejlődés kb. a nyolcvanas évek közepéig. Hülyeség ezt letagadni.

A visszaesés a '90-es években kezdődött.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.12 12:37:42
@ekszvájzed: Ezt az érvelést így ebben a formában nem írta le senki.

Az épületeket 99%-ban azért bontották le, mert elavultnak ítélték, vagy súlyosan megsérült az ostrom során.

Biztos, hogy voltak hibás döntések, ezt lehet vizsgálni.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.12 14:35:54
@don-kanyar: OK, hivatkozz levéltári dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy a házlebontásoknak politikai oka volt.

Ha az arány eléri az 1%-ot, megkövetlek.

Én elfogult vagyok, de legalább vállalom.

Te pedig egy jobboldali bértollnok, aki semlegesnek tünteti fel magát.
  Ez a modern Európa totális csődje, nem az ortodox gazdaságtan. Most még egy ilyen antitfasiszta bejegyzést kaptok, aztán holnap írok mást, mert azért nemcsak nácik vannak a világon, hanem pl. Marsra szállás, devizahitel, olimpia, rock and roll és örök élet,…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.10 22:38:33
@Balangó: Ez sajnos így nem igaz.

Izraelben a zsidó, a muszlim és a drúz mellett a kilenc keresztény felekezet szabályai szerint kötött házasságot is elismeri az állam. A külföldön kötött házasságokat is.

A felekezethez nem tartozó párok 2010 óta - a muszlim és főleg a zsidó szélsőjobboldal tiltakozása ellenére - házasságot köthetnek, de ezt a felekezetek nem ismerik el. Előtte átutaztak Ciprusra, vagy bementek a paraguayi követségre, s az állam ezeket a házasságokat elismerte.

Tehát most már keresztény is házasodhat zsidóval az állam szabályai szerint, de vallási házasságot nem köthet a zsidó vallás szabályai szerint. Ez általában a többi felekezetre is igaz.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.10 22:44:23
@Cerberus üvölt Viktor fülébe: Természetesen egyházi házasságra gondoltam. Bocs.
Újabb aranyérmeink vannak Londonban, már kétszer annyi, mint amennyit a legutóbbi, pekingi olimpián szereztünk. Jelent ez valamit? A materia­listáknak biztosan semmit. De talán van abban valami, hogy egy nemzet sportteljesítményei pontosan mutatják az adott nép pszichikai és mentális…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.10 00:39:44
@wernhervonbraun: A szocialista rendszer "cionista" lett volna? Ezért támogattuk minden arab-zsidó háborúban az arabokat, s ezért nem volt Izraellel 1989-ig diplomáciai kapcsolatunk?

Nevetségesen ostoba kis pöcs lehetsz.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.10 01:14:30
@wernhervonbraun: A magyar zsidó sportolókról - számos, kiemelkedő olimpiai nagyságunk az - megfeledkeztél.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.10 01:15:38
@wernhervonbraun: Beteg fasz vagy. Miért nem vered ki, de most komolyan?
Egyre több jel utal arra, hogy változások zajlanak Észak-Koreában, ahol a diktátor Kim Dzsongun feleségét legutóbb egy valódi luxustáskával fényképezték le. Egyéb területeken is érezhető a nyitás. Bizonyos értelemben megdöbbentő fényképet adott közre az észak-koreai…..
 "   Dr. Tamás Gáspár Miklós filozófusnak, a filozófiai tudomány doktorának, kiemelkedő tudományos és oktatói munkássága, publicisztikai és közéleti tevékenysége elismeréseként" (Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetés 2005) " Magyarország : Izland 34…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.08 23:12:55
@komment1: Krausz nézetei semmiben sem diktatórikusak. Ha a '80-as évek végi Baloldali Alternatíva demokratikus szocialista koncepcióját és Krausz politikai írásait ismernéd, nem írnál le ilyen más trolloktól összelopott baromságot.

Tényleg agymosott, műveletlen, de rendkívül magabiztos hülyegyerekek vagytok.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.08 23:14:12
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.09 00:35:30
@Vortumnus: Nem vagyok jobboldalii. Kommunista vagyok.
Jó dolog lehet ma kormányoligarchának és Orbán Viktor barátjának lenni egyszerre. Igaz, hogy az ország a hűbérbirtok intézőjének néz polgármester helyett, de ki nem szarja le, ha közben dől a pályázati pénz, Simicska koma csurrant ezt azt a Közgépes érdi…..
Már több mint 6000-en osztottak meg a facebookon egy bejegyzést, ami Gyurta Dániel győzelme kapcsán hazaárulóz le másként gondolkodókat. Magyari Pétert az Index újságíróját, Gréczy Zsoltot Gyurcsány házicicáját, és Aczél Endrét a Népszabadság újságíróját. MI ezek…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.03 19:21:00
@nemstatikus: Nem határolódok el, csak nem esem tőle hasra.

Egyetértek, egyetlen adóforinttal sem szabad az élsportot támogatni, miközben az amatőr sportot, általában a nép egészségét az állam nagy ívben leszarja.
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.03 19:41:48
@nemstatikus: Engem a magánbefektetők nem érdekelnek, de elég volt a közpénzből fenntartott sportbizniszből.

Árulkodó egyébként, hogy Svédország, ahol a 9 milliós lakosságból 7 millióan (!) igazolt sportolók (és ők finanszírozzák a sportot), a sportolók számához képest évtizedek óta viszonylag szerényen szerepel az Olimpiákon. Ott ugyanis a Széchy-iskolán nevelődött edzők nem tolhatják kilószám a "vitamint" a skacokba, s nem is tehetnek tönkre 100 fiatalt egy ember sikeréért.

Mi viszont egészen a legutóbbi évekig maroknyi sportolóból nagyon jó eredményeket csiholtunk ki. Emlékszem pl. Darnyi 1988-as sikerére. Körülnéztem a kempingben, ahol rádión hallgattam a közvetítést, és csak elhízott embereket láttam. Kb. azóta utálom az egészet.
Napjaink egyik legsikeresebb és legbájosabb topmodelljéről egy csodálatos, fekete-fehér képsor készült, amelyen Miranda Kerr teljesen ruhátlanul látható. A képek és a modell egyaránt gyönyörűek, igazi vizuális élmény! A fotós a Párizsban született, jelenleg pedig New…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.02 12:28:55
@barumka: Ezek szerint még nem láttál nőt élőben.
Általános nézet, hogy az Orbánnal szemben álló ellenzék harmatgyenge. Nincs ezen mit szépíteni, tényleg az. De a gyengeség mértékével akkor szembesülsz igazán, mikor egyik másik beül a tévébe, és elkezdi mondani mi minden fordul meg az ő kis buksijában. Te meg csak nézed…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.01 09:36:08
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.01 09:37:49
@DarthVader: Én is azt szeretném, ha a Jobbik jönne, mert utánuk nyilvános népítéletek keretében akasztgathatnánk a nácikat. Azt a négy évet pedig kibírom külföldön akár mosogatással is.
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.08.01 08:45:36
Vagy lezárjuk, vagy újra le fogjuk játszani a huszadik századot, és az csúnya lesz. Különös véletlen és otromba fricska a huszadik században rekedt magyar közéleti publikumnak, hogy egyszerre két kivénhedt vérfarkas is feltűnt a színen: előbb Csatáry…..
  Az államilag támogatott keretszámok brutális megvágásának eredményeként az intézkedés ellen tiltakozókkal szemben megindult a hőbörgés a másik oldalon is: „Úgy van, minek ide ennyi diplomás, még egy villanykörtét se tudnak becsavarni, aztán elmennek külföldre mosogatni a…..