Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jó egészséget!

61 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovaföld. Lehet, hogy azt hiszed, hogy te még nem találkoztál ezzel, pedig napról napra számtalan formában találkozol vele. Lássuk csak, hogy mi ez a különleges por. A kovaföld nyomelemekben, ásványi anyagokban gazdag, sőt nagy mennyiségben kovasavat is tartalmaz. A természetes…..
Jó egészséget! 2015.06.11 13:03:01
@Diorella Queen: Azért ne smirglire gondolj! :)
Találtam egy blogbejegyzést, ami képeket is mutat, hogy mi jött ki: egeszsegerttenni.blogspot.hu/p/beltisztitas.html
Ahogy a nők az arcukat börradírral tisztítják, ugyan úgy érdemes belülről is kiszedni azokat a dolgokat, amik nem oda valóak. Nekem ez a tapasztalatom.
Lejátszáshoz kattints a play gombra. Vagy a letöltéshez (mp3) kattints ide. Cégvezetőként szoktad magányosnak érezni magadat? Szoktad azt érezni, hogy nincs kivel megosztanod a kétségeidet, gondolataidat, sikereidet? Ennek a legrosszabb verziója az, amikor a cégvezetőnek a…..
Sokan, sokféleképpen reagálnak arra, ha jól megnézik őket. Egy dolog biztos, hogy valamilyen reakciót ki fog váltani mindenkiből, függetlenül attól, hogy nőről vagy férfiről van-e szó. Van olyan, aki mosolyog, van, aki szemezni kezd, de olyan is, aki elkapja a tekintetét, vagy éppen harcias,…..
Adott egy fejlesztőjátékokat forgalmazó webáruház ötlete.Fejlesztőjáték használatával, a játék gyakorlásával hozzájárul a gyermek testi, lelki fejlődéséhez. Pl. Tesloff játékok, Haba stb.Ehhez építünk közösen egy modellt.Már a korábbi bejegyzésekben beszéltünk a…..
Adott egy fejlesztőjátékokat forgalmazó webáruház ötlete. Fejlesztőjáték használatával, a játék gyakorlásával hozzájárul a gyermek testi, lelki fejlődéséhez. Pl. Tesloff játékok, Haba stb. Ehhez építünk közösen egy modellt. * *#2. lépésként nézzük meg a…..
Az első lépésben két kérdést feszegetünk.a) Adott egy fejlesztőjátékokat forgalmazó webáruház ötlete.Ehhez akarunk egy modellt építeni.Vajon mi célból?b) Vajon miért akarnánk létrehozni egy ilyen webáruházat?Ha van kedved tarts velünk és alkossunk közösen modellt ehhez az…..
Eszembe jutott egyik január elsejém a gyermekkoromból. Éjfél után, miután boldog új évet kívántunk egymásnak, előkerültek a finomságok és köztük a LENCSE! S miért is írtam nagybetűvel a LENCSÉT? Annak az évnek az elején már határozottan volt egy-két ötletem, hogy…..
Egyik facebook bejegyzésünk kiválló viccével indítanám a decemberi szezonkezdetünket:  Mit eszik a vegetáriánus kannibál??? ... Decembernek van egy időszaka, amit annyira nem szeretek és ez a disznóvágás. Vegetáriánusként és állatvédőként valahogy mindig kényelmetlenül…..
Egyél könnyen dinnyét! from joegeszseget.hu on Vimeo. Egy nagyon egyszerű módszer arra, hogy ne kanállal kelljen vájkálni a dinnyét! ..
Elmesélem, hogy kapcsolódik össze a három dolog: porszívó, szex és kaja Egy régi, egyre betegesebb porszívót használtunk éveken keresztül. Lassan már családtaggá vált, így nem volt szívünk kidobni addig a pillanatig, amíg végelgyengülésében meg nem adta magát. Irány a…..
Sajnos, még nem tudtam beszélni Hugh Laurie-vel, hogy mi a véleménye Magyarország átlagpolgárának az egészségéről, így az "asszisztensét" szeretném bemutatni munka közben. Egy rejtélyes nyavalyával fordultak hozzá: "Aszonta a dokim, hogy igen nagy mennyiségű streptococcus…..
Rejtély, hogy mi az oka, de rácuppantam dr. Housera. Korábban csak egy részletet láttam belőle (ha jól tudom a 7. évadnál tartanak), azt is egy kórházban, beteglátogatás közben. Most viszont pótoltam a pótolni valót: 6 nap alatt 21 rész. Azt kell, mondjam, hogy tetszik. Nem…..
A rákkal kapcsolatos levél írásakor merült fel bennem a kérdés, ha van olyan gyógyszer, amely a gyártó állítása szerint - és most tényleg tisztességes szándékú cégről legyen szó - hasznos ellenszer ezzel a betegséggel szemben, akkor miért nem tud mindenkin…..
"Az ember hamarabb fog találkozni a marslakókkal, mint saját magával" Isaac Asimov Két napja a buszmegállóban egy idős nénivel szóba elegyedtünk. Mondta, hogy rossz helyen szállt le és most várja a 4-es buszt, amivel haza tud menni. Mivel arra csak a 2-es jár, megmutattuk, hol az a…..
Tudja mit jelentett az előző bejegyzésem címében szereplő 18-as szám? Kíváncsi rá? Hazafelé biciklizve az egyik ismerősömmel arról beszélgettünk, jó-e, ha az ember előre tudja, mikor fog meghalni. Édesanyjánál anyajegyből kiinduló daganatot, melanómát diagnosztizáltak,…..
Hétköznapi egészség 180-162=18 2012.11.20 21:25:59
A fenti képet egy osztálykiránduláson készítettem. A hintánál játszottunk, amikor észrevettem, hogy valami mozog az egyik kislány lábánál. Érdeklődve hajoltam közelebb, hogy meglássam mi is történik a porban. Legnagyobb meglepetésemre két hangyát láttam viaskodni. Gyorsan…..
Pár éve betöltve a 30. x-et azon kaptam magam, hogy... ... a "hogy"-ot pontosan nem is tudom még értelmezni: jobb-e mint az átlag vagy netalán rosszabb-e?Döntsék el!Minap történt, hogy családostól megrohamoztunk egy homokozót. Egy egyszerű, nem túl EU kompatibilis homokozóról van…..
Az előző alkalommal leírtam nyári biciklis élményemet. Ígéretemhez híven, ennek egyik részletével folytatom. Körülbelül 120km tekerés után elérkeztem egy holtponthoz, ekkor megkérdeztem magamtól, "Tamás, normális vagy, hogy ilyen hülyeségre adtad a fejed???" Nagyjából…..
Az olimpia után pár nappal egy sportélményemet szeretném megosztani, ami döbbenettel töltött el. Miután teljesítettem a távot - nem az olimpiait, az 250km volt - értettem meg, hogy mire képes az a test, amiben élek. Naponta drótparipára szoktam pattanni, így nem okoz gondot, hogy…..
Ahova Ön megy, én is oda ... Stresszmentes tippek második leveléhez érkeztünk. Utazott már autóval úgy, hogy az út szélén az uticélját táblán mutató ember mellett mentek el? Szerintem biztosan. Sokan mesélték, hogy az előző rendszerben a kiskatonák folyamatosan ezt a…..
Itt a nyár a feltöltődés és kikapcsolódás ideje. Már akinek, mivel nemrég sikerült ezt megcáfolnia a egy kedves ismerősömnek! Rendes volt, mert meglepett vacsorával. Pár napig egyedül vagyok itthon, így ez a kedvessége nagyon jól esett! Amikor átmentem a finomságért, azt…..
A bejegyzés listában találjátok meg a már megírt posztotokat, melyeket akár rendezni is tudtok. Csökkenő, illetve növekvő sorrendbe tudjátok rakni a bejegyzéseket, mind dátum, mind bejegyzés alapján. A bejegyzés címére kattintva tudjátok módosítani a posztokat. Lehetőségetek…..
A régóta ismert tápláléknövény, amelynek fogyasztása Magyarországon is igen elterjedt volt még a középkor idején. Táplálkozásunkból a kenyérgabonák megjelenése szorította ki, mivel a köles sikérmentes, ezért a a belőle készült kenyér nem kel magasra. E tulajdonságánál…..
Egy kedves vásárlónk, Urbánné Budai Zsuzsanna tapasztalatát olvashatják, hogy milyen hatást ért el a cukorbetegsége kapcsán a spirulina alga kapszula. "Diabéteszes lévén 3 hét spirulina alga szedése után terheléses vizsgálatra kellett mennem, az eredményen a diabétesz…..
A cukorbetegség (diabetes mellitus vagy "diabétesz”, magyarul "mézédes átfolyás”-t jelent a görög "átmenet, átfolyás” és a latin "mellitus” = "mézédes” szavak összetételéből). A szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. A betegség oka a hasnyálmirigy által…..