Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IDKFA

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne ragadjunk le az elmúlt hetek vérlázító húzásainál egyenként, Orbán Viktor működése egy jól kitalált és bevált formulát követ, a naponta kiderülő mocsokságok és a háttérben zajló folyamatok egy egészen visszataszító rendszerré állnak össze. Íme Viktor hét fő…..
IDKFA 2015.02.23 15:42:19
@martineden:

Van egy rossz hírem számodra, még az eu is a GDP arányos államadósságot nézi, annak függvényében lehet ugyanis megítélni a tényleges eladósodottságot.
IDKFA 2015.02.23 16:49:03
@Bambano:

Ja, a ballibek meg ottsevótak...
Az amúgy elég unalmas idei gálához kapcsolódóan megint sikerült egy balhét összehozni. Van ugye ez a fránya, szomorú metálkategória, a Legjobb Metálelőadás. Ez nagyjából csak azért van, hogy ne hagyják ki a popzene legdurvább ágát sem, de azért túl sokat se foglalkozzanak…..
Aligha gondolná bárki is, milyen döbbenetesen rossz állapotban van a brit Parlament épülete. Noha folyamatosan dolgoznak rajta, a harc szinte reménytelen. Most megmutatjuk, a pompás külső mögött milyen a szomorú valóság. Az elmúlt két évszázad intenzív igénybevétele alaposan…..
Mára már jól bevett hagyománnyá vált Christopher Nolanre egyfajta messiásként tekinteni, aki a mozikba özönlő, számtalan tucatszemét generálta sötétségben képes fényt gyújtani. A direktor filmjei rendszerint példátlan eredetiséggel, kiváló látványvilággal, és mély…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Orbán Viktor? Amatőr! Az adóztatás igazi nagy királya, oppardon, cárja I. Nagy Péter volt. És mivel tanulni csak a legnagyobbaktól érdemes, lássuk, mi mindent adóztathatna még meg a miniszterelnök, ha éppen arra szottyanna kedve!     I. (Nagy) Péter…..
IDKFA 2014.11.03 11:09:17
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ez még a Sas józsi féle ballib humort sem éri el, pedig az is elég lent van.
Persze neked, aki azt hiszi tudja mi a humor ez a csúcs... :P
Az MTI közölt pár fotót az Amerikai Nagydíjon felbukkant hírességekről nem sokkal a rajt előtt, és mit ad isten, fény derült arra is, hogy Austinban egy dimenzióportál is van, nem csak versenypálya, ugyanis maga Joey Tribbiani lépett ki rajta a Jóbarátokból, nem ám esetleg Matt…..
100. Baha Men: Who Let The Dogs Out www.youtube.com/watch?v=Qkuu0Lwb5EM 99. Bryan Adams - Rod Stewart - Sting: All For Love http://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk&feature=kp 98. Paula Abdul: Rush, Rush http://www.youtube.com/watch?v=yqyIaNWP0T0&feature=kp 97. Joan…..
A Star magazin interjút közölt Charlie papagájjal, a Celeb vagyok...-ban Balázs farka körül matató papagájjal.   ..
IDKFA 2014.10.31 09:08:38
@lobster thermidor:

Az még mindig jobb mint ha Balázs farkával készítenék...
"Hát ez is benne van, de arra még nem volt szükség, hogy a pedagógus saját maga vegyen krétát. De mondok valamit. Hogyha adott esetben erre van szükség, ez is hozzátartozik a tanári hivatáshoz, mint ahogy a pedagógusok nagyon régóta saját maguk készítenek szemléltető…..
IDKFA 2014.02.01 22:27:50
@enpera:

Gyurcsány a Török-Vadai-Szanyi trióhoz képest kultúrember.
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
IDKFA 2013.12.10 14:28:03
@Övönaluli Lali:

Ne sajnáld. Köze nincs az ismeretterjesztéshez, amcsiknak való bulvárszar.
Havas Henrik a múlt héten megkérdezte Bajnai Gordont az ATV Voks című műsorában, hogy mikortól keres egy magyar munkás megközelítően annyit, mint német kollégája. A volt miniszterelnök meglepően egyértelmű választ adott, azt mondta, hogy 2015. január elsejétől: Bár…..
IDKFA 2013.09.27 13:23:17
@gagauzz kalauzz:

"Bruttó 290 ropi alatt mindenkinek kevesebb lett a nettója."

Ez konkrétan nem igaz. kb 218 eFT volt a határ, ha semmilyen kedvezménye nem volt, egy gyereknél ez már 155 eFT volt...
Már csak kettőt kell aludni, és jön a GTA V, köszöntsük méltó módon: a sorozat női beköltöznek kicsit a játékcsajrovatba (bár a hatujjú Lola már szerepelt itt korábban). A GTA-kat szokták nevezni bűnözésszimulátoroknak is, így a női szereplői között eléggé…..
Gyerekek! Valamit tisztázzunk le. Én nem haragszom a Fideszesekre és a Jobbikosokra, hanem egyszerűen másként gondolkodunk. Hithű demokrataként ez engem nem zavar. Ők azok, akik többnyire utálnak engem. Ezt lázadóként elfogadom, keresztyénként pedig megbocsátom. Tényleg…..
IDKFA 2013.08.05 16:11:38
@hoseman:

nem jó, de a többi párt még szarabb... :P
ez a focimánia is uncsi, falábú tehetségtelen bagázs az egész...
IDKFA 2013.08.05 16:41:32
@Firk:

Mit vársz tőle? Aki ilyen idősen is csak egy műveletlen tahó, az már csak az is marad...
Itt a nyár és már be is indultak a szabadtéri fesztiválok és partik. A tízen- és huszonéves fiatalok eufórikus lelkesedéssel készülnek a különböző szabadtéri bulikra és rendezvényekre. Nem is kérdés, hogy megérdemelnek egy kis kikapcsolódást,  szórakozást.  A szülők…..
Orbán Viktor ismét tudott önmagát alulmúlva a szemébe hazudni mindenkinek aki képes volt végignézni az EU parlamentjében történt szétcincálását követő sajtótájékoztatót. Ezt a képességet azért nem mindenki képes elsajátítani, kell hozzá némi gátlástalanság,…..
IDKFA 2013.07.08 14:35:43
@Makkasz:

Az emberi polulációt nevezik népességnek. 1 ember - 1 utód, ez a népesség szintentartása, a 2,3 az már növekedés. Ja és szerintem normálisan szóltam hozzád. Arról nem tehetek, hogy nem vagy tisztában alapvető fogalmakkal.
IDKFA 2013.07.08 14:39:50
@komment2010:

Tipikus ballib idióta vagy, aki azt sem tudja mit beszél, csak fröcsög egyet...
IDKFA 2013.07.08 14:51:11
@komment2010:

Ezzel szemben értelmes balosok régen sem voltak...
A versenyprogramban mutatták be a POSZT-on a Bolha a fülbe című vígjátékot Vidnyánszky Attila rendezésében. Ha ez a produkció valóban az elmúlt év tizenkét legjobb magyar nyelvű előadásának egyike, akkor nem szeretnénk többé színházba járni Magyarországon. Megvolt…..
Holtan találtak egy 14 éves gyermeket egy kínai elektronikai üzemben mely az Asusnak készít alkatrészeket, ezzel ismét felszínre került a gyermekmunka problémája az országban. Liu Fuzong május 21-én halt meg a Dongguani gyár alkalmazottjaként, jelentette a város Emberi…..
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
IDKFA 2013.05.23 16:00:35
@aktatáskarádió:

Milyen szellemi hagyaték? Viccelsz ugye?
Nem tudom hányan lehetnek közöttünk olyanok – nemre, nemzetiségre, felekezetre, családi állapotra, iskolai végzettségre, vagy éppen ideológiai elkötelezettségre való tekintet nélkül – akiket ha megkérdeznek arról, hogy szeretnének-e hajléktalanokat kerülgetni a…..
A Zágrábi Megyei Bíróságra ma érkeztek meg a magyarországi hivatalos iratok, ami alapján a volt horvát kormányfőhelyettes, Radimir Čačić a saját kérelmére Horvátországban töltené le a jogerős, 22 hónapos börtönbüntetését. Az M7-esen Chryslerével egy Skoda Fabiába…..
Zártkörű sajtótájékoztatóján a magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázta döntését Orbán Viktor, a legnagyobb hazai pénzügyi cég, a FIDESZ első embere. ÁLHÍR Mint a vezérigazgató elmondta, nagyot csalódtak Magyarország lakosságában, jelenleg pedig úgy…..
IDKFA 2013.01.03 15:09:21
@a bőregér:

Jah ezért az egyért... ne zavarjon hogy 2 és félszer annyi hszem van a blogokban mint neked. Úgy tűnik te még az indapass használatához is túl buta vagy... :)
IDKFA 2013.01.03 15:36:57
@DereKati:

Te valami szánalmasan buta ember lehetsz Katikám. 2006 őszén ugyanis nem az derült ki, hogy Gyurcsánynak más véleménye van korábbi dolgokról, hanem hogy cirka másfél-két évig pofátlanul hazudott és nem csinált semmit, miközben pontosan tudta, hogy baj van.
Ja és nem önként bevalotta a lemondásával egyidőben, hanem kiszivárgott...
IDKFA 2013.01.03 16:16:39
@Gelece:

Tudod milyen uncsi, amikor vki azzal jön, hogy vki mit csinált, vagy milyen nézeteket vallott 20-25 éve? Az emberek, főleg a fiatalok változnak, még a ballibek is... Nekem hihetőbb még Gyurcsány esetében is, hogy egy 20 év körüli fiatalember nézetei, világlátása megváltozik... jobban mint mindjuk a gengszterváltás idején is 50-60 körüli Horn vagy H.Kovács esetében...
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
IDKFA 2012.12.18 12:35:30
@Zendnin:

"Fidesz diktatúra egytől-egyig válogatott sültboldonokból áll,"

Hol van itt diktatúra? Amúgy aki Gordont várja messiásnak az szintén sültbolondnak minősíthető.
IDKFA 2012.12.18 12:46:27
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Urban legend Ugyan mit tett? 1300 milliárdos megszorítást vezetett be, felvett egy halom IMF hitelt, amit a következő kormánynak kellett már visszafizetni, illetve volt egy tervezettköltségvetése, amiről kb mindenki tudta, hogy nem tartható, de jól lehetett vele dicskedni, azt meg úgyis tudta, hogy tavasszal buknak a szocik,
senki nem fogja már rajta számonkérni. Ezt a haza felelmelkedésének beállítani kicsit erős.. :)
IDKFA 2012.12.18 13:27:55
@mandras:

Ez a staisztika éppen azt nem tartalmazza, hogy a szakmájukban helyezkedtek-e el, mindössze csak olyan kitétel van (nem véletlenül), h kik azok egyáltalán nem hasznosítják amit tanultak. A nyelvet mindannyian használják, de kétlem, hogy a többit igen.