Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bardsenn

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell megijedni, nem saját készítésű Amiga moduljaim következnek, csak egy kis visszaemlékezés arra, hogy milyen volt, amikor a neoprimitív zenei képességekkel (vagy inkább képtelenséggel) megáldott PC párhuzamos portjára (megnéztem a masinám hátoldalát, és rájöttem, hogy ilyet már nem is raknak…..
Annak idején sok kockafejhez hasonlóan nekem is volt C64-es "zenekazettám": kismagnó vagy mikrofon a számítógépre dugott tévé hangszórója előtt (de azért nem túl közel), és sok ki/bekapcsolás, felvétel, leállítás, visszahallgatás, újrafelvétel után máris volt mit hallgatni…..
HamPLÓ "Second hand" slágerek 2. 2013.11.12 15:00:00
A múltkori feldolgozásos-átdolgozásos bejegyzés farvizén itt van még néhány olyan sláger, amit nem feltétlenül az első előadója tett híressé... 1987 egyik legnagyobb slágere a Pet Shop Boys Always on My Mindja volt (akinek van ideje, nézze meg a legelejéről a videót - hát... fura!). Gyakorlatilag a…..
vesekő Indításképp 2013.05.27 12:55:59
Ez az irományhalmaz vesekővel küzdők számára készült, hátha segítségére lesz valakinek egyszer. A részletekért klikk a jobboldalon az ÁLLANDÓ OLDALAK alatti linkekre Az olvasmányhoz annyit, hogy nem vagyok orvos, sem egyéb orvosi ismerettel bíró ember, az itt leírtak saját…..
Eléggé világos, hogy a C64-es korszak legnagyobb klasszikusai egy-egy korosztályon belül többé-kevésbé azonosak (a "korosztály" itt 1-2 éves eltérést jelöl a fertőzés dátumát tekintve). Vannak ugyan apróbb eltérések, és persze voltak már akkor is hipszterek, akik olyasmikért…..
bardsenn 2012.07.03 11:49:46
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

és az a highscore zene! :)

Amúgy irtó jó volt, ahogy pályáról pályára új figurák jöttek, ki kellett tapasztalni, kire mikor lehetett lőni... Meg a szintek közötti párbajok is egyre nagyobb koncentárlást igényeltek...

Az első játék volt, amit leszedtem Nokiara C64 emu alá :)