Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Kutvölgyi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
metszetek Te mit szeretnél? 2012.06.15 14:35:33
Dönteni nehéz. Bárhol, bármiben. Kényelmes? Jól áll? Nekem való? Kell ez nekem? Megéri? Ismerős kérdések. Elbizonytalanodunk. Bárhol, bármiben. A kérdések meg csak jönnek. Tartós? Hozzám illő? Megbízható? Másoknak is tetszik-e? Túlkínálat van. Bárhol bármiben. Megszoktuk…..
Andrea Kutvölgyi 2014.10.19 08:01:58
Az van, hogy most a csapból is folyik az új példakép, Steve Way, aki futott egy 2:16-os maratont… Pedig korábban… Steve Way teljesítménye csodálatos, a befektetett munka - miután visszatért a futáshoz - fantasztikus. Hat éven keresztül átlag heti kétszáz kilométer... inkább nem is szorzom össze.…..
Ha valaki nem hinne nekem és csak Bozót leírása alapján vágna neki jövőre a Mátra 40-nek, mert az nem is olyan nehéz, annak itt van Laci beszámolója, magyarázatként arra, hogy miért azzal a címmel raktam fel az előző posztot, hogy Neked könnyű… lehet...
Futóblog Sherpák a hegyen 2014.06.27 09:15:26
Az UB-ról írok, de nem csak arról. Gondolatok jutnak eszembe róla, és másról is. Gondolatok, amelyek a teljesítményt értékelik, pozitívan vagy negatívan. Nézőpont kérdése. De miért is adtam ennek a posztnak ezt a címet  A sherpákat biztos ismeritek. Ők azok, akik…..
Durván egy 10 hónappal ezelőtt meséltek nekem először az Ultrabalatonról. Tetszett nagyon, és teljesen be voltam sózva hogy nekem is mennem kell idén. Majd utána néztem és láttam azt, hogy van ennek biciklis része is. Egyértelmű volt , hogy mivel a fő sportágam a bicikli így…..
Volt itt nekünk az elmúlt hétvégén, mintegy két felhőszakadás között ez a "Mit adtak nekünk a Rómaiak?" jellegű Európa-napi futás, a 10 év – 10 km… ami valójában 11,7. [Jellemző… - mondanák az euroszkeptikusok]..
Futóblog Mumus a Terep Százason 2014.05.13 09:36:34
Vannak az embernek mumusai. Nem olyanok, amiket legyőzhetünk egy varázsigével, mint Harry Potter, és nem is a szekrényben bújnak el. Nekem most a Vadállóköveken bújt el a mumus, és beleharapott a jobb sípcsontomba. De kezdem előről a Terep Százas kalandjaimat. Jól felkészültem,…..
Annyira gyorsan történt minden, én lepődtem meg a legjobban. Persze volt róla szó, hogy majd egyszer jó lenne megcsinálni,  valamikor megpróbálni, na de ilyen hirtelen??! :)..
Egyensúlyt! Mindenütt jó? 2014.04.04 09:45:23
Kuvait, Anglia, USA, Horvátország, Szaúd-Arábia, Brazília. Mi közös ezekben az országokban? Mindenhol beszélnek angolul, kivéve Brazíliát? Elárulom: ezekben az országokban éltem és dolgoztam. És ezek közül az országok közül az összesben jobban éltem, mint itthon. Nem…..
Tegnap nem tudtam bejelentkezni Badacsonyból, hiszen nemhogy internet, de térerő sem volt. Meg kicsit gyengécske is voltam (erről majd később), hiszen Fonyódtól Szigligetig 52,9 km-t kellet lefutni. Nem tudom, az ország többi pontján mennyire érződik, de itt iszonyatos hőség van,…..
Rengeteg futót ismerek. Rengeteg olyan futót ismerek, aki rengeteget fut. Nálam sokkal többet, és sokkal jobb, vagy csak kevésbé jobb, netán rosszabb eredményekkel. Lépten-nyomon látom az edzésnaplókat, a napi, heti, havi teljesítményeket, a versengést, kinek van idén több…..
Ha valaki néhány évvel ezelőtt az mondja nekem, hogy maratoni távot edzésként fogok futni, tuti elküldöm az elmeosztályra. Ezután a hétvége után viszont lehet, hogy nekem kell majd egy beutalót kérnem? A múlt heti jól (köszi Ancsur a bíztatást) sikerült hosszú futások után…..
Nekem 220-ig! A plank világbajnoka George Hood, aki 3 óra 7 perc és 15 másodpercen át tartotta magát 2013. április 20-án, Newportban (Kentucky), így be is került a Guiness Rekordok Könyvébe...
Tegnap (tavaly) és ma (idén) is voltam futni kocogni - természetesen, és futás kocogás közben, majd valamivel később, lencseleves falatozás alatt kicsit visszatekintettem az elmúlt évre. Összesen 2142 km-t futottam (21-42, ez egy tökjó szám, nem?), ami biztosan sokkal jobb, mint a…..
Ezt a versenyt egy kemény alapozó edzésnek, kalandos túlélőgyakorlatnak terveztem. Nem nagyon szoktam 24 km-eket futni, pláne nem 1120 méteres szintemelkedéssel. Idén az első Balboa-futásom után is (829 m szint, 19 km) 5 napig olyan izomlázam volt, hogy menni is alig bírtam, és a…..
Andrea Kutvölgyi 2013.12.02 10:38:06
Egyensúlyt! Vöröskáposzta 2013.11.13 07:09:15
A minap párolt káposztát csináltam... több kevesebb sikerrel. Az íze jó lett, de tekintsünk el még az elején centi vastagon leégett lábastól és egy eldugított mosogatótól. (A lábas túlélte, szebb mint újkorában. A mosogató szifonját szétszedtem, kitisztítottam. Úgy érzem…..
A hétvégi túra remek élmény volt. Eltekintve attól, hogy két km-rel a vége előtt elestem és bukfencezés közben eléggé megrántottam a térdemet. Az esés után akkora lett, mint egy kisebb dinnye. Íme: A túra amúgy tényleg jól sikerült, egy későbbi posztban érkezik majd a…..
"Hogy BGy se maradjon le" tárggyal küldte nekünk Bitliszbá a Piros 85 beszámolóját.Ez a futva is teljesíthető teljesítménytúra szép kanyart tesz meg a Budai-hegységben, a Rómaifürdõtől indulva elballag Dömösig, majd visszajön ide a szomszédba Budaörsre. A táv valójában…..
Andrea Kutvölgyi 2013.11.07 12:33:50
Azt hiszem elakadt bennem az élmény. De frankón. Itt volt ez az Over Piros [kinek mennyi, részemről 35] és azon gondolkodom, hogy végül is én mit kerestem [ez nagyon nem jó szó első hallásra, de ez illik ide] ezen a teljesítménytúrán...
  S eljő a várva várt nap, amikor, úgy érzem magam, mint érettségi előtt. Nagyon sokat készültem, beszéltem róla, de egy kukkot sem tudok. Vegyes érzelmekkel vagyok feltöltve. A reggeli rutint tökéletesen végrehajtom, de megerősítésre van szükségem.. Andi reggel még rám…..
Futóbéka naplója Még 2 nap 2013.10.10 17:48:17
A felkészülésem beszámolóját ott hagytam abba, hogy a nagy menetelést egy félmaratonnal zárom Esztergomban. Jelentem megtörtént, nem is akárhogyan. Mint talán már említettem, nagyon szeretem Esztergom városát, és így utólag is azt mondom, a legjobb döntés volt odautazni. A…..
21.095. Se több, se kevesebb. Az, hogy hogyan érzed közben magad, csak rajtad áll! Tőled függ, hogyan éled meg, mennyi munkát teszel bele... Állítólag az első félmaraton a legjobb élmény. Ezzel a frázissal nem tudok egyetérteni... Akár mindegyik félmaraton lehet valamiért a…..
Egyensúlyt! Superwoman? NOT! 2013.09.15 17:52:06
Tegnap rá kellett döbbennem, hogy nem vagyok Superwoman; nincs DDD-s mellem és ha megkínoznak se vagyok hajlandó egy kis kék bugyiban flangálni. Repülni meg pláne nem. Egyetlen szuper képességem az, hogy egy hosszabb versenyen/edzésen is simán végig megyek "saját zsíron", vagyis…..
Így futok én Beneveztem!!! 2013.08.23 22:53:51
Az elhatározás már régen megszületett, amit végre tettek is követtek. Beneveztem a 2014-es Balaton Szupermaratonra, ahol egyéniben! 4 nap alatt 195,4 kilométert kell majd futnom 2014. március 20-23 között:  1. nap: Siófok - Fonyód 48,2 km 2. nap: Fonyód - Szigliget 52,9 km 3.…..
Andrea Kutvölgyi 2013.08.24 09:05:54
Így futok én Sötétség 2013.08.15 23:46:38
Ma délutánra egy hosszú, laza félmaraton volt beütemezve, a jövő heti maraton előtt mindenképpen szerettem volna még egy hosszút futni. A múlt vasárnapi hatórás után semmiképpen nem akartam még túl nagy terhelésnek kitenni magam, így lett 21 km betervezve, és mivel van végre…..