Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dönci5

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a prosztata egészséges, akkor a véráramban kis mennyiség található ebből az enzimfehérjéből...
dönci5 2021.11.03 17:20:06
@morcos68: NEM KÖTELEZŐ OLVASNI...
A hazai nyilvánosságban e tévériporter számít pillanatnyilag az első számú közellenségnek. Tragikai vétsége, hogy az olimpiáról közvetítve „elfelejtette” megemlíteni egy szír kislány nevét, aki a 100 méteres pillangóúszás egyik előfutamában indult. Azt állították az ellenzéki médiumok jegyzetírói,…..
Identitásom szeletei sorozatomban már kifejtettem, hogy nekem mit jelent a magyarság. Arra még nem került sor, hogy egészen pontosan kifejtsem, hogy számomra mit jelent a baloldaliság, bár ezekről az oldalakról is nyilatkoztam még régebben a Jobbikról és konzervativizmusról szóló gondolataim…..
Most olvasom a hírt a Magyar Földrajzi Társaság honlapján, hogy a szakiskolák döntő többségében idén szeptembertől megszűnhet a földrajz oktatás. Mivel a Pangea blog alapvetően földrajzos, és remélhetőleg némi hatással van a hazai földrajzos ismeretterjesztésre, nem mehetünk el szó nélkül a…..
Először is, hogy az Ember, Aki Még Sohasem Mondott Igazat Hazudott, tévedett egy falunyit, amikor a hot! magazin 2013-as szilveszteri számában úgy nyilatkozott, Nárcisz Felcsúton él.  Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok…..
dönci5 2016.03.07 10:40:01
@MACISAJT: Te is megkímélhetnél minket magadtól, barom.
A Mágikus Koszradír hihetetlenül sok ember fantáziáját megmozgatta, már-már mikroszálas törlőkendői magaslatokban szárnyalt az olvasottsága. Sok reakció is érkezett, amit nem győzök megköszönni minden facebookon vagy levélben jelentkező olvasónknak, akik felnyitották a…..
dönci5 2015.07.29 12:38:27
@dömedee:
És helyett is...
Varánusz Szijjártó, te mindenem! 2012.07.05 04:57:00
Szijjártó Pétert előléptette tegnap a Főnök. Ne pislogj, volt még hova, hajaj. Tegnaptól ő lett a minden. Hivatalosan: a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, a Magyar-Török, a Magyar–Kuvaiti, a Magyar-Azeri, a Magyar-Szerb, a Magyar-Vietnami, a…..