Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svajcineger

0 bejegyzést írt és 1260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új sorozaton kezdtem gondolkodni, méghozzá mai szerzőnk, Balázs ötlete nyomán. Elég sokat halljuk mostanság mindenféle hivatalos helyekről, hogy szeretnék hazacsábítani a külföldön élő és dolgozó magyarokat. Emellett sokan sokszor megjegyezték már, hogy ha mindenki elmegy, aki…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
svajcineger 2012.11.05 02:08:35
svajcineger 2012.11.05 02:09:49
@hagyma:
:)))
svajcineger 2012.11.05 02:11:45
@hagyma:
Akkor csak kérdezz engem, tőlem mindig konkrét választ kapsz! :)
A mai posztunk szerzője tulajdonképpen hazatért Németországba – otthonról haza. Hogy ez miként lehetséges, pillanatokon belül kiderül, elöljáróban csak annyit jegyeznék meg, hogy (lassan, de biztosan közelítve a félezredik poszthoz) számomra ez az egyik legérdekesebb írás a…..
Ma Svájcba visz utunk, ahonnan Flow küldte el tapasztalatait (a Facebookon, mert hát így is lehet, ugye...). Írása (mely remélem, csak első a sorban) nem túl hosszú, de érdekes információkat tartalmaz. Hát lássuk! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
svajcineger 2012.09.02 21:29:57
@SilentDreams:
Svajc nagyjabol xarik arra, hogy az Unio mit szeretne... Mondjuk azon kivül, hogy az Unio rosszallasat fejezte ki az ügyben, sokat ok sem tettek erte, hogy a dolog megvaltozzon...
A szabaly jelenleg (iden maj.1-tol) ujra az, hogy kvota van az "uj" EU-tagallamok munkavallaloi szamara.
Tehat, magyar allampolgarok nem/sem vallahatnak munkat korlatlanul Svajcban.
Az "L", "B", "C" betujelek a svajci tartozkodasi (letelepedesi) engedelyek kulonbozo fajtait jelolik.
svajcineger 2012.09.03 00:10:23
@SilentDreams:
3 ev hosszu ido, addig meg (vissza) valtozhatnak a dolgok.
Emiatt azert felesleges uj allampolgarsagot felvenned! :)