Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpoilerMagazin

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spoiler A Péntek 13. sorozat 2015.11.13 15:30:00
  Minden, amit tudni akartál, vagy nem akartál a legmenőbb hokimaszkos gyilkosról evör! Vagy lehet, hogy Jason nem is hordott mindig hokimaszkot?   Péntek 13 (Friday the 13th, 1980)               A Péntek 13 a "gyanútlan tinédzserek táborozni mennek az erdőbe, ahova…..
Tarantino szerint ez volt a tavalyi év legjobb filmje, mi pedig kíváncsiak voltunk, vajon tényleg így van-e! Hárman is megnéztük, és vegyes érzéseink voltak, de talán épp az ennek a filmnek a célja, hogy szélsőséges gondolatok és erkölcsi kétségek között hagyja a nézőt.…..
Túl azon, hogy itt hangzik el Stallone szájából a filmtörténet egyik legszebb önreflexív mondata ("Rambo? Az egy buzi!"), ez a klasszikus akciófilm számos hihetetlen tanulságot tartogat. Az IMDb vonatkozó fórumait böngészve összeszedtük a legfontosabbakat a film helyenként nagyon…..
A sorozat arról szól, miként meséli el kilenc évad alatt Ted Mosby (Josh Radnor) a saját gyerekeinek, hogy hogyan jött össze az anyjukkal. A nagy kérdés nem csak ez, hanem hogy ki is a bizonyos anya, mert őt a 8. évad utolsó epizódjáig nem pillanthatjuk meg. Nos, az Államokon kívül…..
Mézeskalácsház udvarán tengetett gyermekkorunk meghatározó rajzfilmsorozatait idéztük fel pusztán nosztalgikus célzattal. Először a klasszikus külföldi mesékre repültünk rá, a teljesség igénye nélkül.   Barbapapa (Les Barbapapa, 1973-1977) A sorozat nevét kölcsönző…..
No, ha valami, hát e filmalkotás fogadtatása a papírforma szerint alakult: a fanok orbitális körtüzeket gyújtottak, magukat szőrőslábú félszerzetté maszkírozva, s örömkönnyeik zúgása még Mória bányáinak süket lakóit is fültövön baszarintotta. Nem úgy az ellenlábasok,…..
Spoiler Mel Brooks filmjei 2012.10.12 07:00:00
Immár hivatalos, hogy Mel Brooks kapja majd 2013-ban az AFI (American Film Institute) életműdíját, és szerintünk meg is érdemli. Úgy döntöttünk, sorra vesszük a mester fölöttébb agyament komédiákkal tarkított életművét, a klasszikusok mellett felvillantva néhány kevésbé…..
Az egyetlen olyan klub szűnt meg a városban '94 őszén, ahol amatőr és kicsit ismertebb együttesek adtak koncerteket. A klub saját, AZ Újságának hatodik, utolsó számában így emlékszik vissza Szikora László, a klub egyik alapítója és az újság szerkesztője.1989-ben néhány…..
SpoilerMagazin 2012.08.01 11:21:13
@piemdzsi: Helló, ha még érdekel, mi közzétettünk egy Nihil-demót. Feltéve, hogy erre a Nihilre gondolsz. Volt egy másik Nihil, korai magyar dark wave zenekar, annak a felvételei viszont guglizva könnyedén elérhetőek.
  Az egyszerűségéről híres Woody Harrelson anno megvert egy lesifotóst. Na, ez így magában még nem nagy szám - ahogy a lét értelménél, úgy most is a miértre kell fektetni a hangsúlyt. Woody a Zombieland forgatásának hangulatából, és az ott alakított karakteréből képtelen…..
Spoiler Internet Spoiler Database 2012.03.30 00:00:00
007 - Skyfall (Skyfall, 2012) 16 utca (16 Blocks, 2006) A bébisintér (The Sitter, 2011) A bolygó neve: Halál (1986) A bombák földjén (The Hurt Locker, 2008) A Bourne-rejtély (The Bourne Identity, 2002) A Bourne-csapda (The Bourne Supremacy, 2004) A Bourne-ultimátum (The Bourne…..