Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugbody

81 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kelet európai (ukrán,bolgár) Omnadren gyártását a prágai PharmaSwiss vette át,Jelfa licensz alapján.Az összetétel valamint egyéb nem változott.Az új dobozt alább láthatjátok..
Mind ismeretes a safe-mail hetek óta nem elérhető,ezért az új elérhetőség: 3kkk@tutanota.com Megkérek mindenkit,hogy a régi @safe-mailes címre NE írjon többet!!!..
A múltkori Primobolan poszt óta történt némi változás ami a török verziót érinti. ugbody.blog.hu/2014/12/21/primobolan_methenolone_acetate_enathate A gyártó Bayer-Schering a szer nevét Primobolan…..
Ebben a postban megpróbálok elég sokmindent írni a nagy csodaszerről a növekedési hormonról.Kezdjük is: 1."Mennyi izmot fogok "felszedni" ha növekedési hormont használok?" Ez az egyik leggyakrabban feltett kérdés a kezdő felhasználók körében.Mivel "felszedni" csak egy útszéli…..
Be kell vallanom,hogy ebben a posztban bizony elfogult leszek,mivel egy olyan szerről lesz szó amely személyes kedvenceim közé tartozik és ez nem más mint a PRIMOBOLAN DEPOT.Igen csupa nagybetűvel mert megérdemli.A nők igencsak nagyra becsülik,viszont sok férfi hatástalan,vagy gyenge…..
Ebben a posztban egy érdekes oldalról lesz szó,egy olyan oldalról amely ártalomcsökkentés gyanánt a feketepiacon kapható különféle szereket bevizsgálja.Igaz,hogy mennyiségeket nem határoz meg az adott mintából,csak a hatóanyagot azonosítja,de ez is fontos és nagy segítség.Az…..
X-line megkért,had írjon pár sort,mert változások történtek amik mindenkit érintenek. Sziasztok Változások vannak a kommunikáció területén amely annyit tesz,hogy csak bizonyos email szolgáltatóktól kapott levelekre válaszolok.Mint ismeretes a nagy testvér mindent lát,és ez nem…..
Nos még kb egy hónappal ezelőtt megkeresett az Xtreme-line hazai embere,hogy van-e rá lehetőség,hogy itt hirdessen.Mivel én már korábban is találkoztam ezzel a gyártóval,és véleményem szerint jó minőséget képviselt,részemről semmi probléma. Ugyan tegnap már kiment egy rakat…..
Az oxandrolone nevű hatóanyag a dihydrotestosteron származéka.Megalkotásakor arra törekedtek,hogy a lehető legjobban szétválasszák az anabolikus és az androgén hatásokat.Mind ismeretes a tudomány mai állása szerint ezeket a hatásokat egymástól teljesen szétválasztani nem…..
Ebben a postban a Geneza pharmaceuticalsról lesz szó.Moldáviában készülő UG termékről van szó,amely a visszajelzések és a labortesztek alapján nagyon jó minőséget képvisel.Egzotikus gyártó ami,most itt azt jelenti,hogy elég sokmindent gyárt a standard készítményektől kezdve…..
ugbody 2013.03.08 21:05:00
@kismoki12: Geneza megbízható gyártó,de itthon nálunk ritka mint a fehér holló.Ha látsz valakinél az biztosan féltve őrzi ha már egyszer használta,mert a minőség nem hazudik.17-aplha orális szteroidokat LEHET injekcióban szubkután és/vagy intramuscularisan alkalmazni.Állatgyógyászatban ősrégen már alkalmazták.Sokkal jobb a hatásfokuk mint a szemes verziónak,és pl első körben kikerülik a májat is ezáltal nem annyira károsak mint az orális tesvéreik.De itt egy idézet Dave Palumbo-tól ebben a témában: "A legtöbben akik olvassátok rendszeresen a szövegeimet már tudjátok: utálom a szájon át szedhető szteroidokat.Ezek májmérgek,csökkentik az étvágyat,és ráadásul nem is hatnak sokáig a szervezetben.A folyékony Dianabol (methandrostenolone) viszont egy egészen más szörnyeteg...Ha ezt intramuszkulárisan használjuk az étvágy megmarad,a májkárosodás csökken,és az izomépítő hatás a maximumra fokozódik.Egyszerűen magyarázva ha elegendő minőségi táplálékot fogyasztassz és a májad hatékonyan feldolgozza azt az ételt,máris megteremtetted az ideális anabolikus környezetet a fejlődésedhez.A használni kívánt dózis napi 25-50mg legyen."
ennyi :)
ugbody 2014.01.22 17:54:54
@T.Paul: egy illegális tevékenységet végző gyátótól miért akarsz hivatalos elérhetőségeket?
Aki meg azt állítja,hogy lófing hatóanyag sincs benne az egyszerűen nagyon buta ember,de inkább a rosszhírkeltés a célja (eroids)
ugbody 2014.01.23 12:43:51
@T.Paul: nekem működik az ellenőrzés,semmi gond vele
try naps...
A következő e-mail szolgáltatóktól kapott levelekre biztosan NEM tudok válaszolni,mert a safe-mail rendszere nem engedi: freemail.hu vipmail.hu indamail.hu Ezért ha valaki írni szeretne ne ezeket használja. hgmara@safe-mail.net..
A nandrolone decanoate a nandrolon nevű anabolikus szteroid injektálható változata.A decanoate észter a hormon lassú felszabadulását okozza az izomszövetből,ez 3 hétig is eltarthat.A nandrolone felépítéséban hasonlít a tesztoszteronra,ezért 19 nortesztoszteronnak is…..
A testo susp egy injekcióban beadható testó készítmény,amely NEM rendelkezik hozzáadott észterrel.Ezért is szokták testo no ester, (TNE),vagy testo base néven emlegetni.Eredetileg vízbázisú,azaz nem olajban,hanem vízben oldották fel a hatóanyagot,de újabban olajjal is…..
Mint ígértem ,hogy hallani fogunk erről a gyártóról még, igaznak bizonyult.Mivel a saját és más megbízható emberek tapasztalatait alapul véve jó minőségű készítményekről van szó.Szájon át szedhető készítményei kétféle képpen ,kapszula és folyékony formában kerülnek…..
Mivel hosszas hallgatás után végre ismét be tudtam lépni a blogra,most mergagadom az alkalmat és írok néhány sort megint.A mai posztban egy olyan gyártóról lesz szó amely privát felhasználásra,megrendelésre dolgozik Németországban.Ez azért lehet jó,mert nem…..
Jó helyen jársz ha közelebbről meg szeretnéd ismerni a GHRP (growth hormone releasing peptide) és/vagy GHRH (growth hormone releasing hormone) hatását.Ez a két szer segíthet neked az életminőséged javításában,amely jobb alvásban,magasabb csontsűrüségben,sérülések utáni…..
Laza négy (!) hónapos sikertelen próbálkozás után ma végre be tudtam lépni a felhasználónevemmel és jelszavammal a blogra. Van még hova fejlődni blog.hu igaz?..
A modafinil egy serkentőszer,a gyógyászatban elsődlegesen napközbeni hirtelen fellépő alvás ellen használják.Teljesítménynövelő hatása főképp a megnövekedett koncentrációban mutatkozik meg,az ember jobban tud öszpontosítani külömböző dolgokra,ez egy figyelmet igénylő…..
Egy barátom barátja vásárolta ezt a szert mexikói útja alkalmával.Eredeti humángyógyászati készítmény a nagyrabecsült Halotestin hatóanyagával a fluoxymesteronnal.Egyetlen hátránya,hogy csak 2.5 mg-os az erőssége,így a napi 20-40mg-ot sok tablettával lehet csak…..
A lengyel Jelfa gyógyszergyár egy hivatalosan létező,humán gyógyszereket gyártó,több évtizedes múltra visszatekintő gyógyszergyár Lengyelországban.A rendszerváltás előtt Polfa néven volt ismert,majd ezután váltottak a Jelfa névre.Gyógyszereik minősége kifogástalan,nagyra…..
Tudom,tudom,hogy nem a múlttal kellene foglalkozni,de akinek ismerős ez a szer az tudja csak,hogy milyen jó is volt és mennyire népszerű,ezért kötelességemnek érzem,hogy említést kapjon néhány sor ereéig...Nos 50mg/ml erősségű testosteron propionate ampullákról van szó,amit…..
Az omega 3  zsírsavak esszenciális, jó zsírok,amelyekre MINDEN embernek szüksége lenne.Igen mindenkinek,ugyanis számos olyan jótékony hatással rendelkezik ami nem csak és kizárólag testépítők,vagy erősporttal foglalkozóknak nyújthat extra támogatást egészségük…..
Ezt a szert általában feketebárányként szokták emlegetni,mint lehetséges mellékhatások okozóját,az első számú közellenséget,a szer amit mindenképpen kerülni kell,stb,stb...Ezt a "sikert" azzal érdemelte ki,mivel állítólag ez a vegyület az a vegyület amit a hamisítók…..
Ha jól emlékszem 2 évvel ezelőtt lehetett hallani először erről a gyártóról bodys berkekben.Persze nem magyar bodys berkekben...Mára már elérhetővé vált a szélesebb közönség számára is,nem csak a promózás megy a nagyoknak.A gyártó Indiában készülőnek állítja be a…..
A Signature Pharmaceuticals új játékos a szteroidok piacán.Nemrégen tünt fel mint minőségi UG gyártó görögországból.Jobbnak látom,ha a tisztánlátás végett közlöm,hogy egy angol gyártóról van itt szó,de a visszajelzések egyértelműen pozitívak.További pozitívum,hogy…..