Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Itsuka

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú évek óta gyűlölöm a karácsonyt. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy…..
Itsuka 2019.12.29 15:51:36
@scsaba1: Látod: mi észak koreaiak azért harczolunk, hogy nálunk se legyen! Orbán hamarosan felveszi a Kim Er Szop nevet - és akkor nem lesz!
A Momentum Mozgalom és az LMP egy holokamuzó debreceni Jobbik-testületben találta meg ideális jelöltjét Magyarország második legnépesebb, egyben egyetemi városa élére, ugyanakkor feljelentést tesz gyűlöletbeszéd vádban a Pesti Srácok írása miatt. A Momentum több, mint kétszer annyi szavazatot ért…..
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..
Itsuka 2018.09.23 15:25:03
@rallus: Nem, először zsidónak! A többi csak utána...
Az élettér megóvása érdekében fegyvert kell használni a megszálló, idegen népességgel szemben – ez nem történelmi citátum egy 1939-es, német szórólapról. Ez a mai Magyarország, a kormányzat egyik szócsövének felhívása...
Itsuka 2018.07.15 08:18:58
@nick papagiorgo: Hogy is írta ezt le P. Howard, az örökifjú? " Egy bolond százat csinál"!
Sok hataloméhes politikus szeretne olyan teljhatalmat, amilyennel Orbán ül a nyakunkon, ő pedig adja a receptet. A kérdés csak az: sikerül e nekik is olyan lebutított, tudatlan, málészájú alattvalókat előállítani, amilyen Orbánnak Magyarországon már adott volt?
Elvégre ott sem képes mindenki gondolkodni...
Nagyon szerencsés helyzetben vannak a magyar emberek, akiknek a kormány biztosítja, hogy „a lakossági energiaárak nem függenek a világpiaci áraktól” – legalábbis ezzel kábít már évek óta Fidesz. De a rezsicsökkentés éve óta például a nemzetközi gázárak majdnem megfeleződtek, miközben Magyarországon…..
Itsuka 2017.10.04 15:09:41
@Ballib cenzúrázók réme 25: Azért azt megnézhetnéd, honnan idézel adatokat! A MEKH. pontosan ugyanazon irányelvek szerint hamisítja az adatokat, mint a KSH.
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
Itsuka 2017.05.25 16:07:47
@Wiktor Benkő: Milyen szerencse, hogy te ilyen jól tudod, hogy mit akarnak a zemberek és mit nem akarnak.
Így nem kell mindenkit megkérdezni, elég lesz téged. Amit te akarsz, az a nép akarata.
Tegnap értesülhetett arról a széles közvélemény, hogy a Lázár János által korábban igencsak támogatott Hódmezővásárhely-Szeged közötti vasúti-villamos összeköttetést biztosító beruházás költségei igencsak elszálltak. Kiderült ugyanis, hogy a járműveket szállító Stadler az előzetesen kalkuláltnál…..
A FIDESZ lassan már tényleg csak nüanszokban különbözik az egykori MSZMP-től. A tudományos autonómiát például egyikük se bírja túl jól. A legfrissebb illusztrációként íme két történet. A kettő között dátum szerint eltelt 35 év, meg volt egy rendszerváltás is, de a szellemiség sajnos újra…..
Itsuka 2017.03.28 12:17:57
Itsuka 2017.03.28 12:23:06
@DeMarco: Én inkább nem eszem onnan, ahová odaszartak. De végül is - izlés dolga...
Lehet, hogy kicsit már eső után köpönyeg, de karácsony jövőre is lesz.  Kedves Homár! Szeretném megosztani, hogy milyen érdekesen működik, az eMAG házhozszállítási rendszere. És hogy, hogyan tudod elérni, hogy a telefonszámodat megoldási javaslatként kitiltsák a telefonos ügyfélszolgálatukról.…..
2016 nyarán 10 éves a Best of Gyurcsány, a mai szemmel nézve megmosolyogtatóan gagyi, mégis az első komolyabb sikert arató Greyhound-videó. Ez a 10 évvel ezelőtti siker tudatosította bennem, hogy érdemes a jövőben ezzel foglalkoznom, és azóta is folyamatosan kísérletezgetek újabbnál-újabb mozgóképes…..
Az államszervezet átalakításának, központosításának fideszes terve lassan teljesen beteljesedik. A járások hálózatának kiépülését, s politikailag elfogult fideszes vezetők ejtőernyőztetését követte a szervezetek megszilárdítása, a folyamatos hatáskörbővítés, miközben az önkormányzatok súlyát…..
Itsuka 2016.07.11 13:12:52
@Kelly és a szexi dög: Már visszajöttek! Ottülnek a nyakadon!
A pride hetében jöjjön egy friss idézet attól az embertől, aki továbbra is méltó ahhoz, akinek a nevét viseli:  Szerintem az egyháznak nem csak egy megsértett meleg embertől kell bocsánatot kérnie, hanem bocsánatot kell kérnünk a szegényektől, a kizsákmányolt nőktől, a munkára kényszerített…..
Itsuka 2016.06.27 16:16:22
@BircaHang Média szerkesztősége:
Hogy keresztény e valóban, az csak kérdéses és vitatható! De hogy nem demokrata - az viszont kétségtelen tény!
Itsuka 2016.06.28 10:41:08
@BircaHang Média szerkesztősége: A Google a barátod!
Itsuka 2016.06.29 11:03:40
@BircaHang Média szerkesztősége:
Aha! Ezek szerint a Google megválogatja a barátait.
Van valami igaza...
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Hírek jönnek Rómából. A Vatikán felbolydult méhkas. Papok vitatkoznak egymással, konzervatívok liberálisokkal, heves vérűek békésekkel – a pápáról. Magas rangú teológusok olyan nézeteket engednek meg maguknak, amilyenek nem hogy János Pál, de Benedek idejében…..
Itsuka 2016.06.26 15:32:30
@Petrus Saxonus:
"mindháromra van pro és kontra érv az egyházatyáktól."

Érvek mindenre és mindennek az ellnkezőjére is vannak! Ami nincs: az a bizonyíték!
Orbán bejelentette: ha Soros kéri, az összes fideszesnek vissza kell fizetnie a tőle kapott ösztöndíjat. Csakhogy van itt néhány probléma, amivel érdemes számolnia a haza nagy vezetőjének. Mindenekelőtt azzal, hogy Soros nem fog visszakérni semmit, azon egyszerű oknál fogva, minthogy Orbánnal…..
Gábor György filozófus, vallástörténész nagyon kiakadt a Pesti Srácok alpári gyalázkodásán, ami a Budapesti Fesztiválzenekar remek koncertjét követte, és felháborodását megírta a Nyugati Fénynek. Hej, most megmutatta az újságírás fene oroszlánkörmét a Pesti Srácok nevű közpénzből összegründolt…..
Itsuka 2016.05.10 10:32:43
@wallenberg88051002: Pedig - ha jól körülnézünk - az sokkal nagyobb sértés! Szégyellik is nagyon sokan, kiváltképp az "emútthatév" idején...
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
Itsuka 2016.05.08 11:35:35
@nniicckk: Természetesen! Üldözzünk el Magyarországról ISMÉT, egy újabb világ szinten jegyzett élvonalbeli művészt! Olyan sok maradt itthon úgyis!

Esetleg még néhány tudóst nem akarnál elüldözni?
         Kovács Ákos szerint a nőknek azért nem szabad a munkaerőpiacon versenyezniük a férfiakkal, mert fiziognómiailag (ez különös baromságnak tűnik, tekintettel arra, hogy a fiziognómia arcismeretet jelent) alkalmatlanok a versenyzésre, mint például Serena Williams és…..
Itsuka 2015.12.31 13:29:01
@jobbdemokrata: Ehhez még nem ártana hozzátenni, hogy amúgy a Föld mára túlnépesedett!
Ez azt jelenti, hogy a világ mezőgazdasága már a jelenlegi népesség fenntartásához sem termel elegendő élelmiszert (lásd: éhségövezetek!)!
Nem lehet, hogy a fejlett országokban csupán a népesség természetes önszabályozó mechanizmusa működik?
A magyar "szabadságharcos" mentalitás kormányzati rangra emelkedve (vagyis szénné manipulálva és önmaga ellen fordítva) egy valódi hungarikum abban a tekintetben, hogy mint kell egy népnek tönkretennie magát. Az emberemlékezet óta elnyomott és sikertelen nép harap minden…..
Itsuka 2015.12.20 10:55:42
@maxval bircaman meghízott szerkesztő:
A demográfiai problémákat nem lehet egyszeri ajándék pénzzel megoldani, csak kiszámítható jövőképpel, létbiztonsággal, pörgő gazdasággal.
Az ajándék pénzek csak a költségvetési deficitet növelik, újabb korrupciós táptalajt teremtenek, és akiknek igazán szükségük lenne rá, azok nem férhetnek hozzá!
A látszatdemokráciánk és az eltorzított választási rendszerünk pedig kifejezetten a Ceasescu - Kim család típusú egyszemélyi diktatúra kialakulását segíti: az ilyenek még soha, egyetlen országnak sem hoztak semmilyen fellendülést, sokkal inkább bezárkózást és elszegényedést!
Ez a kép nem sikerült. Nyilvános megosztásra elvileg alkalmatlan. Hogy most mégis ezzel illusztrálom ezt a bejegyzést, az annak köszönhető, hogy a kép elkészültének körülményeiről szól. Pár nappal ezelőtt ugyanis sikerült a saját bőrömön megtapasztalnom, hogy a kreatív…..
Itsuka 2015.11.29 12:32:34
@Pipas: Ez - nem így van! Ha valaki egy nyilvános rendezvényen alkalmilag a dobogóra áll (tegyük fel: felszólal): akkor és ott közszereplővé válik! Akkor is, ha máskor és másutt nem az!
Itsuka 2015.11.29 14:52:34
@Pipas: Akkor foglaljuk össze: egy politikai gyűlésen, az emelvényen felszólalók közül, van akit le szabad fotózni és van akit nem?! Hivatalos névsort kell vinnie annak a fotósnak, aki nem akar jogszabályt sérteni?
Itsuka 2015.11.29 15:01:24
@Pipas:
"nem számít, hogy közterületen készítetted -e a fotót vagy nem, azt a felismerhető személyek engedélye nélkül nem teheted közzé."

No és a blog íróját megkérdezték, hogy közzé akarja e tenni? Merthogy - ezek szerint fotót készíteni szabad, csak közzétenni nem! Ő közzétette?
Idézem, mit mondtak a fénykép készítőjének: "A FIDESZ pultját tilos fotózni! "
Tehát szó sem volt "felismerhető személyekről"!
Következésképpen: a fényképezés tárgyai maximum annyit tehettek volna, hogy figyelmeztetik a fotóst: a képeket nem hozhatja nyilvánosságra! És - ennyi!
A 66 éves szerb nyugdíjasnak az árvíz miatt kellett elhagynia az otthonát, mindene elúszott. Bécsbe igyekezett a fiához, de a magyar határon leszállították a buszról, mert nem volt nála elég készpénz, hogy belépjen az unió területére. A férfi három órát töltött még…..
Itsuka 2014.05.21 13:34:43
@hcs89:
De - azért egy szemmel láthatóan súlyos állapotú, szívrohammal küszködő emberhez még lehet orvost - mentőt hívni!
Sőt: ez alapvető kötelesség! Ha nem ezt teszik: az nem más, mint közönséges cserbenhagyás, azaz jogi nyelven: "Kötelező segítségnyújtás elmulasztása"!
De hivatkozhatnék az alapvető erkölcsi/emberiességi szempontokra is!
Itsuka 2014.05.21 13:39:05
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
"én már a bolgár és román EU csatlakozásnál is csóváltam a fejemet."

Hozzájuk sorolhatod Magyarországot is! Teljes joggal!
Sőt...
Március 21-e, a rasszizmus elleni küzdelem világnapja A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének eddigiekben és továbbra is célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. Az ugyanis egyre jobban terjed a parlamentben, a médiában és a…..
Itsuka 2014.03.21 15:42:17
@Bafana:
"A becsületes zsidó embereknek pedig - sokkal rosszabb lesz!"
Nem azért lesz rosszabb, mert zsidók, hanem mert becsületesek!
Itsuka 2014.03.23 10:28:12
@14,99%: Talán éppen azért, mert nagyon találva érzi magát...
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Itsuka 2014.02.24 15:02:23
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

"A törvényt a KORMÁNY hozza egy demokráciában"

Nem! Egy DEMOKRÁCIÁBAN a törvényt a törvényhozás (a gyengébbek kedvéért: parlament) hozza, Magyarországon ezzel szmben Orbán Viktor!

Miért, ki mondta, hogy ez egy demokrácia?
Itsuka 2014.02.24 16:21:35
@♔batyu♔:

"Maradjunk abban, hogy az SZDSZ tartozik kb. egymilliárddal az adófizetőknek."

Nem tartozik! Az "adófizetők" visszakapták a székházukat, sőt, a hitelként felvett pénzt is az "adófizetők" kapták meg, cserébe a székházért, amit az SzDSz. visszaadott az "adófizetőknek" (NEM ADTÁK EL, mint...!!!)!

Akkor most ki is tartozik kinek?