Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a-kjudíit

0 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üzenet a Fidesznek! A kórházi ágyak kiürítése miatt lehet több ember halt meg, mint aki a vírusban megbetegedett.  Csak ti erről mélyen kussoltok. Vigyorogtok az MSZP videóban elhangzottakon, mert aki nyilatkozott az nem is az akinek kiadta magát.  De ha ez így is van, akkor mi a nagy büdös…..
Több pártban dominál a posztkommunista hagyomány vagy mentalitás, a címben jelzetteken túl a Fidesz a harmadik. Az MSZP-t egykori kommunista káderek és gazdasági kedvezményezettek vezették 2002-es szavazótábora kétharmadának elvesztéséhez, a DK-t olyan ember vezeti, akinek…..
a-kjudíit 2016.01.06 13:13:57
@Moin Moin: Mielőtt nagyon belemennék a hosszú, bő lére eresztett válaszodra két apróságot szeretnék mondani, közölni veled.
Nem vagyok őskomcsi, ha már nagyon valamilyen oldalra kellene állítani engem, akkor a liberalizmus áll hozzám a legközelebb.
gepnarancs.hu/2013/11/megalakult-a-nyugatos-polgari-part/
Ezt a cikket 2013-ban irták, és azóta nem 1 választás volt, hanem 2 is, egy országos és egy önkormányzati is.
Azzal jönni, hogy de ilyen kevés a pénz és olyan kevés a pénzük az meg nekem nem jön be, mert a MKKP-nk sem volt sok pénze mégis megmérették magukat, vagy legalábbis megpróbálták.
Innentől kezdve meg a számomra érdektelen, amit írsz, mert ebben az egy állításodban mindennel elbuktál előttem.
Talán még egyet ehhez a megállapításodhoz szeretnék valamit hozzáfűzni."Egy (igazi) jobboldali párt már csak azért is vonzó a magyar 18 és 45 év közöttiek jelentős többségének, mert e korcsoport értékorientációja minden erre vonatkozó kutatás szerint jobboldali. " Ha ez igaz, akkor miért szavaznak a Jobbikra és a Fideszre? Vagy a statisztika nem igaz, vagy a Jobbik és a Fidesz egy "igazi" jobboldali párt, és vagy a PKP, nem "igazi" és vagy nem jobboldali.
Így elsőre ennyit.
Rengeteg mindenért gyűlölhető a Fidesz, de úgy látszik, a magánnyugdíjpénztárak lemészárolásába minden elképzelhető mocskukat belesűrítették. Ha egy embernek lenne ennyi rossz tulajdonsága, környezete jó esetben ignorálná, de lehet, hogy likvidálná. Úgy tűnik viszont,…..
a-kjudíit 2014.11.26 08:08:57
@Szúrófény:
Valószínűleg a zsidók tehetnek arról is, hogy ilyen korlátolt a felfogása!
és tényleg ez az egész kormányzás is a zsidók ármánykodása, csak felvettek egy báránybőrt a farkasbőrükre,vagy egy farkasbőrt a bárányra. Melyik az igazi?
Hirdesse ezt sűrűn és húzza rá fityiszékre a zsidó bőrt, hátha egyre többen megutálják őket.
A magyar közélet 2014-es állapotát történetével, szimbolikájával és stílusával tökéletesen leképező német megszállási emlékmű funkciója mára kristálytisztán látható: ez a hely, ahol a Váci utca-Bazilika kör letudása után a Kossuth tér felé tartó külföldi turista…..
a-kjudíit 2014.08.12 17:40:54
@delphinus:
Alpári személyeskedés?
Az Én kommentemre reagálta ezt?
(alpári: faragatlan, közönséges, durva)
Mi volt durva, a kutyaszar szó, netán?
Önnek címeztem?
Ha az Ön környezetében ilyen durva szavakat, vagy olyan közönséges szavakat használnak mint, amiket írtam, akkor valszeg egy kolostorban él és nem e honban.

Ha azt a választást élteti, amely csaláson alapul, akkor az Önt minősíti, nem engem.

Törvényesség: Ha ballib alatt baj volt és ezért felemelték a szavukat, (igazuk volt) akkor most miért nem teszik meg ugyanezt? Most miért nem ágálnak és verik az asztalt és nem mennek az utcára?
A törvénytelenség akkor is törvénytelenség, ha azt a mostani kormány követi el! Vagy Ön másképp gondolja?
Legalább ne lenne képmutató!

Miért nincsen kint és követeli az obeliszk lebontását, ha olyan nagyon zavarja, miért nem lobbizik érte? Ne szavakkal ellenezze itt az éterben a fotelbe süppedve, hanem a lábával, az idejével, mert így nagyon álságos az ellenérzése.
Miért is nem teszi ezt? Mert annyira még sem fontos, mert ott van ellenpontként a hermafrodita angyal kezében az országalmával, amit felajánl a csípőficamos, szárnyaszegett madárszerű valaminek.
Jaj de elnézőek vagyunk: na jó maradjon az orosz emlékmű, de akkor lehessen ott a másik is.
Nektek is egy, meg nekünk is egy és akkor egálban vagyunk. Így gondolja, úgye?
Csak egyet felejt el: a sasos szobrot jelképező gondolatiság következményei miatt történt meg az orosz bevonulás. A sas és az Ő szövetséges angyala miatt jöttek be az oroszok és nem fordítva.
a-kjudíit 2014.08.14 10:16:46
@delphinus:
Szeretem amikor feldob egy témát kap rá egy választ és nem reagál rá, hanem belekezd egy másikba. Ezzel azt bizonyítja, hogy arra már nincsenek ellenérvei, ezért elfogadja az enyémet.
Szitokszó!? Már megint olyanokat állít rólam amit nem tettem meg. Szitokszó netán az, hogy szárnyaszegett, csípőficamos, vagy netán a hermafrodita szavak?
Ha ezek azok, akkor Önt csak és csak ilyen kemény szitokszavakkal illessék egész életében.

Képmutatók címen teljesen másról beszéltem, mert a törvény betartását, ebből azt szűrőm le, hogy a Fityisztől nem várja el, de követeli mindenki mástól.

"Képmutatás az, amikor valaki keményen antikommunistának nevezi (hazudja) magát, miközben összefekszik az mszp-vel, képmutatás az, amikor valaki folyamatosan áldozati szerepben tünteti fel magát, fixációjának célja pedig az, hogy megtévessze és meglopja a környezetét."
Az Én szövegkörnyezetemben ez így szól:
Képmutatás az, amikor valaki keményen nem nevezi antiszemitának magát, miközben összefekszik a jobbik-al, képmutatás az, amikor valaki folyamatosan áldozati szerepben tünteti fel a nemzetet, (bánccsák a magyart) fixációjának célja pedig az, hogy megtévessze és meglopja az egész országot.

"Képmutatás az is, hogy ártatlan civil lakosokat gettóba zárnak azzal a céllal, hogy megsemmisítsék, megöljék őket és a gyilkosok önmaguk számára megértést, együttérzést várnak el a világtól a saját szenvedésük miatt."
Gondolom ez alatt a Hamaszt értette, mert aki arra használja fel a gyerekeket, a civil lakosokat, hogy áldozatokat csinálon belőlük és ezzel együttérzést akar kiváltani a világból, az képmutató és saját népének gyilkosa.

Igaza van a bűnök mindig kiderülnek, de a levét Mi mindannyian isszuk majd. A Fityisz regnálás utáni feketelevest Önnek is el kell majd fogyasztania.
a-kjudíit 2014.08.15 20:40:04
@delphinus:
Szerintem csÍpőficamból lőttem:

Most ennél többet nem írok, mert készülők és megérdemelt szabadságomat töltöm el Magyarország egyik csodás helyén, egy olyan helyen ahol, nincs térerő és nincs telefon, internet és Tv kapcsolat sem.
Ha visszajöttem, akkor reagálok a hosszú, bő lére eresztett válaszára.
A fonalkötött villamosnak elképesztő sikere volt tavaly, úgyhogy a Kézimunkások Szakszervezetének fonalgerilla csapata most újabb célpontot szemelt ki. Ezúttal a Gyermekvasútra csaptak le. Egyrészt személyes kötődések miatt, másrészt mert így gyerekekhez juthat el a…..
a-kjudíit 2014.06.17 10:59:50
@theus: Nem vagy kényszerítve rá! Van más kocsi is amelyre felszállhatsz, ha egyáltalában amúgy eszedbe jutott volna felszállni a Gyermekvasútra ezen a nyáron.

A borzadályról meg beszélj azzal az 5 éves kisfiúval aki, sok időt eltöltve pom-pomokat gyártott a kocsira. Meséld el neki, hogy kisfiam Te itt egy borzadályt és elviselhetetlen élményt akarsz okozni, magas és emelkedett stílusérzékkel rendelkező felnőtt embereknek!
a-kjudíit 2014.06.17 22:02:39
@theus: (Gyermekvasút)
Ha most felmész a vasútra lehet hogy "arra" a kocsira biztos nem fogsz felférni, úgyhogy a többin lesz elég helyed, hogy ezt az ordenáréságot ne kelljen nézned.
Nem tudom, hogy van-e gyereked, vagy a rokonságodban van-e, de az ilyen akár csiri-csárénak titulált díszítések a gyerekeknek teljesen természetes, sőt! Láttál már gyerek rajzokat? Mert ha igen akkor tudnád miről beszélek.
Amúgy meg pom-pomokat csinálni tényleg nagy hülyeség!

Ebben a kocsiban, a leveles vagy a hintázós kislány ablak előtt fotózkodni sikk lesz. Figyeld meg!!!
Proszektúra Csak csal a Fidesz 2014.04.04 10:51:10
  ..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat sorban közöljük. * Stumpf András: Négy…..
a-kjudíit 2014.03.31 15:00:51
@freehckr:
De van választási programjuk:
Folytatjuk!
Folytatni szeretnénk!!
A másodikat nem értem! Akkor most mégsem bíznak abban, hogy nyernek?
Döntött a Mazsihisz: bojkottálja a Holokauszt 2014 emlékévet – egyelőre. Hogy milyen súlyos következményekkel jár a zsidó hitközségek szinte egyhangúan meghozott döntése, arról ergé már írt a napokban, most csak a három vitatott ügyről, a felek igazságáról írnám le…..
a-kjudíit 2014.03.15 09:27:23
@bbjnick:

Milyen idegesítő, ha nem kap arra választ amiről szól a blog és amit kérdeznek Öntől, hiszen eltereli állandóan a fonalat és terel csak terel.
Úgye, nem tudja, hogy honnan szedtem az idézetet?
Nem onnan szedtem, amit belinkelt, hiszen Ön máshol is igét hirdet, más néven és más témákban.

Úgy tapasztaltam, sok az ideje, hiszen ennyi blogban ennyi néven, azért nagy munka állandóan ott lenni.

Sok frusztráció érte az átkos 70-es években?
Talán nem gyakorolhatta a vallását, vagy egyáltalában vallásos volt akkor?
Ha nem, mikor tért meg?

Önnek nincsenek saját mondatai, saját gondolatai, csak idézget és csak azokat másolja mindenhol.
a-kjudíit 2014.03.16 09:43:46
@bbjnick:
Mondja ezt az, aki csak ismételgeti magát és a más blogokon is kommentelt aktuális érzéseit ide hozza és azokkal bombázza a másikat.
Mi köze ennek a blognak pl. az abortuszhoz, netán Zuschlaghoz mégis itt folytatja azokat a kommenteket?
Vagy nem így van?
Mivel nincsenek csak lózungjai erre vetemedik?
Folyt köv.a többi blogon a többi néven és a majmát is vigye magával!
a-kjudíit 2014.03.16 12:56:06
@bbjnick:

„Mondja maga megbolondult
hogy mindent kétszer mond
kétszer mond?”

Kétszer mondom, százszor mondom,
mert ez a tény, rontom-bontom.
„nem volt elég, nem volt elég...!”
dehogyis volt, Gyula Bátyám,
ríunk, mint kés-döfte ártány
népi bölcsességed láttán."
 „Aki dudás akar lenni pokolra kell annak menniott kell annak megtanulni hogyan kell a dudát fújni.”(Népdal) Oscar Wilde halhatatlan művében Dorian Gray, a szép és ártatlan ifjú arcképét megfesti Basil Hallward, a festő, megörökítve őt az ifjonti szépség és ártatlanság…..
a-kjudíit 2014.03.15 09:37:24
@S=klogW:
Van akinek a szemén inkább lila hályog van?
Na nem azért mert behúztak neki, hanem, másért.
Úgye igazam van?
a-kjudíit 2014.03.16 09:48:19
@S=klogW:

Óh, nem nyert! Ez a lila nem az a lila.
Tudja Ön jól, hogy ez melyik lila, csak nem akarja érteni.
a-kjudíit 2014.03.16 11:15:29
@S=klogW:

A lila szín a püspökök színe!
Egy keresztény ezt nem tudja?

Legalább néha változtasson a megrögzött szokásain és az egyik nick neve alatt, ne árulja el magát a a másik nick neve alatti hasonló allűrjei miatt.
Az Európai Emberi Jogi Bíróság csütörtöki ítéletét – a bepereltetés és feljelentetés veszélyének tudatában írva mindezt – önérzetes Papcsák Ferenc bizonyára üdvözölné, mi azonban le vagyunk döbbenve. A döntés egy népszerű észt hírportál kérelme nyomán…..
a-kjudíit 2014.03.05 12:25:36
@bbjnick:
Végeztek-e olyan kutatásokat, hogy a később magukat leszbikusnak, melegnek és biszexuálisnak vallók milyen házasságokból, milyen neveltetésű, hátterű családokból kerültek ki?
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
a-kjudíit 2014.02.26 13:57:33
@vezér01:

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gon_m%C5%B1k%C3%B6d%C5%91_egyh%C3%A1zak,_felekezetek_list%C3%A1ja

Itt nézze meg hogy hány Magyarországi hitközösséget hívnak, Magyarországi-nak!
Képzelje még olyan is van, hogy Erdélyi Gyülekezet!
a-kjudíit 2014.02.26 14:41:27
@valaki senki:
Ez így igaz!
a-kjudíit 2014.02.26 14:48:04
@vezér01:
Aha! Vagdalkozni azt igen, de ha megmondják a tutit, akkor csak annyi, hogy és?
Nem lehetett kihagyni, mert a magas labdát be kell dobni, a félpályáról is és bal kézzel is jobbkezesként, hogyha valaki ennyire tudatlan. Legalább nézett volna utána, mielőtt mond egy "okosat"!
Szombaton hivatalosan is megkezdődött a 2014-es országgyűlési választás – valójában már hónapok óta tartó – kampánya, mától két héten át lehet gyűjteni az egyéni jelöltek indulásához szükséges aláírásokat. Bár a pártok népszerűsége és szervezettsége alapján…..
a-kjudíit 2014.02.17 11:21:24
@Földi Bence:
De ha mindez az utolsó napokban történik, akkor mi van? Tudomásom szerint péntek éjfélig lehet átjelentkezni más szavazókörbe, vagy jelentkezni a kisebbségi listára.
Ha valaki ezt a taktikát akarná alkalmazni, az nem az első napokban húzza elő ezt a kártyát, hanem az utolsóban. Akkor hogy jut el a szavazópolgárhoz az értesítés?
Rezsifórumokon gyakorolja a polgárinak indult Fidesz a virtigli plebejus politizálást. Aki még nem hallott róla: a rezsifórumokon az adott helyi képviselő és egy erős fideszes politikus kiáll a közönség elé, és nyom egy standupot a rezsicsökről és az ellenzék hét bűnéről.…..
JóVáros Blog Nyílt levél 2014.02.10 07:58:58
Kocsis Máténak, a FIDESZ Kommunikációs Igazgatójának, a Parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága Elnökének, a Nemzetbiztonsági Bizottság Tagjának, Józsefváros Polgármesterének, egykori jóbarátomnak. Kedves Máté! Be kell valljam: nem értelek. Nem értem, mi az amit…..
a-kjudíit 2014.02.13 08:40:11
@Rákász Béla:
Amikor azt írja, hogy a liberalizmusnak vége az, olyan mintha azt mondaná, hogy csak fekete és fehér szín van. És a szürke az közben eltűnik?

Ha a liberalizmust, mint elvetendő politikai eszmét kukába dobandónak ítél, akkor az egyént, az egyéniséget dobná a szemétre. A liberalizmus által életre hívott államok, mint pl. a Francia Köztársaság, mai is élnek és virulnak.
Ha a liberalizmust károsnak ítéli akkor a magántulajdon szentségét is annak ítéli. Mit tenne, ha a közjó érdekében azt mondanák, hogy mindenét adja pl. a közösbe, vagy adja oda az államnak és az megmondja mennyit ad vissza, vagy mennyi jár Önnek.

Tényleg utálatos dolog a liberalizmus! Lehet, hogy nem is tudja, hogy mennyi olyan liberális gondolata van, amiben él és élhet, csak már ezek olyan elemi dolgok, hogy nem tudja az eredetüket.
a-kjudíit 2014.02.14 09:33:05
@Rákász Béla:
Nem vagyok Kudlik Júlia? Nem hiszem, hogy ahhoz még át is kellene neveznie, hogy válaszoljon nekem, ráadásul pont Kudlik Júliára, aki a jobboldal egyik "dísz" TV-se. Kérem ne tegye!
Milyen a jobboldali liberalizmus?
Látja-e, hogy van-e létjogosultsága itt nálunk Magyarországon, úgyhogy a Fityisz nem tűr meg a jobboldalon senkit maga mellett. Ők az egész oldalt leakarnák fedni. Eddig mindenkit eltüntettek a térfélről, most a Jobbikkal próbálkoznak és előbb-utóbb tán még ezt is megteszik, a lépések vonulata ezt jelzi folyamatosan.
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége nem hajlandó kupeckedni Orbánnal Gábriel arkangyal ügyében, nem húny szemet a kormányzati "emlékezetpolitika" tendenciózus hazugságai fölött, és ma úgy döntött, hogy távol tartja magát a kormány "Holokauszt 2014"…..
a-kjudíit 2014.02.10 19:00:18
@PAPÓ38:
Vagyis akkor amit így írt le, idézet Öntől: -"Az is érdekes, hogy az értelmesebb, élelmesebb zsidó honfitársaink már rég elhagyták az országot. Akik maradtak csak erre a teljesítményre képesek: emlékezni, de a cechet mással fizettetni. Sajnos idehaza a "selejt" maradt. Ezért is nem lehet velük megegyezni." - ez pl. nem érvényes az előbbiekben "selejtnek" titulált Szent-györgyire, mert Ő nem a zsidóságával jutott tudományos magasságokba.
Hanem mijével jutott oda, milyen olyanja volt neki, amiért rá nem vonatkozik a "selejt" zsidó kifejezés, pedig az anyai ágon zsidó felmenői vannak?
Tudom, Ő a mi jó útra tért zsidónk és akkor már nem is zsidó hanem magyar!
Akik kimentek, vagy kimenekültek az értelmesek, azok meg csak magyar származású amerikai, vagy.... zsidók.
Érdekes logika!
a-kjudíit 2014.02.12 16:42:36
@sztd:
Túl vagyok már azon, hogy az ilyen felsőbbrendű kinyilvánításokat lereagáljam.
Amikor vallásos emberek megakarják nekem mondani, hogy Ők többek attól, mert egy láthatatlan megfoghatatlan valakihez beszélnek, tőle várják a jószerencséjüket és őt okolják a problémáikért, vagy teszem azt elintézik azzal, hogy hát ő így akarta.

Ezzel a dumával nálam nem sokra megy.

Ugyanakkor megjegyezném, hogyha arra gondolok, hogy pl. a mostani éra kiemelkedő politikusai közül, Semjén Zsolt- református lelkész - akiről megállapították, hogy plágiummal szerezte a szociológiai végzettségét, vagyis mástól lopott, és még mindig nem adta vissza az erről szóló oklevelét, akkor nem is értem mire vannak oda a fene nagy felsőbbrendű dumájukkal. Ugyanolyanok mint más emberek, csak elmennek a templomba, meggyónnak, elvégzik a kiszabott penitenciát, azt csá, úgy tesznek, mintha mi sem történt volna.
Vagy Balogh Zoltán miniszter Úr, aki a párbeszéd fontosságára apellál a Mazsihisz részéről, de az fel sem merül benne, hogy Ők kivel és mit beszéltek meg 2013 dec. 31.-én, amikor a szobor tervét kitalálták és törvénybe iktatták.
December 31.-én az emberek buliznak, vagy éppen készülnek a templomba, nem törvényeket alkotnak a másokkal való párbeszéd nélkül.

Ezek a vallásos emberek tényleg nagyon figyelmesek a másikkal és a saját nyájukkal szembe is.
Szép dolgokat tanulhattak a felmenőiktől!
Na ez az, amiből nem kérek, mert ha ezt tanulták, akkor azért nem, ha meg nem ezt tanulták, akkor meg ennyit ér az otthonról kapott nagy jelentőségű jellemesség.

Tiszteletben tartom mindenki, bármilyen vallási meggyőződését, de azt szeretném, ha az Én vallástalanságomat is tiszteletben tartanák mások és ne kezeljen senki alsóbbrendűnek emiatt. Pláne akkor ha, a maguk közül kiemeltekben a csírája is alig látszik annak, amit Jézus tanított.
Nyúljunk forró témához. A legforróbbhoz. Kényelmesebb lenne persze hallgatni, tudván, hogy egy ilyen témában balról meg jobbról is súlyozni, centizni, méricskélni, mondatonként, szavanként elemezni szokták az egyszeri véleménynyilvánítót, de mit lehet tenni. Beszélni, írni,…..
A magyar gazdaság és a társadalom egészének jelentős terhet jelent a devizahitelek problémája, amellyel az eddigi években a kormányok nem tudtak kellő sikerrel megbirkózni. Az érintettek nagy száma miatt az ügy a közelgő választások miatt is kiemelten fontos, így egyetlen…..
a-kjudíit 2014.01.15 11:40:00
@zFuly: Az adatok amiket írtam az MNB oldaláról vettem. Tőlem áll a legtávolabb a Fidesz propagandát olvasni és azt továbbítani. Lefelé erőltette a jegybank? Majd egy évig 12 és 10% között volt az alapkamat!(2003 novembertől 2004 decemberéig)
Az a kamattámogatott lakás hitelezés, amit még most is az állam fizet az adófizetők pénzéből, mindenki pénzéből na ezt hívják költekezésnek. Ez pont olyan mint a fideszes városatyák által felvett svájci frank hitelek átvállalása, amit most mindenkinek fizetni kell.(Azokat a hiteleket amiket úgy vettek fel, hogy azt hirdették,-és az első időkben így is volt-hogy az árfolyam változások miatt csak nyerni tudnak majd, vagyis tőzsdéztek a felvett hitelekkel.)
a-kjudíit 2014.01.15 21:00:04
@zFuly: Az előkészítő tárgyalások 1998-ban indultak Martonyi János vezetésével és haladtak tovább a Fidesz kormány alatt. 2001 júniusában mondta ki az EU hogy a tagjelöltek felkészültek és 2002 végén zárultak le véglegesen tárgyalások. 2003-ban népszavazás és utána történt meg az aláírás. Vagyis ha szerinted az előkészítő kormányok felelőssége az egész, akkor az a Fidesz volt. Az MSZP-re már nem sok minden jutott a 2002-es kormányváltás után.
Ha a költségvetési hiányról szó esik akkor nem mellékes megemlíteni azt a bizonyos önkormányzati adósságot sem, ami 2007-ben már az összes hiány 15%-át tette ki, vagyis a ktv. hiány emelkedésében a fideszes önkormányzatok közrejátszottak erősen. A másik amit érdemes még megjegyezni, hogy a 2008-ban felvett IMF hitel egy része, legalább 20%-a a "kincstárban" volt, vagyis tartalékként az MNB-nél várakozott. Ebből vette meg OV. a MOL részvényeket, ha nem veszi meg a MOL részvényeit, ezt simán visszalehetett volna adni az IMF-nek és nem lett volna szükség különféle ilyen-olyan lépésekre a hitel visszafizetésére.
A másik amit nem érdemes elfelejteni, hogy 2010-ben, a kormányváltáskor a ktv. hiánya már "csak" 4,1% volt, ami azért nem is olyan rossz egy gazdasági válság közepette, hiába állította a Fidesz, hogy csődben volt az ország.
Augusztus 20. számomra egy meglepetés-nap volt, mert előző nap este kaptam egy szlovák rendtársamtól egy telefonos kérést, hogy egy Panamából jött jezsuita szeretne Pestre látogatni, tudnék-e segíteni neki az eligazodásban. Őszintén szólva nem voltam túl lelkes a kérésre, mert két napra rá…..
a-kjudíit 2013.09.19 16:57:40
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Úgy vettem észre mások szerint, István pocakos tutyi-mutyi alak, szerinted meg erőszakosnak állította be Alföldi. Hogy mennyire másképp látjátok a dolgokat.
Egy gipsz lovat Te hogy taglóznál le ha ez lenne a feladatod, vagy hogy szúrnál le?
Rékát, az eddigi egyik előadásban sem követte senki. Vagy Te másképp láttad?
A 83-as előadásnál nem véletlenül volt Vikidál Koppány megszemélyesítője, ezzel akarták Őt beállítani az erősebbnek. És ez be is jött, Koppány volt a kedvenc, Koppányt sajnálta mindenki, a Szállj fel szabad madár a legkedvesebb dala sokaknak. A végén az a rabok legyünk vagy szabadok felkiáltás, az nagyon hatásos volt akkor.
Itt kiegyenlítettebb volt a szerepelők megformáltsága.
Szerintem bárhogy rendezi meg Alföldi akkor sem tetszett volna sokaknak. Ha nem azért akkor amazért. Ha van rajta sapka azért, ha nincs rajta azért.
Viszont 40.000 ezer ember kifizette érte a jegyet, és 800.000 ezren nézték meg a Tv-ben.
a-kjudíit 2013.09.19 17:09:31
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Szerintem szólj már a Szörényiéknek, hogy a következő alkalommal Te szeretnéd megrendezni a darabot. A tanulmányaid a felvetéseid, és az, hogy majd megfogod tudni magyarázni a Szörényinek, hogy hol hazug és történelem hamisító a darab, azt biztos pozitív kritikának veszik majd és rögtön a Te kezedbe kerül a rendezői pálca.
a-kjudíit 2013.09.27 12:55:07
Kicsit elmaradtam, de sok a dolgom, most is csak egy kis megosztás miatt csöppenek be. www.facebook.com/photo.php?fbid=10151996887802652&set=a.447121967651.226035.242688027651&type=1&theater A jelképekről, az István a király 30 éves bemutatója kapcsán.
Hozzátenném a kereszttel való ölés mint jelkép nem azt jelenti, hogy a keresztények erőszakosak, hanem azt, hogy a kereszténységet egyes időkben erőszakosan is terjesztették.
Egyre szaporodik a demokratikus ellenzékinek tekinthető pártok száma. A Népszabadság szerint a fő kérdés az elkövetkező hetekben az, hogy ki lehet és ki lesz a vezetője ennek az összefogásnak?! http://nol.hu/belfold/20130330-sok_kicsi_mire_megy       ..
Csapj fel te is pénzügyminiszternek! Szavazz arról, hogy hol változtatnál a gazdaságpolitikán? Állíts fel egy alternatív költségvetést! Mely adókat és kiadásokat növelnéd, vagy éppen csökkentenéd? Persze úgy, hogy a költségvetés egyensúlya fennmaradjon. Az alábbiakban…..