Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irenne56

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék kapaszkodni! Még nagyobb lett a kép! Modellváltás az Indafotó képoldalán.  Korábban a képoldal olyan volt, mint egy csillagromboló vezérlőpultja. Rátettünk mindent, hogy lássátok, üssétek, nézzétek, olvassátok, lapozzátok.  Az évek során felismertük, hogy a…..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
A MAI MANÓ HÁZ kihirdette a VÍZ és JÖVŐ pályázat győztes képeit, aminek a zsűrizésében én is részt vettem. A képek listáját láthattátok már a Mai Manósok blogján, kitettem az Indafotóblogra is, most pedig adok egy kis betekintést a zsűrizésbe, leírom a szempontjaimat,…..
Indafotóblog Augusztus 20. 2013.08.21 15:08:16
Augusztus 20, ahogy ti láttátok. A nap fénypontjai, új kenyér, országtorta, Mesterségek Ünnepe és a tűzijáték! irenne56 - új kenyerek Még több fotó sunrise-tól, a Mesterségek Ünnepéről - akikkel közösen 2011-ben remek fotópályázatot…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..