Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Autósmozi

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így javítható pillanatok alatt a motor hűtése. Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!   //   ..
Autósmozi Videón a benga Bentley 2012.07.06 20:39:00
Megosztó a külseje, de tuti siker lesz a Bentley szabadidő-autója. Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!   //   ..
Még hogy nálunk rosszak az utak... Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!   //   ..
Valószínűleg a külső sávban álló teherautó miatt kényszerült hirtelen sávváltásra a driftelésre kevéssé alkalmas Toyota, profi kaszkadőr nem tudta volna így megcsinálni a mutatványt. Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!   //  …..
Egy tavon például nem érdemes megpróbálni átkelni vele.Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz, ha nem akarsz lemaradni a friss autós videókról!   //   ..
Nem tudjuk, miért, de alapos munkát végeznek.   //   ..
Mi lenne, ha csak a világ egyéb területei fejlődnének, az autóipar nem? A hibridtechnika úttörője, a Toyota megmutatja.   //   ..
Autósmozi Fiat 500 - öt ajtóval! 2012.07.04 13:16:00
Tetszett, de túl kicsi volt? Akkor a Fiat 500L a te autód!   //   ..
A Forma-2-ben induló 19 éves Dino Zamparelli hihetetlen reflexszel került el egy szinte elkerülhetetlen balesetet.   //   ..
1953 óta annyi minden változott a Forma-1 versenyautóin, hogy azt egy percben ennél hatásosabban nem lehetne elmagyarázni.   //   ..
Egy rosszul sikerült előzés, három jármű az árokban.   //   ..
Egyszerű közlekedési helyzet, egyszerű megoldási mód. Vér nélkül.   //   ..
Nem csak az orosz utakon történnek kalandos dolgok. Ezen az egyébként nem régi wisconsini autópályán a hőség miatt képződött rámpa, amit kitábláztak ugyan, de a videó tanúsága szerint nem mindenki vette komolyan.   //  …..
Sokan szeretnének F1-es versenyzők lenni. E videó segítségével nem egész két perc alatt átélhetnek valamit az érzésből.   //   ..
Nem ez a csigatempó illik ezekhez a szupersportautókhoz, de így legalább van idő megnézni őket. Videó a goodwoodi Festival of Speed lassú szakaszáról.   //  …..
Nagy hiba, ha valaki nem húzza be a kéziféket. A videó megmutatja, hogyan nem lehet helyrehozni a hibát.   //   ..
A játékot ismerjük, tudjuk, hogy meg lehet csinálni úgy, hogy ne essen le a kisautó. De az 1:1-es méretarányban azért nem kis teljesítmény...   //   ..
Még nem kerek az évforduló, mert 1953-ban mutatták be az első Corvette-et, de a Chevrolet már most összeállított egy rövid videót az egyik legismertebb amerikai sportkocsi közel hat évtizedéről.   //  …..
Négyajtós kupénak is gyönyörű volt, kombinak is az maradt.   //   ..
Ha mindenki tolatna, visszajátszásnak is hihetnénk, ez a kukáskocsi ugyanis szórja a szemetet, nem szedi.   //   ..
Érdekes koncepció, de talán nem emiatt ment csődbe a cég.   //   ..
Előítéletektől sújtott közösség az X6-os BMW-seké felénk. Oroszországban sincs ez nagyon másképp.   //   ..
A 21 éves Toomas Heikkinen kicsit kisebbet ugratott a kelleténél az X Games Rallycross versenyén Fiestájával. A kocsi kigyulladt, Toomas nagy mázlista, hogy bokatöréssel megúszta.   //  …..
Autósmozi Itt az új eco-Batmobil 2012.06.30 19:50:00
Batman tulajdonképpen az emberiség (na jó, talán csak Gotham City) megmentője. Mint ilyen, ideje volt lecserélni a jelentős károsanyag-kibocsátású Batmobilját valami környezetbarátabb verzióra.   //  …..
Mi, magyarok hátulról biztos Daewoo Ticónak néznénk, pedig ez egy Suzuki Alto a kilencvenes évekből, Japánból. Persze nem egészen gyári állapotban.   //  …..