Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dBLOOD

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergő több helyen is bemutatótermi telefonba futott a karácsonyi bevásárlásban, úgyhogy feladta a legolcsóbb ár keresését: Lehet, hogy már mások is írtak errel, mert gondolom, többen belefutottak már: a mobil telefont áruló webshopok megtévesztéséről van szó. Úgy tűnik,…..
A karácsonyi túlvásárlás vibrációja az agyára mehetett a hipermarketek dalnokainak, akik összevissza mindent kíirkálnak már. Talán jövőre eljutunk az árcimkehaikuig is. No comment, a tábla magáért beszél! Tündérdöme pályaszett :-) Megfejtés: Ezt még Laci bá…..
dBLOOD 2013.12.12 16:53:30
Már tavaly begyorsult az sms végpusztulása, hiszen a T-Mobile már másfél éve blokkolja a Skype-ról küldött sms-eket, a Telenor a Skype-hívásokat, és most kiderült, hogy igazából már egy éve a Vodafone is blokkol, de náluk a legdurvább, egy rakás csomaggal még csetelni sem…..
dBLOOD 2013.11.28 11:18:44
@carrilboy: Persze, hallok példákat rendszeresen a környező országokból. A "környéken" csak nálunk ilyen rohadékok a telefonszolgáltatók.
Már biztos volt róla szó, de a folyamatos hazugságpropaganda bizony az élet egyéb területeire is beszivárog. A UPC például a hűséges, azonban sajnálatosan határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfelet abban az eszebaszó kedvezményben részesíti, hogy 150 forinttal emelte…..
Aki babafigyelőt rakott az egészen kicsi gyermeke matraca alá, az jobban teszi, ha inkább átáll valamilyen drótnélküli modellre. Eddig 15 év alatt két csecsemő halálát okozta a túl hosszú kábel ennél a márkánál, bár elég egyszerű megelőzni a tragédiát: Az amerikai…..
dBLOOD 2013.11.26 15:36:12
@Mighty: Úgy értettem hogy az amerikainak javítókészletet küldenek, a magyar meg rohadjon meg...
Talán célszerűbb lett volna az egész mondatot leírni. :)
A férfiak világszerte az utcán ünnepelték a döntést Több évtizedes elnyomásnak vetett véget egy bátor egyetemista srác, amikor tavasszal eljárást indított a Doboz nevű szórakozóhely ellen, mert a csajokat ingyen engedték be, a férfiakat pedig 1000 forintért. Egy romkocsmába!…..
dBLOOD 2013.11.22 16:54:55
Szerencsére semmilyen konkrét információnk nincs erről a gyöngyszemről, úgyhogy bármit büntetlenül bele tudunk képzelni...
dBLOOD 2013.11.21 16:39:13
Nem szeretnénk az összes redőnyre előleget kifizető, aztán lerázott naiv ügyfél levelét megjelentetni, ezért arra kérnénk a Négy Évszak Hővédelem Bt. ügyvezetőjét, hogy legyen olyan kedves és gyorsítsa fel a visszafizetési folyamatokat. Köszönjük! A Négy Évszak…..
dBLOOD 2013.11.21 14:55:35
@Panelproli: Úgy-úgy... persze szigorúan papír nélkül, csak úgy zsebből...
dBLOOD 2013.11.21 16:12:44
@Panelproli: Na még a víz-gázszerelő, az is egy szép népség, tisztelet a kivételnek...
Nyár óta már a legnaivabb internetezők is tudják, hogy bármilyen online kommunikációt le tudnak hallgatni valahol. A tévénézőknek azonban lehet, hogy elsőre nem a megfigyelés ugrik be arról a szürke kábelről/wifi-antennáról ami a készülékükből kilóg. Az LG egyik új…..
dBLOOD 2013.11.21 05:22:02
Míg a Homár azon van kiakadva, hogy szinte már csak 30% diótartalmú diózott cukrot lehet kapni darált dió néven, M. megtalálta a legsúlyosabb kiszerelést, ami dióhéjat is tartalmaz: ...és akkor elég finoman fogalmazok. tulajdonképpen elmehet a kurvák faszába aki felügyeli a…..
Naiv utazó váratlanul mobilnet nélkül maradt, aztán amikor felhívta az ügyfélszolgálatot, 10 percre várakozásra tették. Megpróbálta lemondani és újra megrendelni a csomagot 7000 forintért, de a pénz levétele után egy perccel megszüntették azt is: Engem a Telenor szopatott…..
dBLOOD 2013.11.18 14:58:12
@Rocco az erdei állat: Nem, helyesen úgy lenne, hogy "Turulták"
***
Talán nem így kellene fogalmazni hogy sz*patott...
Amúgy az a még bosszantóbb dolog ebben hogy általában az ilyen malőrök oka nem valami programhiba, hanem az hogy valami hozzánemértő, ember rossz gombra kattintott.
dBLOOD 2013.11.18 15:31:18
Naiv ügyfél másfél évig várt a UPC hálózatkiépítési felmérésének eredményére, aztán újra megrendelte a csomagot. Ezután vette kezdetét az igazi küzdelem. Miután másodszor is megállapították, hogy nincs kábel kiépítve, naiv előfizető megmutatta, hogy van, de nem hittek…..
Naiv fröccsöző lányokat kilökdöste a biztonsági őr a Kertész Sörözőből, miután másodszorra próbáltak meg kijutni a teraszra itallal. Ez még nem tántorította el őket attól, hogy a panaszkönyvet keressék, ám a kolléga kiszúrta, hogy visszaszivárogtak és kiöntötte az…..
Gyulus szerint nem kizárt, hogy a teljes idei Bluray-szériára ráült valaki az Intercom központi raktárában, mert neki mostanában sorozatosan sérült fémtok jutott. Mentsék meg a bádogdobozokat, töltsenek le legálisan mindent, ha már úgyis fizetjük a jogdíjat minden…..
Naiv állampolgár hat másik naiv autóssal együtt beragadt egy parkolóba, mert egy külügyminisztériumi tahó fogta magát és megállt középen: 2013. Nov. 10-én 12h körül szerettünk volna autóval elindulni az I. ker Attila út 2. melletti parkolóból, de egy autós úgy állt be…..
Lacnak még szerencséje volt, hogy nem láncban mérték be, mint szerencsétlen hávégést, aki egyből két büntetést kapott az M1/M7 bevezetőjén. Felesleges feltenni a kérdést is, hogy ennek mi értelme volt közlekedésbiztonságilag, úgyis tudja mindenki, kit szolgálnak és…..
dBLOOD 2013.11.08 13:08:45
Tamás szerint a KSH fizetős céges adatbázisa az elmútnyócévből válogatta össze kedvenceit: 2013 nyarán megrendeltem a Központi Statisztikai Hivataltól  bizonyos cégek (fizetős) adatbázisát. Elküldték. Az adatbázis szerint: a BKV vezérigazgatója Aba Botond --- …..
Offroadozás lett a falunézésből Bikalon, amikor a hintó fékjének nem sikerült lassítani a túlgyorsult lovakon: Barátnőmmel mi is voltunk kb. egy hónapja Bikalon a kastélyszállóban, és mi is befizettünk a "hintózásra". Amúgy kellemes élmény, meg jó fej volt a kocsis is,…..
dBLOOD 2013.11.06 14:05:42
Kanadai kutatók DNS-elemzéssel mentek a legnépszerűbb gyógynövényes termékekre, és a vizsgált 44 készítmény harmadában egyáltalán nem találták a címkén hirdetett anyagot: A kanadai University of Guelph kutatói DNS-tesztet végeztek számos ismert és népszerű tablettán,…..
Nem annyira naiv vásárlónak nem sikerült élőben megtekintenie egy kiszemelt lakást, mert a tulaj feleslegesen nem zavarta volna az albérlőjét: Családi okok miatt úgy alakult, hogy egy kisebb lakás megvásárlására adtuk a fejünket az egyik megyeszékhelyen. Sok száz, ezer…..
A legegyszerűbb benézett sorozatszámot sem sikerült az Iponnak korrigálnia, inkább visszaadta a pénzt egy másik laptop helyett: Hosszas keresgélés után tegnap végre megrendeltem magamnak egy új laptopot. A mostanit már 7 éve használom, és bár nagyon szeretem, eljárt felette az…..
Naiv ügyfélnek valamiért dollárban számlázták ki az Apple Online Store-jában vásárolt kütyüjét, ami miatt 5%-kal többet fizethetett: A magyar Apple Online Store és a Unicredit Bank egymásra mutogat. A végeredmény az, hogy az ügyfél 5%-al többet fizet, mint ami a hivatalos…..
dBLOOD 2013.10.30 14:27:12
@McZozo: Na, látod ilyen törvények segítségével (mint amik ezt a húzást lehetővé teszik) lopkodták meg a devizahiteleseket is.
Már közel az idő, amikor elnéző mosollyal fogunk visszagondolni a mobiltarifákra, egyelőre azonban a végső hajrában még utoljára megemelik, amit meg lehet, hátha nem menekülnek el az ügyfelek. Legolasnak a havi szuperkedvezményes 1800 forintos előfizetése érkezett idén 3900…..
Sándor szerint a belvárosi közértben rájöhettek, hogy úgyis mindent elvisznek a turisták, ezért aztán nem szelektálják ki, az elhunyt tejtermékeket és kenyereket a polcokról. Ő már többször vitt haza, aztán vissza 2-3 napos vagy lejárt cuccot. Legutóbbi visszavitt kenyere miatt…..
Naiv ügyfelet hetek óta szívatja az egri Euronics, hogy majd elszállítják szervizbe a horrorhangokat adó hűtőjét, de ez sohasem következik be. Néha még cserekészüléket is beígérnek, hogy jobban fájjon. Amikor már nem bírta tovább, elment a Fogyasztóvédelemhez, ahol azt…..
dBLOOD 2013.10.25 14:49:58