Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baloghattila43

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint kitört a számháború a „hány magyar is dolgozik külföldön?” témakörben, most éppen azon folyik a vita, hogy eléri-e a szám a 600 ezret vagy „csak” félmillió. A lényeg szerintem nem ez, hanem a folyamat, amely egyelőre megállíthatatlannak tűnik. (kép forrása:…..
JóVáros Blog Csikorgás 2014.02.22 20:11:46
Valami nem klappol Fideszéknél. Zavar van az Erőben. Volt idejük bőven fölkészülni a kampányra, és minden létező erőforrással rendelkeznek, hogy profi gépezetként működjenek. És most mégis homokszem van a fogaskerekek között, és nem is egy. Ezt az Őszödözős,…..
baloghattila43 2014.02.23 11:59:55
@Zsuzsanna Heltai: Szerintem a vidéki emberektől nem kell tartani.Vidéken ugyanis nagyobb a nyomor mint valaha! Hiába fújja a média a hülyeségeit a megtapasztalás sokkal erősebb! Nincs munka,minden nagyon drága/itt nincs minden sarkon egy multi aki lenyomja az árakat/. Aki dolgozik is éh bérért teszi azt és naponta hallja a főnököktől hogy százan állnak sorba a helyére.Bízom abban hogy más vidéki emberek is átlátják azt a paraszt vakítást amit O.V.-ék csinálnak és jól fognak dönteni.
baloghattila43 2014.02.23 14:39:17
@Zsuzsanna Heltai: Én inkább az ellenszavazatok elaprózódásától és az irdatlan hatalom éhség által generált választási csalástól tartok.Minden esetre ha bármi okból ők maradnak szerintem nagy problémák lesznek hiszen sokan már csak éppen hogy csak a felszínen evickélnek és már közel az elmerülés.Valaminek muszáj változnia és ezt a politikusoknak is be kell végre látniuk.