Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János legyen fenn a János hegyen

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Például azt is ő mondta, hogy Keleten nincs semmi keresnivalónk.  Mi közvetlenül nem vehetünk meg semmit a kereskedőháztól...  Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet. (Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft, NEM taggyűlés, 2001…..
János legyen fenn a János hegyen 2012.08.04 10:54:30
@piefke: Lásd mirigy 187-nek adott válaszom.

Üdv.
János legyen fenn a János hegyen 2012.08.04 11:08:21
@mirigy187: Én azért soha nem ítéltem el politikust, mert mást mondott akkor és most. A világ és a viszonyok változnak, és ehhez alkalmazkodni kell. Aki csak a régi kijelentéseit hajtogatja, amellett elmegy a világ. Ezért én nem tudok politikusra haragudni. Az mar más kérdés, hogy az embernek kell, hogy legyen tartása és alap értékekben ne változtasson ciklusonként.
János legyen fenn a János hegyen 2012.08.04 11:18:33
Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját. Gajdol a drága, az alsónadrágja összecsokizva rég. Nagyon léha, valami lé ha néha lecsúszik a torkán, Elmebajával úgy ragad magával, mint a legpusztítóbb orkán. (via) Te, Viktor, ez a hét lassan nekem…..
János legyen fenn a János hegyen 2012.07.29 12:35:29
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Értelek én, de akkor is ijesztő ...
János legyen fenn a János hegyen 2012.07.29 12:49:08
@dr. Bubó: Figyelj, te csak a magad kommentjeit olvasod, esetleg még az enyémet? Nem létezik, hogy nem érted, hogy miről beszélek! Persze én is beszólogathatnék neked, azt hiszem sokan röhögnének is, de nem teszem, mert övön aluli lenne. Azért nem bírom megállni, hogy meg ne kérdezzem: Ugye "dr." jelző a neved elött csak a vágyaikat jelképezi? Szerintem igen, mert én téged egy szerencsétlen, sérült lelkű kis majomnak képzellek el, akivel nem áll szóba a világ és ezért otthon, nagy magányában veri -más mellett- a klaviatúrát és okádja a gyűlöletet. Üdv.
János legyen fenn a János hegyen 2012.07.29 13:05:42
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igazad van, valóban nem olvastam és el tudom képzelni, hogy miket irogattak... Lehet, jobb is, hogy nem láttam...És nem vagyok fideszes, nem tudom, hogy kire szavaznék, ha ma kellene mennem. Csak azt tudom, hogy kire biztosan nem...
Nem voltak tettestársai, egyedül ölt a pécsi gyilkosság gyanúsítottja - közölte a rendőrség szombati sajtótájékoztatóján, amelyen tisztázták a gyilkosság homályos pontjait. A rendőrség által napokig keresett J. Olivérről, P. László unokatestvéréről kiderült, hogy…..
János legyen fenn a János hegyen 2012.07.21 23:55:39
@Hapi kacsa: Annyira sajnállak. Olyan butaságokat írsz... Ez egy szörnyű tragédia. Nem elég? Ne keressél ebben a borzalomban még nagyobb tragédiát.
Kedves Kormányunk! Egy kedves olvasónk megtalálta Hugh Grant címét a neten. Köszönjük neki! Hugh Grant, 42 West 220 W. 42nd Street 12th Floor, New York, NY 10036, USA   üdvözlettel, Fent és lent ui: igaz, ez new yorki cím, ő meg angol, de egy ajánlott…..
János legyen fenn a János hegyen 2012.07.08 23:25:47
@Tékás Lacika: Ezt a beszólásod megirigyelhetnék a rádiókabaréban is!
11 éve dolgozok masszőrként.Voltam már uszodában, szállodában, wellnessben, természetgyógyász mellett, saját lakásban, szalonban, stúdióban és külföldön is. Ausztriában egy sícentrumban.Jó szakma ez, ha az ember megtalája az elfogadható munka körülményeket.Nem szabad…..
János legyen fenn a János hegyen 2012.07.05 14:32:13
@vittore: Vittore! És pénzed is van sok? Csak azért, mert tudod, hogy így lenne teljesen kerek a történeted...
Még nagy a titkolózás, de napokon belül hivatalosan is bejelentik, hogy a fővárosban is létrehoz a rendőrség egy kerékpáros alakulatot. A biciklisek a Készenléti Rendőrség keretein belül dolgoznak majd. Úgy tudjuk, mintegy ötvenen tartoznak a szerveződő egységhez, a pontos…..