Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asil4546

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Fábrydrive 2006.04.26 00:17:00
A Cadillac drive nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért át is ültették egy későbbi idősávba, hogy ne állja el a napot más, életrevalóbb műsorok elől, és hétfő helyett szerdára helyeződött, ráadásul ezt az egészet megtoldják egy kis reklámkampánnyal, így a…..
asil4546 2006.04.28 10:09:21
Válaszként azt írja: "Valld be, hogy a komcsizást verte ki nálad a biztosítékot... Kár fanyalogni, attul még nem lesz a műsor rosszabb."
Nos, ha nagyon fanyalgós lennék azzal kezdeném, hogy nem emlékszem, hogy találkoztunk volna és tegeződnénk. Ami viszont a lényeget érinti. Nem a komcsizás a lényeg, hanem az ami mögötte van, a szellemtelenség, ami a műsor indulásakor még nem volt ilyen nyilvánvaló. Sajnálom, de én még a Kellér féle humoron nőttem fel, és azt tartom mércének, no meg a későbbiek közül Hoffit. "Attul" ugyanis nem lesz valaki szellemdús, ha a pukizásról, pisilésről stb. beszél nem egyszer, egy műsorban, hanem többször is. A design center pedig a tárgyakat illetően idézi ugyan életünket, de a hozzáfűzött szöveg a legtöbb alkalommal nagyon sántít. Fábry "Úr" is használta ezeket a tárgyakat és nem emlékszem, hogy valahol is olvastam vagy hallottam volna akkoriban hasonló stílusu és tartalmú megnyilatkozásait. Utólag bizony könnyű lehúzni, ócsárolni ezeket a dolgokat -néha még nevet is rajta az ember, látva sutaságukat, mai szemmel nézve korszerűtlenségüket, vagy egyszerűen csak a visszaemlékezés miatt- de folyamatosan "lehúzni" a múltunkat még a tárgyainkon keresztül most utólag nem tűnik valamilyen nagy hősi tettnek, sőt néha igencsak bántó. Ezért is kapcsolunk át. Még a fiatalok is húzzák már a szájukat. Arról már nem is beszélve, hogy a meghívottak -akik olykor valóban érdekes személyiségek voltak a kezdetekkor- gondolataira, válaszaira a nagy showman valójában nem is nagyon kiváncsi, hiszen mindíg a szavukba vág és magát "fényezi" ahogy a család fiatalabb tagjai mondják. Szóval sem a show sem a cadys ügy nem jó már. A nézettség sem nő, -amennyire tudom. Természetesen aki nézni akarja tegye, szíve joga, mi általában átkapcsolunk egy másik csatornára.