Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joseph1970

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János a Munkástanácsok örömére nekiment a svájci bankoknak az adókerülő betétek ügyében. Svájc válasza az ultimátumszerűen kért együttműködésre: nem.  (A szakértők is úgy látják, hogy nemigen vagy inkább nem.) Aligha volt kérdéses, hogy a felelet valami…..
Poldi bácsi megmondója Casco 2013.01.18 12:52:35
Egyszer majd kommunikációs tankönyvekben fogják szerepeltetni azt a szóvirág-stratégiát, amely Matolcsynak a "hárombetűs intézményt" gyalázó nyilatkozatával jelent meg először a nyilvánosság előtt, hogy aztán kifinomult árnyalatok egész sorát felvonultatva hülyítse a…..
joseph1970 2013.01.19 17:01:52
@fal_adja_a_masikat: Hát ekkora marhaságot rég olvastam. Vicces vagy, jót nevettem. Köszi. Mert ugye ezt te sem gondolód komolyan? Vagy ha igen nagy a baj nálad!
Tündérmeseországban új rendszer íródott, a gazdasági rendszerváltás kész - mondta büszkén Pöttöm Pufi, és a maga részéről ezt ajánlja Brüsszelnek is. Legyünk mi a követendő példa, - mondja - mert unortodox modellünk tiszta, mint a hó, egyszerű, mint szijjártópéter, és…..
joseph1970 2013.01.12 17:17:26
@rodeo36: Egyetértek veled börtönbe velük. De nem csak őket hanem a gengszter váltás óta minden kormány ügyeskedőit. De ebből sajnos nem lesz semmi. Mert az Mszp-nek ez nem áll érdekében. Ezért kéne egy tényleges rendszer váltás, és elvenni a jogtalanul szerzett javakat. De azt jól mondta a pocakos, ez egy következmények nélküli ország.
Egyelőre még távolinak tűnik a döntés, a szerdai sajtóhírekben mégis felmerült a 13. havi nyugdíj újbóli bevezetésének ötlete, amely szerint kormányzati berkekben nemcsak játszanak a gondolattal, hanem háttérszámításokat is végeznek. Az intézkedés költsége éves szinten…..
joseph1970 2013.01.10 16:58:18
@veracity: Hogy ez mekkora ötlet! De tudok jobbat. Várjuk meg míg befagy a Duna, és válasszuk királlyá. Pallos joggal, első éjszaka jogával és a többi joggal ami jár egy királynak. De ha te amit leírtál azt komolyan gondolod menj orvoshoz és kezeltesd magad. Én nem akarok diktatúrában élni és nem akarok innen elmenni. És nem akarom hogy Orbán és kormánya a nyakamon maradjon.
Az októberi második Matolcsy-csomag első két pontja volt a bankokkal kapcsolatos: 1, a bankadó marad, azaz 2013 után mégsem feleződik meg, a kormány nem tudja tartani a bankokkal kötött megállapodást - ezt 72 milliárddal több bankadót jelent a korábbi tervhez képest 2013-ban2, a…..
joseph1970 2013.01.09 16:59:54
@ColT: Igazad van. Mert rengeteg embernek van hitele , a hitel, b hitel, személyi vagy lakás kölcsön. Ha átmegy másik bankhoz az csak drágítja a dolgot. Egyik bankból utalni a másikba jobb ha marad ahol van úgy még olcsóbban jön ki. Ezek hülyék.
Proszektúra Bayer Zsolt az állat 2013.01.08 14:23:02
Bayer Zsolt egy állat. Ezt az állítást azt hiszem nem kell különösebben alátámasztanom. A Magyar Hírlap publicistájának sokéves szorgos munkája a bizonyíték arra, hogy a saját definíciója alapján állatnak nevezhessük. Elég kétes értékű életművet tudhat magáénak a…..
joseph1970 2013.01.08 19:00:47
@moszkvicssluszkulcs: Igen. És az a baj hogy egyre kevesebben leszünk, akik az embereket a tetteik alapján ítéljük meg. Nem az alapján milyen vallásúak milyen a bőrszínük. Olyanok zsidóznak akik nem tudnak felsorolni tíz zsidó embert vagy romát, nem híreset, átlagembert.
A nagy közvéleménykutató cégeket gyakran vádolják részrehajlással, ezért arra gondoltam, hogy elkészítem a saját kutatásom a magyarországi pártvezetők népszerűségéről. A tagadhatatlanul unortodox, és reprezentatívnak csak problémásan nevezhető módszeremtől azt hiszem…..
joseph1970 2013.01.08 17:03:16
@dukeekud: Szigethalmon nem öltek meg senkit! Nem akarom megvédeni a cigányokat mert nem az én dolgom. De. A legkegyetlenebb gyilkosságokat nem romák követik el. Mór, Szita Bence brutális megölése, Battonyai rém, stb utána lehet nézni. Oda miért nem mennek ki a pincérnek öltözött fiuk, ja mert az nem hoz szavazatokat. Most megint van egy ügy amiért lehet vonulgatni egy kicsit.A pár hete egy alkoholista hívő keresztény nyakon szúrta volt feleségét, megszúrta kiskorú lányát a nyílt utcán. Szerencsére túl élték. Senki nem háborog. Bizonyos vagyon elleni bűncselekmény fajták jellemzőek a romákra. Ennyi! Nem ölnek több embert meg mint mi Magyarok. Ha minden romát megölnének. Utána kik jönnének. A segélyesek? A munkanélküli emberek? Nyugdíjasok? Hol a határ? A nácik se álltak volna meg a zsidóknál. És most nyugodtan lehet szidni de , ez a véleményem!!!
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
joseph1970 2013.01.06 16:00:36
@szist: Most hogy francba jön ide Bajnai vagy a Gyurcsány. Ök hazudtak? Nem a tonyo meg a féleszü répási? Ha baj van a szövegértéssel vagy az olvasással arrol senki nem tehet. De hát tudjuk ezért is a Gyurcsány meg a Bajnai a hibás. Ja meg az emut nyocév meg a télapo meg a grincs. Ha észérveket nem tudsz hülyeséget ne beszélj.
joseph1970 2013.01.06 16:03:46
@szist: Na ez pont rád igaz .Nem is vitázom veled mert igen lennt van a szinted!
Minap Ungváry Krisztián kijelentette, (köszönjük Yorgnak az ötletet) hogy ő nem liberális, mivel abban hisz, hogy "egy európai országban a kereszténységnek állami szinten is kitüntetett szerepet kell kapnia más vallásokhoz képest".  Ungváry Krisztián magánügye, hogy miért…..
joseph1970 2013.01.04 08:06:42
@Szindbad: Azért kell, mert ne az állam döntse el ki akar és ki nem vallásos nevelést. Én jártam hittanra nagyszülöi nyomásra. Utáltam, nem is járok templomba. Ne szoljon már mindenbe bele az állam,döntse mindenki el maga mi jó neki. Ja különvált az egyház meg az állam ez vicc. Amiota a kdnp képviseli Magyarországon a kereszténységet a szüzmária szobor nem könnyezik hanem zokog.
Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó népvidámító intézkedés. Uff! - bólintott a téeszelnök arcú dakota törzsfőnök, ábrázata felragyogott, mint eresz alatt fészkelő turulcsalád láttán szokott, és intett: Álljon fel kommandó, kiszűrjük a…..
joseph1970 2013.01.03 17:09:01
@tede: És mire vállalkozzanak? Hány vállalkozás ment tavaly csődbe? És honnan teremti elö a lovét a vállalkozáshoz? És hol a egymillás beígért munkahely idöarányos részének legalább egyharmada? És mire válalkozzon egy falusi 58 éves traktoros? Ja tudom elmegy szex maszörnek. Szoval csak kérlek ne válaszolj!!!!! Erre nincs válasz.
A KARD Közmunka és minimálbér? 2013.01.02 07:57:03
A kormány a december közepi "erős hete" alatt "megoldotta a minimálbért" is: összege 93 ezer forintról 98 ezer forintra emelkedett. A hírek szeint az emelés a versenyszférával és a szakszervezetekkel egyetértésben történt, és most itt ne is menjünk bele olyan dolgokba, hogy okoz-e…..
joseph1970 2013.01.02 17:39:00
@miserables: Én a helyedbe kussolnák az itthoni dolgokról a helyedben, ne pofázz ha nem itt adózol. Ott pofáz ahol adózol!!Ja és te szerencsétlen nem mindenki mehet külföldre dolgozni. És mielőtt elküldöd a kommentet olvasd el. TE NAGY MAGYAR MEGMONDÓ EMBER.
A 2013-as év csak átvitt értelemben fog szólni a 2014-es választásokról. Egyelőre úgy tűnik, a kormány lemondásán kívül (aminek az esélye kb. 0) ez az év arról fog szólni, hogy lesz-e regisztráció, ki regisztrál, ki regisztráltat, hogy regisztrálunk, meg úgy alapjában…..
joseph1970 2013.01.02 15:15:18
@Balibgeczyk: Papcsák Ferenc zugló polgármestere, fityeszes országgyűlési képviselő 1 év felfüggesztett börtönt kapott választási csalásért. Akkor ki hazudik?
Elkészült az IMF és az Európai Unió közös évértékelése. Idén ismét 2012 lesz hazánkban. „Nem sikerült megugrani azt a szintet, amit egy EU-tagállamtól várunk. A görögök és a spanyolok remekül  teljesítettek, de Magyarország megbukott” – kacagott a markába egy…..
joseph1970 2013.01.01 18:51:56
@kittrabi: Matolcsi lenne az udvari bolond.
Allegória miatt kell magyarázkodnia a nemzetgazdasági miniszternek. Matolcsy egy konferencián azt nyilatkozta: A gazdaságunk olyan, mint a pénisz, a kormány már felállította, de az öröm fejben dől el. Matolcsy szerint a magyar olyan, mint a nemi szerv, minél inkább verik, annál…..
joseph1970 2013.01.01 11:59:19
@Schindler Pistája: Figyelj te senkiházi! Örülj hogy neked nem kellett azt a szenvedést átélned amit a te fajtád miatt kellet nekik átélniük bűntelenül csak mert más a vallásuk. De te csak fosod a hülye antiszemita baromságaidat, és örülsz magadnak hogy te aztán megmondtad a frankot! És tudod mi emelkedik évek óta az ilyen antiszemita barmok aránya mint te vagy. UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idén volt éppen tíz éve, hogy Kövér László arra buzdította a fideszes sikerpropagandában kétkedőket, hogy járjanak elöl jó példával, menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat. "És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük…..
Pedig olyan jól ment minden ... államosították a 3000 milliárd forintos magánnyugdíjpénztári vagyont, nem tüntettek. Lett új alkotmány, új munka törvénykönyve, új választójogi törvény, rengeteg kreatív új adók, adóemelések, egy minisztériumot lepasszoltak a szponzoroknak,…..
joseph1970 2012.12.21 16:30:31
@clegane: Azért tudnám még cifrázni. Hogy mosta volna ki az anyja az ágynemüből vagy nyelte volna le.
Évek óta a keserű narancsot nyeli a nép. A kétharmados hatalom idegesítőbbnél idegesítőbb és rosszabbnál rosszabb új ötleteire legyintünk rá folyamatosan. Sajtószabadáságos, alkotmánybírós, magánnyugdíjas, schmittpálos-semjénes, széllkálmános éveket hagyunk magunk…..
joseph1970 2012.12.18 16:19:13
@ka@rabelais: Hülye!!!!!
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
joseph1970 2012.12.15 18:34:16
@Endordelfin: Maga egy bunkó!!!
Hétfő után szerdán is utcára vonultak az egyetemisták és középiskolások a diákhitel mögé bújtatott költségtérítéses képzés, magyarul a tandíj ellen. Ráadásul fagyos hideg ide vagy oda, valószínűleg folytatás is lesz, márpedig ez ismét egy nagyon kellemetlen szituáció…..
joseph1970 2012.12.13 16:42:57
@painkiller21: Már bocsánat de mi a facért kell zsidózni. Csak zsidók tüntettek? És még ez az ember járt egyetemre és méghozzá jogra.SZÁNALMAS.
Most, hogy Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője a leghatározottabban kijelentette, hogy Semjén Zsolt véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a plágiumügyét, végre elkezdhetünk foglalkozni Semjén Zsolt plágiumügyével és véglegesen és hivatalosan is ipari…..
joseph1970 2012.12.09 14:03:35
@Somló November: Mé a ferirü szo ez az írás? NEM!!!!! NA AKKO KUSS LÖGYÖN DROID!!!!!!!
Balogh Zoltán tegnap egy konferencián, ahol bejelentette, hogy majd egyszer nagyot fogunk csodálkozni, mennyit fog költeni az állam az oktatásra, két elég súlyos mondatot is mondott. Az egyik az volt, hogy az oktatás nem szolgáltatás, hanem szolgálat, így senki se reklamáljon, ha nem…..
joseph1970 2012.12.08 14:21:01
@Vidéki: A faxom tele van már az elmult nyoc év cimü érveléssel. Most nem ők vannak hatalmon. Már én unom mint nem maszop dk szimpatizáns. Ez már uncsi.
Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció, 28 új adó, 27 százalékos áfa, Dörner nyilas színháza, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös…..
joseph1970 2012.12.08 14:01:48
@mákos lecsó: Ez a szomorú igazság. Orbán legnagyobb hazugsága az a be ígért egymillió munkahely. Hol van belőle legalább százezer? Erre válaszoljon valamelyik nagyokos.
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
joseph1970 2012.12.08 11:10:38
@zolik1: Szerinted a jobbikgecit a tények meghatják? Nem! Pedig a tények makacs dolgok.
Fénylő Csillagunk kezdhet aggódni, komoly kihívója akadt. Bár ő maga még most azt hisz, a derék álcivil jómunkásember az ő csatlósa és bármire hajlandó vizesnyolcasa, de egyszer majdcsak rájön - ha más nem - a habonyárpi, hogy mekkorát téved. Mert, ha a nép, az istenadta szó…..