Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hans Joachim Marseille

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
Hans Joachim Marseille 2013.09.04 09:19:44
@mrbateman:
Ezt most úgy írtad mintha akkora szenzáció lenne ,hogy nekem vagy bárkinek van strigó haverja ad1...
ad2: gondolom szándékosan írtad a V2 est amiben nem ült pilóta..
ad3: akkor már írhattál volna bf 190 E-t az szerintem poénosabb lett volna
ad4: írtam a többség cuccozik ami ugye komoly összegekbe kerül!! A szállás a kaja a leadó után marad 1 milla hetente aki dolgozik!!!!!...azt is írtam itt is érvényesül az ami más teljesítmény orientált munkában..sokat melózol jól keresel..
ad5: heti 1 millától ne szálljunk el???Kerestél már te ennyit valaha???Annak a lánynak aki mondjuk Borsodban Békésben lakik nincs melója lóvéja annak ez egy lehetőség ,hogy ne dögöljön éhen..
ad6: egy dologra hibáztál rá..a lányok nagy részénél a pénzek elfolynak nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött lóvéval!!
Ismét a Ferencváros nélkül vág neki ősszel a nemzetközi kupasorozatnak a magyar labdarúgás. (Ezen egy mozzanat változtathat, ha a Honvédban játszó Lanzafame ellen a fogadási botrányban eljárás indul Olaszországban, és a Honvéd korábbi ellenfelei megóvják a kispestiek elleni…..
sorok között Te mit lopsz? 2012.07.03 18:25:00
Ha a sarki boltból ellopsz egy csokit, megúszhatot néhány kényelmetlen pillanattal, a szemtanúk megvető tekintetével, és a biztonsági őr karhatalmista megnyilvánulásaival. Az egész procedúra még mindig kellemesebb mint egy nyelves puszi a nagyinak. Viszont minél nagyobb értéket…..
Hans Joachim Marseille 2012.07.04 11:45:39
@hannibal: bogár úr 1978tól az mszmp széthullásáig 1989 ig tag volt...aztán mdf 98-2002ig fidesz...mondd csak egy köpönyegforgató régi elvtársnak mennyire kell a szavára adni??..by the way az echón bayer zsoltika mellett ül és még ott van az egykori 3/2 es szt tiszt boros imre...szép kis brigád ,nézesse meg magát aki ezeknek az embereknek akár egy szavát is elhiszi..
Hans Joachim Marseille 2012.07.04 11:56:28
@Hans Joachim Marseille: 8 évig dolgoztam bankban..rengeteg liborhoz kötött strukturált kötvényt adtunk el...szerintem most égnek a vonalak a cégnél...
A lingam masszázst misztikum lengi körül. Van, amit csak annak csúfolnak, van, ami az. Velem az történt.Rituális fürdés után indul a szeánsz, a keleti hangulatú szoba padlóján hatalmas matrac, szinte beteríti a padlót. A hölgy kimonó szerű köntösben, a sarkaira ülve vár és…..
Hans Joachim Marseille 2012.07.03 14:05:28
Eléggé világos, hogy a C64-es korszak legnagyobb klasszikusai egy-egy korosztályon belül többé-kevésbé azonosak (a "korosztály" itt 1-2 éves eltérést jelöl a fertőzés dátumát tekintve). Vannak ugyan apróbb eltérések, és persze voltak már akkor is hipszterek, akik olyasmikért…..
Hans Joachim Marseille 2012.07.03 10:28:00
@francia sakk: a decatlon:)))fölemeltük a joyt és a síkfutásnál mint Tom Cruise a koktélban ráztuk szanaszét..gátfutásnál gyors piros gomb ugrik...:)
Hans Joachim Marseille 2012.07.03 10:30:10
Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána…..
Hans Joachim Marseille 2012.07.02 15:55:14
A Blikk mai híre szerint Tolvai Renáta, a Megasztár ötödik szériájának nyertese nem vetkőzhet a Playboynak, pedig a magyar sajtóban általában a rendkívül szánalmas "nyuszis mazagzin" néven aposztrofált ősi pinamagazin nagyon szeretné, ha az énekesnő nálunk szabadulna meg az…..