Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blablabla123

4 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Vasárnap is nyitva 2016.04.11 13:09:51
Blogunk kiemelten foglalkozott a vasárnapi zárva tartás témakörével, és utolsó, erről szóló posztunkban megpendítettük, hogy hamarosan puhulás várható a témában (mondjuk én picit hamarabbra vártam). És íme, ma robbant a hír: vége a vasárnapi kötelező zárva tartásnak! Hogy miért döntött így a…..
blablabla123 2016.04.11 15:56:16
@Etniez: 99% biztos nincs nyitva.Az asda kb 4-5 oran keresztul van nyitva vasarnap es csak londonban.
De nem is ez a lenyeg.A lenyeg, hogy egy Ausztriaban jol mukodo modelt masolt le a kormany es most egy romaniai modell lesz helyette
blablabla123 2016.04.11 16:04:48
@Bobby Newmark: De igy kevesebb idot tudok anyukaddal tolteni az agyban.
blablabla123 2016.04.11 16:06:33
@Etniez: 4 evig laktam Stratfordban es dolgoztam a Westfieldben.Tudom jol, hogy mi merre.
Jah, a pakikrol meg mar ne is beszeljunk.
www.youtube.com/watch?v=tMZe5hXodQg
Csúcson pörög a határátkelés, még soha ennyien nem költöztek tartósan külföldre, mint tavaly. A 33 ezer ember annyi, mintha egész Ózd (vagy Vác) fogta volna magát, és elment volna az országból, ráadásul hosszú távra. Az is tény, hogy eközben az elvándorlás üteme viszont csökkent...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     A halálraítélt korosztályt olvastuk. Nézzük csak meg, milyen korosztályból származnak országunk politikai és pénzügyi vezetői? Igen, a 45-65 évesből. Tehát saját korosztályukat nem segítik, csak gyilkolják. Miért?…..
Fodor Gábornak le kell mondania a mandátumáról. Czeizel Barbarának sok sikert kívánok kormánybiztosként! Zentai András véleménycikke Maradhat-e ellenzéki képviselő valaki, akinek a feleségét (vagy férjét) kormánybiztossá nevezik ki? Ez a kérdés fogalmazódott meg bennem tegnap délután, amikor…..
Nagyon szürke, nagyon ötlettelen, méltatlan épület – fogalmazott egy világot megjárt építész Zoboki Gábor Karmelita kolostor mellé tervezett épületével kapcsolatban a Magyar Építőművészek Szövetségének estjén tegnap, amelynek fő vendége Lázár János volt, és amelyre állszakállat ragasztva…..
A TV2-nél végrehajtott méltatlan politikai tisztogatások, valamint Miki Tímea egykori Echo Tv-s főszerkesztővé való kinevezése egyetlen dologról árulkodik: Habony Árpádékat nem a nézettség, nem a szakmaiság érdekli, hanem csak az, hogy legyen hol elkölteni, és legyen honnan visszafolyatni az állami…..
Szalai Vivien kinevezésével új éra kezdődött a TV2 háza táján: jelentős elbocsátások és személycserék után a csatorna készen áll arra, hogy a bármifajta szakmai kritika nélkül sugározza a fideszes pártpropagandát. Az új igazgató áldásos tevékenységét már most, rövid…..
A Budai Vár megújításával kapcsolatos fenntartásai miatt pár napja lemondott a Nemzeti Hauszmann Tervet jegyző Hauszmann bizottság három tagja is. A döntésük fő okaként azt jelölték meg, hogy a kormány döntéseiről az újságokból értesültek, a fejlesztésekről a testület nem folytathatott vitát, és…..
blablabla123 2016.03.31 14:46:53
@osztovits: A szelsobalos barmok inkabb hagynanak mindent szetrohadni mint demszki meg gyurcsanyi/libas idejen csak orbanozni lehessen :DDD
Komanyan klinai eset a szelbalos barmok nagyresze :DDD
Barna hajú lányok Norma 2016.03.27 10:56:00
blablabla123 2016.03.27 16:06:53
Reágáló Van válasz 2016.03.24 02:39:10
A TEK csúfos kudarcot vallott. Úgy szambáznak át Magyarországon a terroristák, hogy még élőzenekart is fizethetnének hozzá. A sok milliárdnyi adóforint a semmibe hullott. És kerítés ide vagy oda, amiért fölhúzták, arra láthatóan nem alkalmas. Csak a szerencsétlen, nyomorból, háborúból, rettegésből…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
blablabla123 2016.03.23 15:44:33
@Atanos: Aham, ott van pl. az rtl, ami kurvara fuggetlen :))))))))))))))))))))))
blablabla123 2016.03.23 15:46:00
@carlos z.: amerikaban nincs politika fuggetlen TV mar evtizedek ota
blablabla123 2016.03.23 16:04:39
@11110000: Oh come on!
Tenyleg ugy akartok eladni egy szelsobalos csatorna (atv) ejjeli musorvezetojet mint aki MA valaki a szakmaban? :D
Kezdem tenyleg azt hinni, hogy a liberlaizmus valami agyi diszfunkcioval jar :DDDDDDD
A jelek arra utalnak, hogy miniszterelnökünk nem veszi komolyan Pukli István tegnapelőtti felszólítását. A Tanítanék-mozgalmat vezető gimnáziumigazgató nógatására, ösztökélésére, hogy kérjen bocsánatot a közoktatás elfuserálásáért, Orbán Viktor tegnap ezt válaszolta a Népszabadság parlamenti…..
A Magyar Liberális Párt nincs egy éves, Fodor Gábor személyében mégis parlamenti pártról beszélünk. Hogy üde színfoltja lesz-e a magyar közéletnek, vagy csak a történelem múló szeszélye, majd elválik. Bősz Anettel, az MLP alapító tagjával és ügyvivőjével beszélgettem.…..
A minap békésen dohányoztam Budapest egyik nevezetes terének névtelen buszmegállójától pont annyi méterre, hogy a törvényszegés gyanújának árnyéka se vetülhessen rám, amikor egy bőröndjét éppen arra toló-húzó, hetvenes éveit taposó hölgy a fővárosi zaj csendjét…..
Azt mindenki döntse el maga, hogy a cseh-szlovák énekesmezőny ennyire gyenge, vagy az akkori zsűri volt full inkompetens, hogy 2011-ben az első fordulóban kiszórta Gyurcsík Tibort a magyar X-Faktorból, majd egy évvel később A Dalhoz sem volt elég jó, csak a középdöntőig jutott.…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Alternatíva Worms Armageddon 2012.07.29 09:37:30
Eltöltöttem kis időt Velencében, Kelet-Ausztriában, laktam pár hónapot Londonban. Külföldi tartózkodásom alkalmával végig vendégként éreztem magam, befogadásomért hálásnak. Ügyeltem arra, hogy egy sárfoltot se hagyjak magam után, igyekeztem nemcsak jó benyomást kelteni,…..
Nehéz bármit is mondani akkor, amikor az emberrel közlik: mivel egy lövöldözésben ártatlanul megsebesült, jelenleg mesterséges kómában fekvő párjának nincsen biztosítása, a kórházi költségek várhatóan 2 millió dollárra rúgnak majd. Amit neki kell kifizetni. Ez is…..
Elveszíthetnék az állami albérletet, elvehetnék tőlük a gyerekeket és végső esetben akár börtönbe is kerülhetnének azok a problémás családokban élő szülők, akik nem tartanak be bizonyos alapvető társadalmi normákat - Nagy-Britanniában. A brit kormány a tavaly…..
blablabla123 2012.07.22 09:37:58
@S=klogW: "family of Romanian gypsies"
ájvékk!!nyíltszíni cigányozás!rászízmus!!hol van ilyenkor a tasz/lmp/mszp???