Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Androidgirl

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban kis csapatunk kapott egy megkeresést, hogy mutassunk be egy régi/új játékot, így most szeretnék ennek eleget tenni, szombat délutáni kikapcsolódásként. :) Elöljáróban annyit, hogy amikor ez a játék nagy divat volt, én még valószínűleg vígan építettem a…..
Magyar fejlesztők (WebStar csoport) angol nyelvű logikai játéka, ritkaság a "piacon", alternatív locsolj kis paraszt és termeld a kukoricát az Alföld fekete földjén! :) Mondhatnánk, hogy tipikus...de nem mondjuk. Lássuk májusi rovat-nyitó posztunkat! Kicsit kirakós, kicsit…..
Ma estére egy könnyed játékot ajánlok a tiniszerelmek korából (de most 18-as karikával ellátva), hogy éjszakára legyen program az asszonypajtással/édesuratokkal! :) Nézzük csak miről is van szó! A Felelsz vagy Mersz? című játékot biztosan mindenki ismeri, így talán nem kell…..
A Cut the Rope ennivalóan éhes kis figurája bizonyára sokaknak ismerős. Om Nom már rengeteg kalandon átesett, sok-sok pálya bizonyítja, hogy mennyire csillapíthatatlan a zöld kis lény cukorka vágya. A készítők kimeríthetetlen fantáziájának köszönhetően pedig itt az Idő, hogy…..
Kezdek rájönni, hogy ezek a logikai játékok a legjobb unaloműzők! :) Na de komolyan: buszon, vonaton, metrón, de néha még az unalmas egyetemi előadáson is segítenek elütni az időt, ha pedig elakadnánk valahol és van társaságunk, akkor sima ügy a továbbjutás. :) Több fej többet…..
Bevallom őszintén, ilyen elvetemült játékötlettel még nem találkoztam, pedig nem vagyok kezdő. Alkalmazást alapozni arra, hogy kiirtsuk a saját fajunkat még hagyján ( a jó öreg Vilégvégeeee trükk), na de mindezt valamilyen fertőzés nevelgetésével, hát, szerintem már…..
Nos, itt a Húsvét, virágzik az aranyeső, kék az ég+süt a nap, enyhe szellő lengi körbe a tavasz illatú kertet, ahol a bolyhos farkú nyusszancsok éppen tojást rejtenek, és... Oh, hát ez sajnos idén nem működik, nemhogy tavasz nincs, de sok helyen még havazik is országban... Itt…..
Veletek is előfordult már, hogy nem tudtatok dűlőre jutni az aznapi mosogatás kérdésében? Te állítottad, hogy most Ő jön, Ő állította, hogy igenis Te vagy a soros? Ilyenkor jöhet a klasszikus pénzfeldobás/kő-papír-olló/stb, de ha ennél interaktívabb megoldásra vágytok, akkor…..
Nos, debütáló posztomhoz nem is választhattam volna ennél a játékpárosnál aranyosabb, ám haszontalanabb alkalmazásokat, úgyhogy lássuk mi fán terem... a puding. Igen igen, puding... vagy később már cupcake, esetleg parfé, kinek-kinek szájíze szerint, hiszen nagyjából…..
Android Girl Sporos 2013.02.27 16:37:09
Lehetséges, sőt szinte már biztosan unalmas, hogy állandóan az ilyen logikai játékokkal jövök, de egyszerűen megunhatatlanok számomra! :) Sokkal több kreativitást igényelnek (többek között az alkotóktól, akik esetünkben az Appxplore Sdn Bhd), mint az egy sémára épülő…..
Android Girl Puzzle Retreat 2013.02.23 17:41:56
Zárd ki a külvilágot pár percre... Ne gondolj a házi feladatra, a vizsgákra, a munkára, a számlákra, a gyereksírásra, egyszóval semmire, ami stresszelhet! Csak Te és a Játék... ennyi a mai ajánlatom! ;) A The Voxel Agents játéktervezői ismét gondoltak egy nagyot és a Train…..
Android Girl Slice It! 2013.02.15 15:05:59
Kezdek rájönni, hogy ezek a logikai játékok a legjobb unaloműzők! :) Na de komolyan: buszon, vonaton, metrón, de néha még az unalmas egyetemi előadáson is segítenek elütni az időt, ha pedig elakadnánk valahol és van társaságunk, akkor sima ügy a továbbjutás. :) Több fej többet…..
Android Girl Plants vs Zombies 2013.02.13 11:43:59
Végre, végre, végre! Androidon is támadnak! :) Az eddig csak IOS-on futó alkalmazást végre sikerült androidra is elkészíteni, így már nincs akadálya annak, hogy a kis zombik ellepjék a kertünket, hála a Pop Cap-nak, köszönjük! Ezek a zombik azonban kicsit mások, mint ahogy…..
Android Girl 2 player reactor 2013.02.12 13:50:07
Veletek is előfordult már, hogy nem tudtatok dűlőre jutni az aznapi mosogatás kérdésében? Te állítottad, hogy most Ő jön, Ő állította, hogy igenis Te vagy a soros? Ilyenkor jöhet a klasszikus pénzfeldobás/kő-papír-olló/stb, de ha ennél interaktívabb megoldásra vágytok, akkor…..
Android Girl Szókereső 2013.02.12 13:14:01
Igazán üde színfolt ez az app a játékok seregében, az idei év legnagyobb meglepetése, legalábbis számomra... Lássuk miről van szó! Minden alkalommal kissé csalódottan veszem tudomásul, hogy milyen kevés magyar nyelvű alkalmazás van a „piacon”, de amikor véletlenül…..
Android Girl Fruit Ninja - Nyissz! 2012.07.18 12:13:00
Ismét egy klasszikus, már-már legendás játékot ajánlok figyelmetekbe, melynek főszereplői nem mások, mint édesebbnél édesebb gyümölcsök! :) A Halfbrick Studios alkotógárdájának köszönhetően már Android-ra is elérhetővé vált játékban nincs más feladatunk, mint az…..
Android Girl Beyond Ynth HD 2012.07.12 16:41:00
Egy időben nagyon rákattantam a logikai játékokra, s találtam egy szintén tündéri alkalmazást, nézzük! A történet főhőse Kribl, a szentjánosbogár, aki élete nagy kalandjába keveredett, amikor elhatározta, hogy visszaszerzi a fényt hozó gyémántokat Kriblonia…..
Android Girl Doodle Jump 2012.07.12 16:31:00
Kellemes kis ugrabugra ha éppen ráérsz pár percre... :) Ez a játék olyan egyszerűen nagyszerű, hogy megunhatatlan szórakozást kínál az ember unalmas perceire, bárhol (buszon, vonaton, egyetemen vagy akár csak otthon), bármikor... A lényeg csupán annyi, hogy a folyamatosan…..
Android Girl World of Goo 2012.07.09 12:40:00
A hihetetlenül népszerű, díjnyertes játék végre Androidra is elérhetővé vált, a rajongók nagy örömére! A közkedvelt logikai játék egy külön világban játszódik, melynek lakói, a Goo labdák, nincsenek is tudatában, hogy egy játék főszereplői. :) A kis golyók…..
Ki ne hallott volna már a méltán híres mérges madarakról és esküdt ellenségeikről, a zöld tojásrabló malacokról? Na ugye, hogy mindenki... Úton útfélen szembetalálkozik velük az ember lánya, hol pólókról mosolyognak, hol gyerekek szorítják magukhoz őket plüss formájában,…..
Android Girl Üdv Android fanok! 2012.06.28 13:34:00
Sziasztok! ^^ Ez lesz életem első saját blog oldala, de remélem sikerül majd méltóképpen beindítani. Szeretnék minden nap friss bejegyzésekkel jelentkezni, kérlek lessetek vissza sűrűn! :) Az a célom, hogy népszerűsítsem az Android kínálta világot, az alkalmazások széles…..