Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Sötét Utas

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Slice of Life Hannibal S02E08 2014.04.24 17:40:08
Sokszor estem már abba a hibába, hogy azt gondoltam, a sorozat nagyobbat már nem tud ütni. Szerencsére tegnap, mikor a 8-dik részt néztem, újra tévednem kellett. Az orbitális száraz orgazmust ezúttal egy elkerülhetetlen új szál mesteri becsempészése okozta. Tudtam, hogy jönnie…..
Movie Tank Hannibal - 2X08 2014.04.19 16:00:00
Horgászat zajlik. De ki a hal, ki a horgász, és ki a csali? Bryan Fuller sorozata masszív és tartós jégtakaróként borul napjaink televíziótörténetére, és valahol a fagyott felszín alatt, a borzalom és a félelem tengerében ott úszkál Jack Crawford, Alana Bloom, Miriam Lass, meg a…..
Kérem szépen, az van, hogy a ma hajnali adag letöltésével kezdődően hivatalosan is beindul a tévés nagyüzem, visszatér, akinek vissza kell és bemutatkozik, akinek be kell, illetve ez még csak az első hullám, de egyben a legnagyobb is. A következő egy hónapban kb. annyi sorozat- és…..
A Sötét Utas 2012.09.25 13:46:24
Az alábbi videóra a szélsőjobboldali mozgalmakat figyelő Athena Intézet honlapján keresztül egy hungarista újság oldalán találtunk. Azon az újságén, amely annak idején elsőként adott hírt Szegedi Csanád zsidó felmenőiről. Most ez az újság egy újabb hangfelvételt közölt -…..
A Sötét Utas 2012.07.22 11:50:59
@Kis ember:
Azt nem tudom, hogy mit felejtett el, én csak a régi törvényt írtam, ami alapján még a legelkötelezettebb antiszemita sem tartathatná zsidónak, de felekezeti alapon is csak akkor lenne az, ha anyai ágon örökli és ha jól vettem ki, az apai nagyanyjáról volt szó.
A Sötét Utas 2012.07.22 13:14:30
@Kis ember:
Nem képzeltem és nem is feltételeztem semmit, csak betegesen racionális a gondolkodásom, miszerint, ha más esetben a két szabály egyikét alkalmazzák, akkor most is.
Ettől függetlenül nagyon úgy néz ki, hogy igazad van.
A Sötét Utas 2012.07.22 14:32:22
@Stеfánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
Köszönöm kérdésedet, nagyon jól érzi magát a pöcsöm, ép és egészséges, a zsidóknak meg nem igazán szeretem a fajtáját, pláne errefelé. Tudok róluk dolgokat, jártas nem vagyok közöttük szerencsére.
Vannak, akik szerint különbséget kell tenni a meggyőződéses nácik és a populista alapon, alakalomszerűen rasszista politikusok között. Mások szerint a motíváció igazából mindegy, és ugyanúgy kell elzavarni a közéletből a megélhetési rasszistákat, mint a teljesen őszintén…..
A Sötét Utas 2012.06.29 17:37:34
@Jenyei: ""a zsidóknak a cigány amolyan biológiai pajzs" az egész aljas fajtádra jellemzően nagyon szép mondat. Csurkától tanultad, vagy melyik szemét honlapon olvasgatsz ilyeneket? Gondolkodni nem próbáltál még? Csak ideköpöd amivel az aljas és/vagy szemét "emberek" telehányják a világhálót?"

Ha kivételes te próbálnál meg gondolkodni és levennéd a szemellenződet, rájönnél néhány racionális összefüggésre az említett két fajjal kapcsolatban.
Csak, hogy tisztában legyél vele, tömeggyilkosokat és parazitákat ajnározni az igazi aljas, szemét dolog!