Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loopketa

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az óriásszörnyeket mindenki szereti. Azokat, akik egyetlen jól irányzott csapással felhőkarcolókat zúznak porrá. Akik úgy gázolnak át egy tízmilliós nagyváros betondzsungelén, mint forró kés a vajon. Azokat, akiknek úgy jön a rombolás, mint másoknak a lélegzés. Íme, a tíz…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
loopketa 2014.02.20 13:44:29
@maxval a gondolkodó birca: Pont ahogy a zsidok is a nacikbol elnek 60 eve. Nem veletlen, hogy a vilag osszes neo nacio csoportjat israel penzeli.
Trent Reznor zenekara június 19-én lépett volna fel Magyarországon, de a koncertet a turné átszervezése miatt le kellett mondani. A budapesti mellett a moszkvai, a kijevi és a szentpétervári fellépés is elmarad. A zenekar sajnálja nagyon, igyekeznek majd pótolni. A szervező…..
loopketa 2014.02.19 09:55:09
@hambig: Ilyen egyszeru. A szervezo elszallt, Arenaba vitte, ahol nem fogytak a jegyek. Most kellene kiperkalniuk a koncert arat, erre keptelenek es fosnak, hogy elbukjak. Ezert inkabb lemondjak, igy csak az eloleget bukjak el. NIN-nek ehhez nem sok koze van.
A jelenlegi állapotok (kutatási adatok) szerint: sehogy. Az egyszerű válasz után érdemes eljátszani a gondolattal, hogyan sikerülhet mégis. Mert a politikában semmi sem lehetetlen. Két hónap nem sok idő, szinte lehetetlen, de ha mégis, ezek szükségesek hozzá: 1. Égbekiáltó,…..
A Vatera nevű ügyfélkezelésből negatív iskolapélda régóta jelen van kicsiny országunk piacán és amellett, hogy az egyik leglátogatottabb honi aukciós portál (mert csak ez van ugye) méltán híres arról is, hogy az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával, vagy éppen nem bánik…..
loopketa 2014.02.05 14:42:25
@Nem Penny hajója: eBay... de a buta magyar csak vaterat hasznal.
(Filippov Gábor Facebook-bejegyzésének átvétele, a szerző engedélyével)Szóval azt gondoltam, hogy érdemes a háborgás előtt várni három napot, mert hátha csak lassúak, nehezen mozdulnak. De most már tényleg iszonyatosan kínos, hogy a világ egyik legnagyobb, nem mellékesen magyar…..
Hiába no, csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik, ugye, Rákay "Philip" Kálmán Szabdság tér '89 című történelminek szánt esztrádműsorán meg 62-en munkálkodnak, és hát ahol ennyien vágnak fát, ott a forgács mennyisége is nagyobb lesz. A műsorfolyam legutóbbi…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
loopketa 2014.01.16 16:25:36
@doktorötker: Nyilvan nem. De az sem veletlen, hogy magyarorszagon vedi ezeket a sixx nevu tag.
Fideszfigyelő A nap trollja a KDNP 2014.01.15 03:49:06
Az ellenzéki összefogás hírére a Fidesz rákezdett arra, hogy abban nincsenek "új arcok". Ez elég könnyen cáfolható, ha megnézzük az összefogás két legnagyobb erejét. Az MSZP listáján az összes volt miniszter közül egyedül Hiller István van befutó helyen, Lendvai Ildikó…..
...legalábbis nem sűrűn, így ha őket éri el a felmondás, az mindig meglepő. Leépítés, átszervezés, költségcsökkentés, cégmegszűnés: ezek a leggyakoribb érthető okok, amik miatt bárkit elbocsáthatnak, munkanélkülivé válhat. De bizony olyan alkalmazott is akad bőven, aki a saját hibájából lett…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Ez a kép a Shameless idei évadnyitójából van, és a Shameless ugye Showtime, a Trónok harca meg HBO. A pólót hordó srác az egyik főszereplő kissé lúzernek tűnő, nerd szobatársa, így adja magát a kérdés: Vajon ez valami burkolt oltás a Showtime részéről az HBO felé? Vagy…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.10.29 09:30:00
Doug Ellin a Twitteren jelentette be, hogy minden szerződést aláírtak, foroghat a Törtetők-film. A Jeopardy! nevű vetélkedő ezen a héten lett 30 éves.  Sarah Silverman (képünkön) stand-up műsora novemberben kerül az HBO képernyőjére, itt az első…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
loopketa 2013.08.27 17:55:49
@Vándorló: pics or never happened!
Michael Gandolfini örökli a nemrég elhunyt James Gandolfini vagyonának nagy részét, írja a NY Daily News. A színész hat hónappal halála előtt, december 19-én írta alá végrendeletét. A 13 éves fiú hétmillió dolláros összeget kap meg, amint betölti a 18. életévét, addig a…..
loopketa 2013.07.05 16:24:21
@Kivancsi: Az USA-ban mindenkinek van vegrendelete...
Mint minden, amit ez az ember csinál, nagyon vicces, és pont annyira cinkelős, hogy ne legyen idegesítő. Az új standup-specialt az HBO adja majd áprilisban. ..
Rasszista viccek, a hunhírről és a kurucinfóról származó bejegyzések a "cigókról" és a "holoagymosásról" - többek között ezek találhatók Siklósi Beatrix Facebook-oldalán, aki jelenleg az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója és a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. A…..
A VV4 győztese szerint peren kívüli megállapodással zárulhat a TV2 Összeesküvők című műsorához való átszerződésének ügye, mellyel megszegte az RTL Klubos szerződését - írja a Bors. Alekosz szerint "folynak a tárgyalások, és úgy gondolom, hogy nagy eséllyel megegyezünk.…..
Yaron Svoray, izraeli oknyomozó újságíró több száz kilogramm aranyért és platináért kezdett kutatásba. Szerinte ugyanis ennyi ékszert loptak el németországi zsidóktól, a világháború végnapjaiban pedig egy Berlin melletti tóba hajították a zsákmányt. A Stolpsee mélyén…..
Néhány napja röppent fel a hír, hogy Nagy-Britannia (hasonlóan Kanada kelet-magyarországi akciójához) egy reklámkampánnyal próbálja meg lebeszélni a hozzájuk készülő román munkavállalókat. Ezekben azt mutatnák be, hogy a szigetországban sincs fish & chips-ből a kerítés,…..
Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr laptoppal a kezében…..
hacsaknem Ciki vagy, békemenet 2013.02.03 12:27:57
Sokadszorra olvasom, hogy Magyarországon békemenetet szerveznek. Az isten tudja hányadikat. Most éppen Gyula település, a Fidesz egyik állítólagos bástyája fogja a helyszínt szolgáltatni. Bencsik András főfőszervező demokrata megszimatolta, hogy a szocialisták tüntetést…..
loopketa 2013.02.04 13:33:47
Ott egye meg a fene az összes politológust, aki az LMP szakadását nagy lehetőségnek tartja. Az LMP a hétvégén megásta saját sírját, amelybe jó eséllyel készül belefeküdni az összes többi ellenzéki tömörülés. Azt is megmondjuk, miért. Az LMP-nek befellegzett. Hiába…..
Azt terveztem nem írok a héten az LMP-ről semmit. Egyrészt a szakadni, vagy nem szakadni és a tárgyalni, vagy nem tárgyalni vonalon is elmondtam már mindent amit gondolok írásban és arcból arcba is. Kicsit - nagyon - unom is a meddő vitákat már, meg úgy voltam vele, döntsék el ők…..
Bayer Zsolt Mikulás napi ajándéka ez a Véletlenül megint - című vezércikk, amelyik azt a végkövetkeztetést engedi sejtetni az olvasóval, hogy Gyöngyösi Márton lényegében baloldali provokátor. Bayer azzal a meghökkentő állítással indít, miszerint: „Magyarországon…..