Regisztráció Blogot indítok
Adatok
durkop

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szivárvány vs. égszínkék...
Olyan sorozat nincs a Dróton kívül, ami egy teljes évadon át fent tudja tartani azt a magas színvonalat, amit a nézők elvárnak tőle. A Lost eddigi öt kiadásában is voltak hullámvölgyek, sőt, már a hatodikban is akadt olyan rész, ami gyengébb volt a többinél - a tegnap esti,…..
A mai napunk annyira retró, hogy arra már nincs is kifejezés, vehetjük az autóskártyát, meg a régi pajtás magazinokat és Hungária szemüvegben ülhetünk a tévé elé. Már megy a Nyomás utána BS&TH egyik legjobb filmje, láttuk már ezerszer tévében is, dvd-n is, de akinek nincs…..
comment:com Elhunyt Michael Jackson 2009.06.26 06:54:00
A TMZ Los Angeles-i bulvárlap információi szerint szívroham gyanújával kóráhzba szállították Michael Jackson, aki a kórházban meghalt. Michael Jackson már eszméletlen volt, és nem lélegzett, amikor a mentők megérkeztek Holmby Hills-i bérelt házába, közölte az AFP. A mentők…..
Rendhagyó forduló ez a mostani, ugyanis az egyre élesedő versenyben habitang kolléga - aki szerint Liv Tyler jó csaj - folytatja a felzárkózást a leggyorsabb kommentelő kárára, vagyis azzal a személlyel fogja megmérkőztetni kalibrált tippjeit, aki elsőként küldte el…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
Miután a Barcelona Scholes elintézte, hogy már idén legyen 39. forduló külföldön a PL-ben, máris újabb háromnapos dzsembori előtt állunk. Nagyon számolgatni senkinek sem kell. Aki benn akar maradni, annak nyerni kell. Aki bajnokságot akar nyerni, annak nyerni kell. Aki meg akarja…..
A papírforma érvényesült. Azok nyertek, akiknek kellett, és olyan arányban, hogy létjogosultságukat a négy között senki még meg sem kérdőjelezheti. Pedig azért Fülöp Lászlóról álmunkban sem gondoltuk volna, hogy bejut az elődöntőbe. Egyszerűen úgy kalkuláltunk, hogy…..
Éppen csak, hogy befejeződött a Knézy Jenő emléktorna első fordulója, már bele is csapunk a másodikba. Az esélyekkel továbbra sem szeretnénk foglalkozni, hiszen majdnem mindenki egyetértett már abban is, hogy a halálcsoport az „A”. Vagy a „D”. De biztosan…..
durkop 2008.04.12 12:12:00
Nou San Trafford Három dolog... 2008.03.30 12:55:00
1. Mekkora a baj a Barcelonánál, ha már szó sem esik Valdezésről, sőt, néhol kifejezetten a csapat erősségének tűnik? A Rijkaard, Gullit, Van Basten, Blind, Koeman fémjelezte generáció pedig talán tényleg jobban tette volna, ha visszavonul a futballtól, ennek ellenére, sőt,…..
És akkor újra itt vagyunk Rorschachilag, keressük popp, ktn és Oarbeaskoa méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a…..
durkop 2008.03.27 22:00:17
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Ha egy bíró gyenge jellem, az majdnem olyan rossz, mintha vak lenne2. Van leglább három dolog, amit…..
Az MTV ma este nyolc óra tíz perctől sugározza az Arsenal-Milan Bajnokok Ligája mérkőzést, de nem ám a provinciális 4:3-as képarányban, hanem eurókonform 16:9-ben. Mint a mozifilmeket. (Ráadásul a BL-meccseket ezentúl mindig így közvetíti majd az m1). Nagy nap ez az…..
Ide várjuk azt a három fontos dolgot. Mit tanultál a Serie A meccsein, kiről döntötted el, hogy nem való a spanyol első osztályba, kinek kellene már edzőt cserélni? Melyik poszton kell erősíteni, kin nincs elég izom, ki az, akit csak a hülye nem jelöl a kezdőbe, mégis a padon…..
Az az érdekes, hogy van egy világbajnokunk, mindenki örül, a reptéren tombol a tömeg, aztán jön az MTV és konfetti helyett véletlenül kis bűzampullákat hajigál a tömegbe, nehogymá' olyan felhőtlen legyen az öröm. A köztévé ugyanis rendezett egy nagy ünnepséget Talma…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..