Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subba Sándor

388 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka a nap, amikor az ember még a szerencsétlen zugsajtósokat is megsajnálja az ember. De az, akinek ezt az alábbi izét kellett megírnia arról, hogy ez a Danny Blue nevű izé jósolt valami izét, amiről nem világos, hogy mi az isten, annak nem lehet valami vidám élete.…..
"A legszebb nőt életemben Moszkvában láttam. Egy 18 éves kislány volt. A Vörös tér mellett a föld alatt épült egy nagy bevásárlóközpont, ő a szomszéd asztalnál ült egy étteremben, és egyszerűen szemezett velem. Én ilyen szép lányt még életemben nem láttam. Már…..
Aki már járt akár a közelében is bármilyen gimnáziumnak vagy felsőoktatási intézménynek, az pontosan tudja, hogy az egyes szakterületek felé orientálódó fiatalokkal kapcsolatos sztereotípiák legnagyobb része igaz. A bölcsészkaron tényleg sok a tarisznyás, a jogászok…..
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
Ezen a csodálatos héten az alábbi linkecskéket és linkocskákat gyűjtögettük össze nektek. Böngésszétek mindet sok szeretettel, és szórakozzatok közben remekül!- Isten hozott a Rejsziklubban!- A Legszebb Ossianos Zászlónak már 650 ismerőse van- Egyszer használt? Bontatlan??…..
Subba A hal kakija nem hurka 2007.07.27 12:35:00
A Subba rajongása a szar minden formája iránt közismert. Ha valami szar, az minket egyből érdekel, sőt, konkrétan maga a szar, a kaka, a fos, a bélsár, a széklet, az ürülék, a fekália, a trágya, a kula, a ganaj, a kábel és a barnamedve is mindig méltó…..
Subba Ví ár dö vörld 2007.07.25 18:04:00
Olcsó dolog a nyolcvanas években turkálni, ráadásul a Sláger Rádió szellemi színvonalán mozog az ilyesmi, most mégis van három izé, amire szeretnénk felhívni a figyelmet.1. Van egy felhasználó a Youtube-on, aki a "Csóró vagyok" című dallal a kelleténél egy kicsit…..
Mindenkinek van kedvenc irodalmi műfaja. Van, aki a verseket szereti, van, aki a családregényeket, és aztán ott van a Subba egészen különleges ízlése. A mi kedvenceink ugyanis a gyerekeknek szóló, feltűnően ostoba felnőttek által írt, oktató-nevelő szándékú tanmesék.Ezeken…..
Subba Adásszünet 2007.07.24 18:24:59
Ma nem voltunk képesek semmit sem kirakni a Subbára, mert nagyon súlyos egzisztenciális válságba estünk. Mi soha nem leszünk képések olyan tömör koszt tálalni, mint a juj.hu videója erről a Renátáról, aki azt mondja, megdugta Győzikét, bár a pontos sztorit nem sikerült…..
Subba Hajrá Linamar! 2007.07.23 20:57:00
Tudjátok, mi az a Linamar? Na, az egy nagy kanadai cég, amiről teljesen felesleges bármi egyebet tudni, mint hogy néhány éve ők vásárolták meg az egykor Mezőgép néven futó orosházi szockó vállalatot. Továbbra is mindenféle mezőgazdasági gépeket gyártanak, szecskavágót,…..
Subba Kopaszkutya vakul 2007.07.23 17:57:00
Az alábbi nagyon érdekes történetet a Quart.hu kommentjei közt találtuk, ahol éppen a koncerteken a fellépőket sokszor zavaró fényképezőgépekről van szó. Van olyan érdekes, hogy megérdemelje a minél szélesebb nyilvánosságot. Szegény hülye Hobó."Egy-két éve a csornai…..
Nem akar valaki kaszkadőr lenni? Izgalmas, jól fizet, és viszonlag kevés a baleset. Ha le akarnád tenni a vizsgát, ezek a jogszabályi követelmények:"1. Gyalogos kaszkadőrMutasson megfelelő jártasságot a különböző küzdősportok (különös tekintettel cselgáncs, box,…..
Néhány hete már felhívtuk a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy Magyarországon a legszórakoztatóbb dolgok sajnos még mindig nem az interneten történnek. Valamint hogy a legnagyobb drámaíró nem az élet, hanem a Zsaru Magazin.Most B. Jolánt szeretnénk bemutatni. "Átharapta a…..
Subba Maraggyatok együtt! 2007.07.18 15:44:00
Van itt egy újabb bizonyíték arra, hogy 35 fok felett az ész szó szerint megáll. Bár annak a lelkes ifjú riporternek, aki a hétvégi Balaton Sound fesztiválon próbált interjút készíteni valakivel, akiről ő sem pontosan tudta, hogy kicsoda, talán 35 alatt is akadnak néha gondjai.…..
Subba Ess el Jézusért! 2007.07.17 14:41:00
Nem minden nap találkozik az ember a Youtube-on az amatőr videós népművészet olyan remekeivel, mint a Drowning Pool és Benny Hinn randevúja. Az előbbi egy teljességgel jelentéktelen amerikai együttes, az utóbbi viszont már érdekesebb jelenség. Amerikai prédikátor ő, aki…..
Subba Káni Kula 2007.07.17 11:36:00
Bírod a meleget? Még egy kis forróságra vágysz? Szeretnéd, hogy egész tested elöntse a hő? Hát akkor pont neked tudunk két kiváló új terméket ajánlani!- A Bathmate-et elsősorban uraknak kínáljuk, bár persze ki tudja. Ez az ügyes kis szerkezet nem csak akkora faszt ígér,…..
Sok videó van az interneten "fiatalos" zenére magukból hülyét csináló öregekről, ez viszont itt egy kakukktojás. Elsősorban azért, mert ez a nagymutter egész ügyesen mozog, másrészt pedig mert nem hisszük el, hogy ehhez nem nyomott be tényleg valamit. ..
Subba Random kínzó kérdés 2007.07.16 13:13:33
Elnézést a pöcsölős nyári tempóért, van cserébe egy jó kérdésünk. A múlt heti Snoop-koncert után a híres amerikai rappert 200 euróért szopták le híres magyar lányok. Például melyik férfimagazin "üdvöskéje"?..
[16:41] Zolcsi [67]: hugom most jelölt ismerősnek[16:41] Zolcsi [67]: de ilyen adatlappal bazdmeg subban lesz pénteken[16:41] _Nec: :))))))))[16:42] _Nec: azert ez mar egy jelzosszerkezet, hallod[16:42] Zolcsi [67]: juj[16:42] Zolcsi [67]: megnyugodtam[16:42] Zolcsi [67]: ez nem is a…..
Nagy nap a mai minden unatkozó irodai patkány számára, ugyanis egy igazán remek játékot találtunk mindannyiuknak. Nem olyan lövöldözős vagy egyszerű logikai marhaságot, amilyennel csak az időt lehet múlatni, amíg nem látja a főnök a monitort, hanem egy olyan…..
Subba Lick and Kiss and Suck 2007.07.09 20:18:36
Múlt héten még azt hittük, hogy a vicces szexuális felvilágosítsás a brazil televíziózás sajátja, viszont közben kiderült, hogy megy ez Amerikában. Ott még viccesebb az egész! Kedves, nyugdíjas nénivel magyaráztatni el az orális szex szakmai trükkjeit olyan evidens…..
Subba Kutya módjára 2007.07.09 19:33:00
Elnézést, hogy nyáron az ég világon semmi nem jut eszünkbe, és csak mások baromságait szemlézzük, de ma valahogy erős a felhozatal. Ez az izé a bulvárvonalon belül is a fokozottan parasztokhoz szóló Terefere nevű újságban lett leközölve, kép és szöveg fantasztikus…..
Tudtátok, hogy a Magyar Távirati Irodánál szellemi fogyatékosok dolgoznak, akik lopják a pénzünket? Nyilván tudtátok, de most itt a végső bizonyíték. Szórakozás-életmód-kamaszokSzórakozás - Buli van!    Budapest, 2007. július 6., péntek (MTI) - Ma már nem…..
Ahogy múlnak az évek, az ember egyre több karrierlehetőségről kénytelen lemondani. Van itt például valaki, aki cserkész szeretne lenni? Hát van egy kurva rossz hírünk: nem fog menni. Két napja böngésszük a cserkészek illemtanát, és bár az elején még számoltuk, hogy ez a sok…..