Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1bitang

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
648 milliárd forintnyi állami vagyont adott át ingyenesen a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő 2021-ben. Ez döntően azokat az ingatlanokat és intézményeket jelenti, amelyeket a kormánypártok közérdekű vagyonkezelő alapítványoknak játszottak ki tavaly, a választásokra készülve. A kitalicskázott vagyonról…..
1bitang 2022.07.17 17:15:59
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Lopásról szó sincs. Csak a közpénz/közvagyon átalakulásról.
Magyarország előre megy nem hátra! Megye/vármegye, államtitkár/ispán, miniszterelnök/princeps, katona/darabont, rendőr/pandúr, állampolgár/jobbágy..
Orbán Viktor, aki eddig a „pillanatot uralta”, most szembesülhet az „igazság pillanatával”. A megfontolt országépítés helyett történő esztelen pénzszórás következtében hatalmas lyuk tátong az ország költségvetésében és a korábbi segítőire: a „hasznos hülye merkelista” Európai Unióra, valamint a két…..
Néha az az ember érzése, hogy a nyilvánosságot csakis arra használja az Orbán-kormány, hogy naponta szajkózhassa azokat a mondatokat, melyekről a szóvivőik, minisztereik, megmondó embereik is jól tudják, hogy köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Hatalmas kommunikációs gépezetükbe folyamatosan…..
Újabb uniós biztos olvasott be Orbán Viktornak, de az Európai Néppárt még mindig kesztyűs kézzel bánik a magyar miniszterelnökkel; A spanyol kormány is a kétsebességes Európát pártolja, a hepciáskodó államok meg boldoguljanak, ahogy tudnak; Nem valószínű, hogy Bannon szélsőjobbos Mozgalma meg…..
1bitang 2018.08.07 17:12:13
Nem is olyan régen mozgásba lendült a magyar állam gépezete, hogy egy egyértelműen politikai nyomásra megfingassa a kormánytól független civil szervezeteket. Az elég hamar kiderült, hogy minden vád hamis, az pedig az elejétől világos volt, hogy a kormánynak semmilyen más célja nincsen, mint a…..
1bitang 2017.12.01 08:46:55
@vergyula: a HÍR KAMU!
1. A fide$$ (orbán) soha nem hibázik;
2. Ha mégis, soha nem ismeri el;
3. Ha mégis, az 1. lép érvénybe.
A Fidesz a közösből, az adónkból a saját propagandabirodalmát hozta létre és pénzeli folyamatosan. Nemrég egy meglehetősen hosszú anyag jelent meg az Indexen, ahol fillérre lebontva, fekete-fehéren látszik, hány milliót, milliárdot toltak bele a propagandamédiába. És loptak el az országtól...
1bitang 2017.06.08 07:06:29
Kevés megcáfolhatatlanabb dolog van a világon, mint a globális felmelegedés. Az Egyesült Államok elnökének viszont sikerült olyan mélyre süllyednie, hogy bejelentette az USA kilépését a nagy nehezen tető alá hozott párizsi egyezményből. Donald Trump már megválasztása előtt…..
1bitang 2017.06.06 15:32:38
@King of Shadows: Csak néhány évszázadot kell végigélni.
Az Országgyűlés elnöke, a Fidesz választmányi elnöke a kormány félhivatalosában azt mondta:..
Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén.  Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc…..
Nagyon tréfás kedvében volt a frakcióvezető, például azt mondta, hogy demokráciában nagyon veszélyes, ha valakit csak a hatalom érdekel, semmi más, és félretesz minden elvet...
1bitang 2016.12.21 07:10:41
        Orbán János Dénes, Bencsik Gábor, Lánczi Tamás, Jeszenszky Pubi, GFG és a többi. A rendszer kedvezményezettjei írják a sok okosságot arról, hogy miért jó minden, ahogy van,  miért kell jótevőnk jótevőjét, Vlagyimir Vlagyimirovicsot támogatnunk, miért görbül a sorosok orra, kit kell éppen…..
1bitang 2016.12.17 14:50:33
A fideszes propagandamédia teljes erővel harsogja, hogy a nyugdíjasok micsoda ajándékot kaptak személyesen Orbán Viktortól; Lázár János és Kósa Lajos össze-vissza beszélnek, hogy a köztisztviselők vagy a postások viszik-e ki az Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak. Nem ez az egyetlen baki a…..
A Tárki kétévente adja ki Társadalmi Riport című szociológiai kiadványát, amely átfogó és naprakész képet ad a magyar társadalom állapotáról. Amennyiben Magyarország egy páciens volna, a kórkép sajnos nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve. Továbbra is rendkívül sokan…..
1bitang 2016.11.14 17:22:41
@Zsuzsi25: A cigányság nagy (nagyobb) részét csak (legfeljebb) az különbözteti meg a "magyar"-tól, hogy olyan (színű) a bőre, mintha folyamatosan szoláriumba járna.
Elég sokat jártam/járok az országban. Hosszasan sorolhatnám azokat a helyeket (településeket), ahol 15-20 éve "cigánysor" volt, ma legfeljebb az különbözteti meg a település többi ("magyar") részétől, hogy nincs/kevesebb a kiugróan nagyobb jólétet tükröző épület. A lakók (szemmel láthatóan és statisztikailag -pl. bűnözés- is) integrálódtak.
Sajna, nagyon sokaknak (politika) érdekük ennek elhallgatása.
1bitang 2016.11.15 17:26:54
@new_boy_on_the_block:
Régi -gazdasági- alaptétel: Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.
Lakóhelyemen -kisváros- nincs olyan utca (a város bármely részén), ahol nem olvashatnánk (ablakban, kerítésen): ELADÓ! Soxor évek óta kint vannak a táblák. A kért (óhajtott) árak nem csillagásztiak.
Ők tehát gazdagok?
Leleplező cikksorozatot készít az Index Rogán Antalról és környezetéről, amiből az derül ki: a propagandaminiszter tudatosan építkező politikai karrierje mögött olyan ügyek húzódnak meg, amiket utoljára a Keresztapában láthattunk. ..
1bitang 2016.11.14 17:24:27
A Kétfarkú Kutyapárt furcsa politikai marketinget visz: különböző színűre festi a szétrepedt járdabetont. A vicces, vidám színek, valljuk be, jobb kedvet visznek az arra járók életébe – de ezt nem mindenki gondolja így...
Vendégszerzőnk, Gecse Géza történész írása   Ottlik Géza esete a Magyar-Szovjet Baráti Társasággal – ez jut eszembe arról az interjúról és az Orosz Állami Televízió sajátságos múlt-értelmezéséről, amikor a Vesztyi különböző hosszúságú, más-más tudósítótól, de majdnem ugyanazokkal az…..
Kikérem magamnak, hogy egy multimilliárdos akarja megmondani, mit tegyen vagy ne tegyen Európa a migránsokkal – utal Soros Györgyre Szél Bernadett, aki a Mandinernek beszél 16 évesen elnyert Soros-ösztöndíjáról, katolikusságáról, feminizmusáról és vegetarianizmusáról is. Az…..
1bitang 2016.06.18 16:05:25
@Doomhammer:
Értem. Tehát vannak jobblibek is. Azok kik? Tudnál mondani -írni- egy-két példát?
Ja!
És a globalóma egy betegség? Veszélyes? Fertőző? Gyógyítható?
Előre figyelmeztetlek, hogy most elgurult nálam a gyógyszer és a szövegben súlyos megállapításokat fogok tenni nem egyszer nyomdafestéket nem tűrő alpári stílusban. Számomra itt ért véget az akadémista díszmaszlag és a mindenhez ultraliberális megmagyarázósdi-belemagyarázósdi. Ha nem tetszik, akkor…..
1bitang 2016.06.15 19:15:55
@Wrex: A leány -okosan- jól mérte fel az erőviszonyokat. Tudta, hogy ha nem így tesz, az érintettek helyzeti előnyükben "karaktergyilkosságot" valósítanak meg (ez mostanában a leghatékonyabb módszer az ellenfelek -virtuális- legyilkolásához, következmények nélkül) és pillanatok alatt "kiderül", hogy a leány már hat éves korában prostituált volt ...
A Sparra nem jön kiemlekedően sok panasz, mégis rendszeresen kapunk leveleket velük kapcsolatban, és baromi érdekes ezekben, hogy mintha egy kaptafára készültek volna: kivétel nélkül szerepel bennük valami trükkgyanúsan kivitelezett akció és néhány morci eladó. Azon persze…..
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..
1bitang 2015.12.05 08:42:32
@Diorella Queen:
Optimista vagyok. Remélem, hogy a "törvényesen" ellopott, rabolt pénzek, tulajdonok valamikor, valahogy visszakerülnek jogos tulajdonosukhoz, a magyar emberekhez, és a tolvaj-rablóbanda tagjai MÉLTÓ helyükre. Nem, nem börtönbe. Az drága (nekünk).
arra ítéltessenek, hogy hátralévő életüket (47 ezres) közmunkásként éljék le.