Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aquarella

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ahogy ezt már említettük az APC TOP6-ban végzett a BT Awards-onma megkaptuk a pontos eredményünket isami nem más mint a MÁSODIK HELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nehéz erre bármit is mondanicsak annyi jut most az eszünkbe, hogy köszönjük a szavazatokatez az ezüst érem jövőre…..
aquarella 2010.10.08 18:23:44
A mai napon temettük a telet. Nem kellett hozzá más, csak egy 13-as protó, egy landboard, meg az a kis szélféle, ami adatott. Amíg Péter azt bizonygatta, hogy tegnap (a "tenisz szélben", ezt a szakkifejezést, ha nem baj, megtartjuk Gombos :D) ugyanitt, ugyanezzel az ernyővel…..
aquarella 2010.02.22 22:27:51
OurFashion Szerelmes levél 2010.01.29 12:11:00
Szinte szégyellem magam, mert valamiért a kedvenc tervezőm, Matthew Williamson tavaszi resort kollekciója kimaradt a bejegyzések közül. Pedig tudom, hogy egyszer már elámultam rajta, nem tegnap akartam először megvenni szinte az összes darabot. Megnéztem az árakat, sajnos a ruhák…..
A SAG Awards-on talán több érdekes összeállítást láthattunk, mint a Golden Globe díjátadón, de az igazi csodákra továbbra is várnunk kell. Jöjjenek néhányan, akiket eddig kihagytam. Ha valaki nem lenne ismerős, a szokásos módon csak a nyilacskával rá kell állni :)Néhány…..
Új hátizsákot szeretnék venni magamnak. Elég határozott elképzeléseim vannak: legen elég nagy, hogy beleférjen egy kajásdoboz, a kulacsom, a jegyzetfüzeteim, a neszesszerem, a könyvem, ne adj' isten egy A4-es füzet vagy egy kisebb laptop is; legyen bőrhatású anyagból, műbőrből;…..
Japánban a Hermés kirakatába - Tokujin Yoshioka ötlete alapján - mindössze két sálat helyeztek ki. Mögéjük azonban egy-egy elég minimalista filmecskét vetítenek: egy férfi és egy női arcot, akik időnként (felváltva) "ráfújnak" a sálra, amely ettől lobogni kezd.…..
aquarella 2009.12.11 14:30:42
A&E Sárga és fekete 2009.09.14 20:42:39
Drew Barrymore ruháját a hajához igazította. Ez is übergáz!..
Csecsebecse Nyertesek 2009.07.20 07:57:00
Drágáim, hosszas harcok után (elsősorban én és az időjárás) megvan az első két nyereményjáték két nyertese.A nyári testápolós ajándékcsomagot Aquar Ella becenevű olvasóm nyerte, a Stila sminkcsomagot pedig kitty77. Gratulálok nekik!Hamarosan jön a következő, így azok se…..
Zenit Incompatible - Insight Tricks [mp3] Fort Knox Five & A-Skillz VS Kelis VS Beastie Boys fura dolog ez, én nem is igazán értem, pedig régóta foglalkoztat az APC lassan két éves lesz mindenféle hivatalos mérések és statisztikák is igazolják, hogy a világ egyik…..
aquarella 2009.07.18 11:18:06
Fritz Helder & The Phantoms - Lagerfeld Lady (Dragonette Remix!) [mp3] a torontói zene és divatvilág legjava egyesül ebben a remixben a Dragonette keverte újra a Fritz Helder & The Phantom Lagerfeld Lady-jét a dolog meglehetősen viccesre sikeredettnos, erre nem goldoltunk…..
aquarella 2009.06.30 18:27:23
Guilty pleasure a köbön - Visszatért a SHINee, a magasan a legtisztább/legprofibb énekhangú koreai (kis)fiúcsapat. Létezik-e vajon a lolita kifejezés férfi (khm, pardon, akarom mondani kisfiús) megfelelője? Átlagéletkort tekintve ugyan már elérik a tizenhetet, de futtatójuk…..
aquarella 2009.05.22 18:28:54
Nem titkolózok tovább, már úgyis mindenféle dolgokat kigondoltatok, hogy mi lehet az a nagy közelgő változás az életemben.De előtte azért szeretném leszögezni, hogy ez nem egy én-blog, tehát csak nagy ritkán teszem meg azt, hogy a posztokban saját dolgaimról vagy az…..
Cameron Diaz a Kids's Choice Awardson szakadt farmert, és fekete felsőt viselt piros pöttyökkel és kiegészítőként egy szintén piros kistáskát. Cameron kifejezetten bájosnak is tűnik, finom sminket visel, a tökéletes manikür-pedikürért pedig külön dícséretet érdemel.Bevallom,…..
aquarella 2009.03.30 18:22:55
A Lego újabb virágkorát éli napjainkban. És már nemcsak játék formájában népszerű, hanem lakberendezési tárgyakat, mi több ékszereket, kiegészítőket is készítenek belőlük.Most napszemüvegekre bukkantam, melyeket egy olasz designer, Sara Ricci tervezett. A…..
Paris Hilton gyorsan kiheverte a Benji Maddannel történt szakítást, és jelenleg új pasijával, Doug Renhardt-tal vakációzik Hawaii-on.Doug egyébként az MTV The Hills című reality show-jának "sztárja" (hehe), szóval igazán remek parti (hahaha)... ..
aquarella 2009.03.12 17:13:44
(Már ha hirdetne nálunk is.)Stella McCartney-nak nem erőssége a ruha-, illetve kiegészítők szépre, különlegesre tervezése, ami egy designernél elég nagy problémát jelent. De ha már a ruhák bénák, azt gondolhatnánk, akkor megpróbálja jó kis reklámokkal, frappáns…..
Az internet, pontosabban a YouTube emelte szupersztárrá a 16 éves filippinát, akinek üstökösszerű karrierje mindjárt a legnagyobbakét éri, a Warner Bros. már le is szerződtette magához, és egy igazi producer-nagyágyú vette szárnyai alá. A fülöp-szigeteki Charice Pempengco…..
Jacky Cheung (akit még véletlenül sem szabad Jackie Chan-nel összekeverni!!!), immáron mintegy 20 éve állócsillag a kínai nyelvterület zenei életében. Egy 15 évvel korábbi dalát már bemutattuk, most következzen egy aránylag friss klipje, a 2008-as albumához készített…..
aquarella 2009.02.24 17:10:48
Most, hogy Kate Moss terhes, valószínűleg egy ideig nem mutogatja majd bájait, de még itt van egy utolsó képsorozat, mely egyben a New York magazin tavaszi számának címlapja és fő "attrakciója" is.Kate Moss a Topshop számára tervezett, saját fehérnemű kollekciójában…..
aquarella 2009.02.17 12:30:08
Íme, egy újabb bizonyíték arra, hogy nem kell feltétlenül szépnek lenni ahhoz, hogy címlapra kerüljön egy hölgy (azt, hogy nádszál karcsúnak sem kell lenni, azt a minap már láttuk). Mert, valljuk be, Tilda Swinton nem egy kimondottan szép nő, sokkal inkább különleges…..
Így kell reklámfotókat készíteni. Vidám, dinamikus, cuki táskás, biciklis kép, homok, a háttérben ott sejlik a tenger...A LeSporsac tavaszi/nyári kollekciójáit hirdetik a képek. Engem meggyőzőtt.      ..
A saját stílusukat a "technicolor pogo punk" kategóriába soroló japán Polysics-ről (és főleg zenéjükről) képtelen vagyok írni, nem megy. Ezt vagy hallja és látja az ember, vagy reménytelen. Lehet ezt szavakba önteni?! Ha innen nézem, akkor egyszerűen zseniális, ha…..
A Flumpool után ma újabb japán indie bandákra hívom fel a figyelmet, rögtön háromra is, nevesítve ők a The Telephones, a Sakanaction, és a NICO Touches The Walls, azaz szabadfordításban: "Nico nekimegy a falnak". De nem koppan nagyot, és hál'azégnek nem is…..