Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futás csicskák!

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Pézsma A nyomorultak 2013.01.15 19:35:12
A Bayer-ügy utóélete pontosan megmutatja, milyen rugóra jár az elmúlt évtizedben tragikusan lezüllött politikai kultúra óraműve. És azt is, miért borzalmas és folytathatatlan ez a gyakorlat. Ismét elveszni látszik egy esély arra, hogy a társadalomban meginduljon a problémák és…..
Nagy elvárásai vannak a kormánynak az online szerencsejáték szektorra szemben - kérdés, mire alapozzák ezt. Vajon a jószerencsére? Mert mástól nem igazán várhatják a költségvetési törvényileg megálmodott bevételeket. De mit is vár el a szektortól a kormány? Törvény ugyan…..
Alternatíva Bayer 2013.01.09 08:30:20
Most azt mondja Bayer Zsolt, hogy ő nem akar likvidálni senkit, csak szeretné, ha kimondanánk és helyesen látnánk a problémát. Mondjuk ki ezt is, persze: bizonyára vannak olyan cigányok ma Magyarországon, akik a jelenlegi helyzetben képtelennek látszanak az együttélésre. Nem csak…..
futás csicskák! 2013.01.10 00:53:38
@narmer: nem értel mi
majd tanulhatol lovárit dicsak hamar
rabszolga mindig lesz ne ríjatok most is az vagytok mind csiraparasztok
Közterületi harcba vonulhatnak a politikai ellenfelek, miután a CÖF anyatigrisként ugrott arra az ellenzéki kezdeményezésre, miszerint amennyiben az Alkotmánybíróság elutasítja a választási regisztrációról szóló törvényt, ám a Fidesz "parlamenti trükközéssel"…..
futás csicskák! 2013.01.04 12:03:07
futás csicskák! 2013.01.05 08:20:38
@jolaca: asz mitnemértel paraszgyerek huzál dogozni legyen pénzem dik
Mindössze három nap telt el azóta, hogy azt írtuk: hazugságok és káosz jellemzi a kormányzati kommunikációt az államilag finanszírozott keretszámok drasztikus csökkentése óta. A helyzet azóta sem változott. Most éppen ott tartunk, hogy - a legutóbbi ígéretek szerint - jövőre…..
Vastagbőr Elfogadhatatlan 2012.12.12 11:21:00
Bár mostanában Szíjjártó Péter már csak a külgazdasági kapcsolatok építésével foglalkozik, amellett persze, hogy lezárt utakat ad át, régebben mint a Fidesz szóvivője tolmácsolta pártja álláspontját. Ilyen és ehhez hasonló fideszesen idézetekkel már bőven el vagyunk…..
futás csicskák! 2012.12.12 20:51:16
@Ironfist: Ironfist 2012.12.12. 20:35:41
@futás csicskák!:
"mérnem lövik kia szemüket a rohadékoknak rákos csicska parasztoknak faszé tüntetnek
menyetek efele innén a rákba külfödre"

És maradjanak az olyanok, mint te, akik arra nem veszik a fáradtságot, hogy a böngésző helyesírásellenőrző programja által jelzett brutális mennyiségű hibát kijavítsák, mielőtt szóra nyitják az ordenáré nagy pofájukat?

asz mitkelesz bekapcsolni tesó? nemvágom geci
A hétfői hídfoglaló után, esélyegyenlőséget követelve az International Business School (IBS) diákjai elfoglalták a Deák Ferenc utcát, azaz a Fashion Street-et. „Azért, mert mi eleve fizetünk, nekünk is lehetnek követeléseink” – mondta Ifj. Szabó Kevin, médiaismeretek és…..
futás csicskák! 2012.12.12 20:45:48
@Bakacsin: mitugatol villám a fejedbe rákos menyél dolgozni legyen pénzem csicska
„A lakosság szolgálatában” végzett megfigyelő tevékenység leple alatt etnikai, nemzeti hovatartozás alapján félemlítenek meg gyerekeket, zaklatnak felnőtteket egyenruhások Magyarbánhegyesen. Az elhangzottak alapján úgy tűnik, mintha a rendőrség nem védené meg a helybélieket...
futás csicskák! 2012.12.12 20:13:11
Még a tapasztalt megfigyelőket is meglepte, hogy annyi váratlan húzás után a kormány még mindig képes sokkolni a felsőoktatás szereplőit. A folyamat be is indította az első komolyabb diáktüntetéseket ebben a ciklusban. Az idei jelentős keretszámcsökkentés után a mostani…..
futás csicskák! 2012.12.12 15:30:25
@makronom: legtobszor kimegyen kurvanak asz jóvan tanulis asz hazajon nyit kocsmat mukormost aszoposgadzsi dicsak
Hogy volt-e értelme a hétfő délután spontán módon kialakult diáktüntetésnek, mely az ELTE lágymányosi campuszán tartott hallgatói fórum után gyakorlatilag a Petőfi híd és a Belváros forgalmának megbénításától fél Budapest ötletszerű és végül a Kossuth térre…..
futás csicskák! 2012.12.12 12:17:14
@B-road: majd elmegyen kurvának sok magyar gádzsi kapos jolkeres asz olcso tanitása dik
futás csicskák! 2012.12.12 15:24:38
@negondolkozz!majdénmegmondom!: jomondasz asz megmonták azé a ország ki teleszüli mink igy vagyunk nem teso?
Talán nem véletlen, hogy a kormány épp most hirdette ki a felsőoktatás államilag finanszírozott helyeire vonatkozó keretszámok drasztikus csökkentését - állítják sokan. A szabad ég alatti tüntetések szempontjából kedvezőtlen időjárási viszonyok, és a vizsgaidőszak…..
futás csicskák! 2012.12.12 12:28:42
@Cervisia: hagyadmá te rákosgeci edmeg a diplomádat de miteszel hajaz nemdogozik mihaszna parasztgádzsó dik

menné teis kapáni a rákba szolga magyar
futás csicskák! 2012.12.12 12:39:35
@Intelli: minden javut he! lepakoták tüzelömet külte asz önkormanyat nemkelesz fizetni vizvilany
asz katunk ujházat s mindenkinek saját kocsi denemám lada dicsak
puják szépen sokasodnak
azér mondom csicskák dolgozatok tik meg szépen legyen meg mindenunk mer a kisebségnek jár minden tik meg ugathatol halkan
www.hoffmannrozsa.com ..
„Az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amit ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk. Ezért fontos, hogy Magyarországon ma nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások” - mondta Orbán Viktor két hete. Bár maga az állítás is hazugság, most…..
A napokban ünnepelte 43. születésnapját Jay-Z, akit felesége egy 5 millió dolláros Hublot órával lepett meg a jeles alkalomra. Talán mondanunk sem kell, ez minden idők legdrágább karórája. Ötmillió dollár egy karóráért nem tűnik éppen kevésnek, ám Beyoncé aligha érezte…..
Kép forrása: epresso.hu "Rohanok vissza a Parlamentbe, hogy le tudjak ülni a pedagógus-szakszervezetek képviselőivel, akik sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítani." - idézte az FN24 Balog Zoltán minisztert. Erre én csak azt tudom mondani: ha az emberi…..
Teadélután Testvérek között is 2012.11.01 03:15:55
Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter, jelenlegi oslói nagykövet három évvel ezelőtti egyetemi jegyzetében alábbi mondatot vetette papírra: „azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy a testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak,…..
hogyvolt X-faktor 3x11 - 3. döntő 2012.10.31 11:00:00
Egy hét közel sem volt rá elég, hogy kiheverjük a múltkori megrázkódtatásokat, az X-faktor máris támad a következő döntővel, amire DevilNóri James Bond főcímdal estet ígért, erre kíváncsi leszek. Ami Nórikát illeti, már ugrik is a színpadra műsort vezetni, egy kis risza,…..
Az sem jelent mindig garanciát, ha az ember hosszú, alapos tervezés és tájékozódás után indul neki a világnak. Erre példa a mai poszt is, melynek szerzője, ana Kanadában próbált meg boldogulni, Érte pár kellemetlen meglepetés... „Elsősorban azért írom meg történetemet,…..
futás csicskák! 2012.10.30 10:05:42
@plüss arctámadó: eszmondom énis geci mentvón szopni aszt dölalé denem akart pincérnösködni aszonta
A kormány legújabb megszorító csomagja a cafeteria elemek egészségügyi hozzájárulásának mértékét 10-ről 27 százalékra növeli, ezzel a cafeteria elemek általános adóterhelése 51,17 százalékra nő, ettől 40 milliárd forint bevételt vár a kormány. Ezzel a béren kívüli…..
futás csicskák! 2012.10.29 17:14:23
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
futás csicskák! 2012.10.29 15:58:49
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: mér szerinted erdély románia te parasztcsicska
jónagy gecifejü rákos csicska vagyte öcsém
Orbán Viktor önfenntartó felsőoktatást akar. Az állam vonuljon ki a felsőoktatásból. Nyád! Az egészségügyből ne vonuljon ki? Az oktatás és a gazdasági növekedés közti kapcsolatról tonnaszámra találhatóak tanulmányok. Az állam nem kíván részt venni az állampolgárok…..
- Mi újság otthon? - kérdezte a külhoni rokonság tegnap. - A feritélre ráesett egy pekidzs, most szorítja belőle a szuszt kifele, mint egyszeri Ángyán Jóska a földoligarchákból. De Kusza Szem ismét győzött, két és fél éves kemény küzdelem árán letaszította trónjáról az…..
futás csicskák! 2012.10.18 22:20:43
@GeoCracker: szakat vona anyádba asz rákos anyádba fejed te csicskageci mitképzeszte magadrol he
rék legyen a gyomrodba dicsak!
futás csicskák! 2012.10.18 22:21:35
@GeoCracker: rák a gyomrodba te köcsög raszista magyar geci
futás csicskák! 2012.10.18 22:26:18
@Knósszosz: asz ugathatol geci seholnemvagy paraszt leszophatol
innén télak csicskamagyar szophatol hahah
Pont erre számítottunk! Poros, unalmas, depresszív szürke számítógépek helyett rend, tisztaság, trendi csövek, kábelek, vidám nyári színekben. Az Google az utcák és az utcán hugyozók után felpakolta és Streetview szolgáltatáson keresztül elérhetővé tette…..
futás csicskák! 2012.10.18 10:10:51
Az ír kormánynak még Matolcsy lázálmait is megszégyenítő ötlete támadt: mi lenne, ha a bankok elengednék az ügyfelek adósságának nagy részét? A szándék érthető: ezáltal az emberek felléleghezhetnének - pénzügyi értelemben -, az ingatlanpiac ismét működni kezdene, igaz,…..