Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max Károly

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Nagy-Britanniába érkezők hozzájárultak a brit gazdaság növekedéséhez és javították növekedési potenciálját is" - üzente Andor László foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős EU-biztos David Cameron brit miniszterelnöknek. A kettejük…..
Ez pattant ki a fejemből: Külön 2015 Miattuk 2016 Nem erről volt szó 2017 Takarodj 2018 Elmúlt 4 év 2019 ...miután megtudtam, hogy 22%-ot mértek valakinek, akiről azt sem tudják mit akar. A program szót ne is emlegessük...
Max Károly 2012.11.08 16:14:15
@TheObeMaster:
Valamit félreértesz. Ez a gondolatszikra nem Bajnairól szól, hanem a magyar politikai kultúráról. Arról, hogy bármilyen jóképű cowboyjal hazamegyünk a kocsmából. Arról, hogy program nélkül, emocionális alapokon szavazunk. Hogy mindig megbánjuk, de sosem tanulunk. Biankó csekk a szavazócédulánk.
Erről szól. Fogalmam sincs hogy Bajnai ha kormányozni fog jó lesz vagy rossz, de attól tartok, hogy mi megint semmilyen elvárással nem leszünk felé, de persze csalódni öntudatosan és hangosan fogunk. Remélem érted. Ez a Fent és Lent megközelítés, nem a jobb és bal.
Nagyszerű írás jelent meg a Mandineren, arról, mit hoz vagy visz a Nyírő ügy a Fidesznek.Ennek megértéséhez érdemes eljátszani a gondolattal, hogy talán a mostanában kialakult antiszemitának bélyegzés ellenkezője igaz, és a Fidesz vezérkar éppen a Jobbikkal csatázik. A…..