Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CmPunk

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt gyerekkel él Németországban Robi, akinek nem is áll szándékában visszaköltözni Magyarországra. Egyebek mellett a negatív kisugárzás, az emberek egymás ellen uszítása miatt érzi úgy, hogy jobb lesz nekik ott. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te sem érted azokat, akik hazaköltöznek? Írd meg a…..
CmPunk 2020.06.05 17:11:06
@Golf2: De azt azért tudod hogy a kormánypártok se szólalhattak fel.
Nagyon érdekes magyarázattal állt elő a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke arról, miért is veszítette el Budapestet a nagyobb választásokon 13 éve veretlen kormánypárt...
CmPunk 2019.10.15 21:32:02
@Határátkelő: a 24. Hú-n volt egy riport egy ilyen szeánszon valami nidermüller tartott előadást
Adam Sandler igenis tud, ha akar. Gondoljunk csak a Kótyagos szerelemre, a Kinevet a végén?-re, vagy éppen a 2017-es The Meyerowitz Story. Sőt ide sorolnám egy kedvesen komoly-komolytalan vígjátékát, az 50 első randit is, ahol a humor nem feltétlen áll meg az altesti poénok környékén. Mostani…..
CmPunk 2019.09.27 19:45:44
@Terézágyú: vagy még az 'Üres város'
Az sem vígjáték.
A magyar munkamorál, a szaktudás sokat segít a beilleszkedésben – legalábbis Istvánnak ez a tapasztalata Franciaországban, ahol úgy érzi, befogadták és képes egyedül eltartani a családját. Nem nagy csoda, hogy eszükbe sem jut a visszaköltözés Magyarországra...
CmPunk 2019.02.09 22:48:09
@martineden: Nem igazán tudom megmondani hogy mi.Talán az hogy az utóbbi 2-3 év alatt annyira megváltozott minden hogy úgy gondoltuk hogy nem kérünk ebből.Mikor kijöttem akkor minden tök jó volt és azt hittem hogy tök jó lesz itt. Kb. 5-6 évig minden tök szuper volt a melóba,"otthon",minden.Élveztem hogy itt vagyok állandóan csavarogtunk minden hétvégén felmentünk a tengerpartra vagy a rotterdami kikötőbe a hajókhoz.De aztán olyan szinten elromlott a helyzet hogy az hihetetlen,és most lehet fújjolni de tényleg ez a rengeteg bevándorló adta meg az utólsó lökést és döntöttünk a költözés mellett.Amersfoort-ba lakunk ami egy tök aranyos szuper város de már szinte ki se mozdulunk pedig nem egy rossz környék.Amiben jobb Hollandia mint Magyarország az egyértelmű hogy az életszinvonal az egészségügya a közlekedés az hogy itt nem a polgár van az országért hanem fordítva.De ugyanakkor a mindennapi élet során annyi negatív hatás éri az embert hogy nem biztos hogy megéri itt maradni.Tavaly októberben született egy lányunk és úgy gondoljuk hogy jobb lesz neki ha haza költözünk mert akárki akármit mond Hollandia nem egy család barát hely.Az igazsághoz hozzá tartozik hogy nem égetünk fel mindent itt mert a lakásunkat megtartsuk ha esetleg nem jön be a magyar élet akkor vissza jövünk.De most inkább megyünk.
Amíg nálunk azzal megy a bohóckodás már évek óta, hogy nagy nehezen valahogy létrehozzuk a 160-as közlekedést, meg az olcsóbb, de mégis drágább IC+ kocsikat, addig Csehország 10 év alatt megközelítette Ausztriát, s az elkövetkező 10 évet tekintve immár hivatalosan is…..
CmPunk 2018.12.03 15:55:42
@lenörd hofstadter: 2002-től 2010-ig jobb volt?
Adolf Hitler az egyetemes történelem egyik legismertebb alakja, így nem véletlen, hogy személye a filmvilágot is megihlette. Számtalan film készült már a német diktátorról, akit szinte mindenki a nácizmussal, a fajgyűlölettel, az antiszemitizmussal, a holokauszttal és a második világháborúval…..
CmPunk 2018.06.13 21:12:11
@project640: Valóban fent van a YT-n de sajnos a szinkron egy kalap szar.Most komolyan a Pusztaszeri Kornél a legjobb választás a Vezér magyar hangjának?!
Szöknek fölfelé a hőmérsékletek, érkezik a nyár, amikor alapvetően mikulásos őrület nélkül magunktól is egyre gyakrabban kapkodunk egy üdítőspalack után, hogy lehűtsük magunkat a tűző napon. A nagy üdítőscégek pedig jó és kevésbé jó újdonságokkal rukkoltak elő, ezeket veszem most górcső alá. Red…..
CmPunk 2018.05.03 14:07:30
@ChPh: Én Ausztriába már vettem itthon még nem találkoztam vele csak a sima változattal.
Változó világunkban annyira kevés az állandóság, már alig maradt a régi jó dolgokból. Ma már a nyugdíjas óvónők nem farháttal enyhítik állandó fehérje éhségüket, hanem saját sertéstelepet vesznek maguknak. Az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodhatunk ebben a zűrzavarban,…..
A rock/metal stílus népszerűsége sajnos az utóbbi években - az elmúlt másfél évtized mélyrepülését követően - meglehetősen alacsony szinten látszik stabilizálódni. Drámai mértékben szorul vissza a rádiókból, a tévécsatornákról, a köztudatból, de ami a legfontosabb, a tizenévesek lejátszási listáiról…..
CmPunk 2018.01.15 20:59:40
@ételizésítő: Hát azért én a helyedben átnézném hogy mikor merre lépnek fel illetve hol játszottak már.Az általad említett zenekar még a pirate bay-en sincs fent.
A Soulspellről oldalunk hasábjain is több szó esett már, a Heleno Vale dobos által levezényelt három operából kettő csuklóból veri – van ilyen, nézz meg egy kínai kung-fu filmet – az Avantasia legutóbbi albumait. Most azonban tényleg nagy fába vágták a fejszéjüket, mert a "We Got The Right" a…..
CmPunk 2017.12.24 00:15:44
@CockOfCthulhu: hali
ha tudnál infót adni hol lehet megvenni ezt a válogatást azt nagyon megköszönném
Lámaszeme Cara Mell :P 2017.01.16 20:00:00
CmPunk 2017.01.17 15:25:33
Barna hajú lányok Peaches 2017.01.01 04:44:00
CmPunk 2017.01.03 14:24:34
@zladko: És profi felnőtt filmes.Leszbi és szóló filmekben szerepel.
Asszem.
  Közeleg az újév, sőt már itt is van. A magyar ugar felett sötét fellegek gyülekeznek. Félelem és reszketés lesz úrra a Jónépen, a többség félelmében becsukja szemét és fülét. Ólom helyett hamis tudatot öntenek ránk, levakarhatatlanul. Nemzetünk nagy része egyre inkább egy virtuális világba…..
DopeManTV Gettó Celeb (A mozi) 2012.06.26 12:04:00
Hölgyeim és uraim!A DopeManTV bemutatja kilenc perces vígjátékát, amit az idei VIVA Comet gálán forgattunk...Less bele, hogyan mulatnak kedvenceid az év egyik legnagyobb zeneipari eseményén. Puzsér teljesen hitelét vesztve osztja a dedósokat a színpadról, Majkáról kiderül, hogy…..