Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l.k.c

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy lassan az esküvői szezon végére érünk, gondoltam, itt az ideje a  mennyasszonyi ruhák témáját taglaló posztnak. Az előző, hasonló témájú bejegyzésben a fehér esküvői ruha történetével és kialakulásával foglalkoztunk egészen Viktória királynőig, aki talán a történelem első ikonikus és…..
l.k.c 2018.08.26 08:25:09
James Halliday kedvencei, avagy a Ready Player One klasszikusok. Útikalauz a főnyeremény megtalálásához: 1. rész, Richard Donner, megannyi nagyszerű mozifilm rendezője (Superman, Ómen, Halálos fegyver, Kincsvadászok, stb) az 1985-ös évben a romantikus fantasy zsáner berkein belül próbálta meg…..
l.k.c 2018.03.05 22:14:53
Sunseaty Jamie's Pizzeria, Budapest 2017.12.16 11:10:08
December 12-én tárta ki ajtaját az első európai Jamie's Pizzeria, méghozzá nem is akárhol: Budapesten, a turistáktól hemzsegő Gozsdu udvar és a Madách Imre út sarkán. A beharangozók alapján a brand által megkövetelt szigorú minőségi kritériumoknak megfelelő, mindig friss alapanyagok mellett immáron…..
“Ez az ember nem keresztény”: nyilatkoztatta ki Ferenc pápa Donald Trumpról. A republikánus jelölt nem vette magára a kiközösítést, szerinte igenis keresztény, és az szégyenteljes, “amikor egy vallási vezető kétségbe vonja valaki hitét”. A vita ráadásul nem egy teológiai vagy erkölcsi kérdés miatt…..
DVDNEWS Kritika: Deadpool 2016.02.09 21:14:24
Aki nyomon követi az oldalon lévő filmes beszámolóimat/kritikáimat, az tudhatja, hogy nem nagyon szeretem a szuperhősfilmeket. Persze vannak kivételek (X-Men franchise, A sötét lovag-trilógia stb.). Leginkább a Marvel Studios által jegyzett filmekkel vagyok szkeptikus. Valahogy nem jön be, hogy egy…..
charivari 15 dal - 15 csók 2015.06.30 23:49:37
Ha a szerelem az egyik ok, ami legtöbbször ihletet ad a daloknak, akkor egyértelmű, hogy a csókról is rengeteg szám született már. És mivel a csóknak is milliónyi fajtája, oka, célja lehet, így ezek a dalok is elképesztően sokfélék. Készítettem egy válogatást 15 ismert és…..
Izrael tiltakozását váltotta ki Csemer Boglárka dala, mellyel az Eurovíziós Dalfesztiválon fogja hazánkat képviselni. Az énekesnő előadásán ugyanis a "2014 – Gáza – az áldozatok kétharmada civil, köztük több, mint 500 gyerek” mondat is megjelent a háttérben futó…..
l.k.c 2015.04.02 10:49:26
Nem volt könnyű Spartacus fiaként (össze sem lehet hasonlítani a tévésorozat szereplőit Kirk Douglas-el, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a filmet!) megvetnie a lábát a filmiparban a friss Emmy-díjas Michael Douglas-nek. Pláne úgy, hogy sem édesapja karizmáját, sem tehetségét…..
Régi József Attila-számait adta elő a Kaláka együttes Kapolcson, és mégis valami új született. A falusi udvaron legnagyobb sikert egy kávéházi kuplé aratott: a Születésnapomra. Ki tudja, meddig tud még túlélni Kapolcs, a Művészetek Völgye? Ez a korai hetvenes évek…..
Zártkörű sajtótájékoztatóján a magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázta döntését Orbán Viktor, a legnagyobb hazai pénzügyi cég, a FIDESZ első embere. ÁLHÍR Mint a vezérigazgató elmondta, nagyot csalódtak Magyarország lakosságában, jelenleg pedig úgy…..
l.k.c 2013.01.03 14:44:21
@Desmond77: ez nem igaz, a szüleim 55-56 os születésűek és el tudták kerülni a párttagságot. Én magam rajtitkár, örsvezető voltam. Kiváló kisdobos és úttörő.
- Ez a postáspertu világnapja. - 1511. október 24-én állította Föld körüli pályára Leonardo da Vinci az első reneszánsz távközlési műholdat. - Pontosan 300 éve láttak utoljára lila pöttyös vöcsköket. Az állatok kihalását valószínűleg belső teológiai viták okozták. A…..
Az elmúlt napokban bejárta az internetet egy felvétel, melyen egy nőstény oroszlán látszólag befogad egy árván maradt antilopkölyköt. De lehet, hogy semmi sem úgy van... Meglepő eseményt sikerült lencsevégre kapnia egy természetfotósnak Ugandában. Miután egy nőstény…..
l.k.c 2012.10.13 19:39:09
@_Molly: Én is láttam pár éve.
GFG Blog A trezor 2012.10.04 07:32:36
„A kurva anyukat. Sem pókerezni, sem rakaszolni nem tudnak.” (Hajnóczy Péter: A rakaszolás)     Van egy trezor. Úgy hívják, hogy IMF. Mindig ugyanúgy nyílik.  A pénzkihelyezésnek a válságban is ugyanazok a feltételei, mint korábban. Mindegy, hogy Görögországról,…..
l.k.c 2012.10.05 10:51:08
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..