Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunzol

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A lakosság szolgálatában” végzett megfigyelő tevékenység leple alatt etnikai, nemzeti hovatartozás alapján félemlítenek meg gyerekeket, zaklatnak felnőtteket egyenruhások Magyarbánhegyesen. Az elhangzottak alapján úgy tűnik, mintha a rendőrség nem védené meg a helybélieket...
hunzol 2012.12.14 17:58:24
@Pajzs999: Majdnem sikerült megértened a lényeget.. negondolkozzal se értek teljesen egyet, de veled aztán végképp. Van cigány ismerősöm, dolgozik, normális életet él. De a legtöbb cigánynak nincs munkája és segélyből él a putriban, a koszhalmaz közepén. Minden népben van rossz és jó is, de a cigányságnál arányaiban sokkal több a rossz, mint a jó. Te hol élsz? Kicsit nyisd már ki a szemed.
hunzol 2012.12.15 13:30:55
@Siru La Melech: Változásra szólítod fel? És ha nem hajlandó változtatni? Akkor jön a tolerancia gondolom. Egyébként kiirtásról senki nem beszélt itt. Lennének humánusabb megoldások is, csak a fene nagy liberalizmusban mindenkit tolerálni kell. (nem vagyok se jobbikos, se rasszista, csak egy objektív szemlélő) Megoldásokat kéne keresni, nem takargatni a tényeket.
hunzol 2012.12.17 15:11:31
@gabcigirl: "suksükölős beszédstíluson meg a szkinhedkedésen kívül más nem gyün át a kisfilmből." Persze. Mivel ez volt a videó célja. negondolkozz!majdénmegmondom! is erre értette a média manipulatív hatását. Azzal meg sajnos nem tudok mit kezdeni, hogy egyből nácit meg Hitlert kiáltasz, ha valaki szóvá meri tenni, hogy a cigányoknak bűnözés helyett dolgozni kellene. A nácizás mögött elveszik a tartalom és a mondanivaló.
A Jobbik valamit rondán benézett vasárnap megint. Kimenni, zsidózni - ó azok biztosan nem ők voltak! - egy demonstráción, ami a kirekesztés (nem "csak" a zsidók védelméről szólt) ellen szól, pláne akkor, ha parlamenti botrányos megnyilatkozás miatt már ők is magyarázkodásra…..
hunzol 2012.12.04 13:22:43
@SPYD3RM4N: Előre leszögezném, hogy nem vagyok jobbikos. Kérdésem: Hol fenyegette meg a jobbik a magyarokat?
hunzol 2012.12.10 11:49:44
@SPYD3RM4N: "A te fajtád kiirtása miatt nem morzsolnék el egy könnycseppet sem - a te fajtád, akik önkényesen rámutogatnak csoportokra, hogy "értük nem kár" és fenyegetik őket." Ez a helyes hozzáállás. Dögöljön meg mindenki aki nem ért veled egyet.. Dögöljön meg az összes "náci".
Akkor elmondom jól érthetően, hogy miről volt szó. Gyöngyösi arról beszélt, hogy a képviselők állampolgárságát nyilvánosságra kellene hozni, mert ugye közérdekű adat. Rengeteg országban ez teljesen egyértelmű, hogy nyilvánosságra hozzák ezeket az adatokat. Izraelben kettős állampolgár nem is lehet képviselő, csak abban az esetben ha a nem izraeli állampolgárságáról nem tud lemondani. Csak ez a hülye Gyöngyösi kimondta azt, hogy zsidó származású és kezdődött is a buli. Senki nem beszélt üldöztetésről, kiírtásról. Mégegyszer hangsúlyozom nem a zsidókkal van a baj, hanem a cionistákkal. És a kettő egyáltalán nem ugyanaz.
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
Subba Vannak még csodák 2012.11.16 14:52:24
.se..
hunzol 2012.11.17 20:52:22
@Lesből Támadó Szárítókötél: Attól félek, antiszemita propaganda áldozatává váltam. Én kérek elnézést.
hunzol 2012.11.18 09:55:30
@۝merta-X: Az igen, gratulálok. Érezd magad vállon veregetve. (mondjuk gondolom nem rám értetted, mert én még csak ki se mondtam, hogy zsidó, ja de most) És kösz a kulturált kommentet. ;)
hunzol 2012.11.20 10:23:59
@zolik1: Hogy jön ide Hitler? Izrael és Gáza között van konfliktus. De örülök, hogy csak sikerült előhúzni a holokauszt kártyát. Végülis mindent üt, aduász.
Az a baj, hogy az emberiség történetén végig húzódó és napjainkban is mindenhol érzékelhető jelenség kapcsán, a rohadék nácik, ócska módon „cigányozni” kezdenek. Az a baj. Bizony, a családtagok közötti szex nem a beteg romák specifikuma és fordítva, a jelenség létezik…..
Subba EPIC 2012.08.31 15:32:36
..
Subba FUCKYEAH!!! 2012.08.01 22:12:35
 jól leGYURTA.... ..
hunzol 2012.08.02 12:33:36
hunzol 2012.08.02 13:18:12
@crepitation: Mivel a nevem az, hogy Magyar Zoltán, ebből jött a hunzol. Nekem meg az ilyen kötekedő emberektől áll fel a hátamon a szőr. Sportolókról volt szó, nem diktátorokról..
hunzol 2012.08.02 13:34:09
Subba Melegedés 2012.07.02 10:52:00
..
hunzol 2012.07.02 15:02:00
@wilson77:

"Nincs bajom a melegekkel, amíg nem kürtölik világgá, hogy ők melegek. Magánügy." Ezért zavar. Én se dörgölöm a melegek orra alá, hogy hetero vagyok. Másrészről nem azért küzdenek, hogy elfogadják és ne rekesszék ki őket? Akkor minek ez a különcködés?.. Mellesleg ennek a melegolimpiának a sportértéke egyenlő a nullával, szimpla bohóckodás.
hunzol 2012.07.02 15:27:31
@Bérgyilkos Bohóc:
Igazad van. De nem hinném, hogy attól lesznek elfogadóbbak az emberek, ha a melegek felvonulásokat és olimpiát rendeznek maguknak.
Tegnap az Országgyűlés megszavazta az új Büntető Törvénykönyvet, amelynek értelmében többek között szigorodnak a drogfogyasztókkal kapcsolatos jogszabályok is - ez fiatalok tömegeinek megbélyegzését eredményezi: ha pálinkát iszol, az rendben van, ha elszívsz egy spanglit,…..
hunzol 2012.06.26 13:04:33
@Ernoke: Van benne igazság. De. Egy fiatalkorú akkor is könnyebben hozzájut egy dílertől (most csak a fűről beszélek), akinek pénzügyi érdeke, hogy eladjon, mint egy állami rendszerben, ahol szóba se állnának vele. Tehát nem azt mondom, hogy könnyű most hozzájutni, de könnyebb mint egy ellenőrzött, szabályozott rendszerben.

Másik fontos szempont, hogy a dílertől ki tudja mit kap az ember, egy államilag ellenőrzött rendszerben pedig bevizsgált anyagot kaphatna, akinek szüksége van rá.

Harmadrészt, a díler még lehet ajánl más szereket is (innen a kapudrog mítosz). A fiatal meg rámegy az új, erősebb szerre.
hunzol 2012.06.30 14:20:24
@imperial: ha elolvasod a cikket leírják benne, hogy a férfi egy K-2-nek nevezett szert használt előtte. Szintetikus marihuána. Ha legális lenne a marihuána, akkor nem kéne ilyen kis vegyész laborokban előállított szemetet fogyasztani és ezek az esetek sem történnek meg.

Nekem Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! hozzászólásaiból az jön le, hogy úgy képzeli el a marihuána legalizálását, hogy minden sarkon lehetne venni egy dílertől és a díler akár egy újszülöttnek is adhatna legálisan füvet. Ez nem így működik. Ha szabályozottan kijelölt árusítóhelyeken árulhatná az akinek van engedélye, mondjuk 18 év felettieknek, akkor egy fiatal korú sokkal nehezebben jut hozzá, mint a mostani "szorítsuk vissza a drogfogyasztás"-t rendszerben.

Az alkohol tilalomnak Amerikában, szinte csak káros hatása volt (pl. szervezett bűnözés megerősödése). Ugyanez a helyzet a marihuánával is, mivel az egyik legelterjedtebb könnyű drog, a fekete piacnak hatalmas jövedelme van belőle és a fiatalkorúak is könnyeben hozzájutnak, mint egy államilag ellenőrzött rendszerben. Épp ezért nem értem azokat a hozzászólásokat, hogy rá akarják szabadítani a gyerekekre a füvet, sokkal nehezebb lenne hozzá jutniuk egy szabályozott rendszerben, mint ebben a káoszban..