Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaloghGD

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan már nincs olyan médium ami ne számolt volna be a hírről, de úgy érzem, hogy szükséges, hogy magam is elmeséljem nektek, hogyan is lettem kétszeres Világbajnok! :) Idén, én is beneveztem a már 10. alkalommal megrendezett New York-i Hot Pepper Awards-ra, ahol összesen tizenöt kategóriába…..
BaloghGD 2017.03.10 11:36:29
@desw: Akkor nem én vagyok a beteg. Múltkor szilvásgombócba raktam Habanerot.
Míg az egész "jobbos médiának", Reakciónak és a Konzervatóriumnak az orosz befolyás fáj leginkább (érdekes módon csak ez); addig minekünk beszélnünk kell egy olyanról, amit csak a náczik emlegetnek. Ugye mindannyian emlékszünk simon perez, likud párti elnök szavaira?…..
BaloghGD 2012.06.26 10:49:48
Nem akarom ennek a szerencsétlen Peresznek szépítgetni a szavait, de van néhány megjegyzésem:
- Simon Peresz Munkapárti, nem Likud
- nem írtják a palesztínokat, azok főként saját magukat írtják. Kétszázszor több palesztín esett el honfitársaitól, mint az izraeliek kezétől.
-Ők támadták meg Izraelt - viseljék a következményeit.
-Nagyon sok palesztín a cionizmust támogatja az iszlám ellenében.
-Ma csak Izrael védi a keresztények érdekeit a Közel-Keleten. Ma ott népírtás folyik, a keresztényeket írtják a muzulmánok. Ez senkit nem zavar?
-A génvizsgálatok (és ezzel nem lehet vitatkozni) szerint a mai zsidók igenis Közel-Keleti származásúak (J géncsoport), szemben a kabarokkal, egy türk néppel, akikhez semmi génkapcsolat nincs a zsidóságnak.

Egyébként nem vettétek észre, hogy Magyarországnak (vagy bárki másnak) akkor ment jól, amikor befogadták az idegeneket (lásd Szent István intelmei fiához), a kiegyezés után, stb, és akkor ment rosszul, amikor a szélsőséges nacionalista irány jött? A hős Hortynak sikerült kiirtania, több, mint félmillió magyart, és kiirtaniai az intelligenciát? Amerika meg csak bezsebeli a kiűzött európai intelligenciát, amitől mi, szerencsétlenek mindig megszabadulunk. Fehérterror, vörösterror, holokauszt, németek kitelepítése, stb. SAJÁT magunk heréljük ki magunkat, ne vádoljunk másokat. Horty önként támadta meg a Szovjetúniót egy olyan szövetségessel, aki azt mondta: "a magyarországi korrupt feudális rendszer oly messze van tőlünk, mint a Nap a Holdtól. Semmire sem fogunk soha menni Magyarországgal. Egyszer meg kell semmisítenünk." ( Göbbels naplója 1940 november)

Hát csoda, hogy nem vesznek minket komolyan, amíg folyton indiánosdit játszunk, ahelyett, hogy az országot építenénk, mint a nyugati társadalmak?