Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emmamama

1125 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken bármennyire is siettem nem sikerült odaérnem az elejére. Pedig meg akartam hallgatni. A múlt évben nagyon szorítottam, hogy ő nyerje a Dalt. Nekem nagyon tetszett. Először a kocsiban hallottam vezetés közben. Rossz tulajdonságom, hogy sem az előadókat, sem a szám címét…..
emmamama 2014.04.13 12:30:48
Mindennapok meséi Innen is mentem 2014.04.08 08:10:56
Ide: Ördögfióka  ..
Mindennapok meséi Költözés 2014.04.07 08:15:00
Pici baba volt Ármin, mikor elkezdtem a blogomat a blogol.hu-n. Nagyon jó kis társaság gyűlt ott össze, melynek egy része sajnos "kihullott", nem sokan blogolunk oda már a régiek közül, maga az oldal is ellaposodott. Ma reggel olvastam, hogy átköltöztetnek minket cakkpakk ide, a…..
Mindennapok meséi Folytatásos 2014.04.01 07:38:23
Hanna betegség-sztorijának következõ fejezete... Tegnap elvittem orvoshoz, diagnózis: vírusfertõzés. Ma biztosamibiztos alapon laborba kell mennünk, ami nem egyszerû eset, mert az én kis hõsnõm, aki nyekk nélkül tûri a vérvételt, utána mindig elájul.  Aztán az…..
Mindennapok meséi Dicséret 2014.03.28 12:49:00
Tegnap mesélte Ármin, hogy környezet foglalkozáson sokat jelentkezett, és, ahogy mondta: "négyet tudott, amire használják a vizet". Ma Ica óvónéni odajött hozzám és megdicsérte, hogy a mai foglalkozáson is sokat jelentkezett, és válaszolt is, ha szólították.…..
Hanna javulást mutat. Fél délelõtt Judit és a zenemanók c. iszonyat  fantasztikus gyerekzene szólt a jutubon, arra táncolt, aztán, míg elrongyoltam a boltba, Álmossal kiszedték a játékgyümölcsöket (valamint az én nagyanyai örökség-süteményestányérjaimat és a…..
Mindennapok meséi Bajságok 2014.03.26 16:57:17
Hanna hétfõn a suliban az elsõ két órát végigaludta, miután beájult jelentés közben. Hazahoztam. Lázas lett, lábra se tudott állni, sírdogált, ma kért egy lavórt maga mellé, szerencsére az edényzet üres maradt (lehet, a B6-nak köszönhetõen, amit belediktáltam a gyerekbe.…..
Mindennapok meséi Majom 2014.03.24 11:33:27
Ármin és anya:- Mi az a csimpánz?- Az egy  majomfajta. -... ja, tudom, amelyiknek piros fehér zöld a feje...- Az nem csimpánz, hanem az apád, fiam.  ..
Mindennapok meséi Betûtészta 2014.03.20 14:54:54
Álmos és Ármin paradicsomlevest esznek betûtésztával.Ármin kérdi Álmost, kihalászva az egyik tésztát:- Álmos, ez milyen betû?- Kék! ..
Mindennapok meséi Fiúságok 2014.03.18 09:08:51
Álmos szobatisztaságra nevelése egyelõre esélytelen. Játékmaci bilire ültetésétõl kezdve a figurás papírbiliig már mindennel próbálkozik az egész család; hiába. Egyelõre azt látjuk célravezetõnek, amit a fiatalúr saját magától kitalált: kíséri Ármint a vécére, és…..
Mindennapok meséi Dioptriák 2014.03.18 09:02:25
Ármin egy ideje panaszkodik kettõslátásra. De csak akkor látott duplát, ha a tévét vagy a számítógép monitorját nézte. (Tudom, felvilágosult anyukák nem engedik egyiket se nézni a hétéves gyereknek, de ez engem nem érdekel. ) Elõször arra gonoltam - én, a hipochonder paraanya…..
Mindennapok meséi Ábécé 2014.03.15 19:42:08
Anyósoméknál a gyerekek az udvaron játszottak. Abigél gyurmázós vödrébõl elkezdtem Árminnak betûsablonokat mutogatni.Az összes betût felismerte. A-tól Z-ig. Nem az a meglepõ, hogy egy ennyi idõs gyerek felismeri a betûket, hanem, hogy az én ÁRMINOM drága szívem felismeri…..
Hanna írta, beletette egy borítékba, és minden este megkérdi, mikor küldöm el a nyuszinak... KEDVES NYUSZI!(IDÉN IS JÓ GYEREKEK VOLTUNK)SZERETNE AZ ÁLMOS EGY: SOK AUTÓT, GURIT (értsd: lejtõs pálya)ÁRMIN SZERETNE EGY: LEGO RENDÕRHÁZAT, UGRATÓS PÁLYÁTHANNA SZERETNE EGY: MONSTER…..
Mindennapok meséi Íródeák 2014.02.23 16:48:25
Ármin mostanában sokat másolgat könyvekbõl, számokat, betûket írogat. Egyik este Hanna "tanította" szépen írni (hahaha, Hanna meg a szépírás ), úgy, hogy fogta a kezében Ármin kezét és együtt rótták a betûket. Nagyon aranyosak voltak. Másnap jött Marci…..
Hanna megtalálta a határidõnaplómat, és ezt írta bele:"Szeretlek anyuci!Írtam is egy verset:Böcz Hanna Luca: Anyucinak Szeretem, mert aranyos és okos,és azért is, mert hetente csak egyszer mos (ezt honnan vette?  Az életem fele mosással telik. ) és…..
Megint futottam. Vasárnap, Kaposváron. Ez volt az Atom100+ elsõ versenye. Az úúúgy van, hogy aki teljesíti a sorozat valamennyi versenyét (félmaratoni ill. annál hosszabb távok), az szeptemberben, a versenysorozat végén kap egy nagyértékû melegítõt, meg egy érmet. Aki 4 versenyt…..
Mikor Hanna fél éves volt, azt mondtam, nálunk Barbie soha. Azóta egy láda tele van velük.Mikor 2 éve láttam a koporsóba pakolt baba-szörnyetegeket, meg a Monster High-os rúzst és sminkkészéletet, azt mondtam, na, ilyen morbid francságot ide be nem engedek.Most odáig jutottunk, hogy…..