Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komornick

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás az örök és kimeríthetetlen bulvárgenerátor, a Buzzfeed. Az első pár tök unalmas, mindenhol ismételt klisé, viszont ahogy haladunk előre, úgy jönnek a furcsább, még sehol nem hallott cuccok. Gyerünk, úgyse olvastad még sehol, hogy a szex oldja a taknyot a…..
Komornick 2014.09.26 15:10:54
@Média Panda:

Az én magyar megfelelőm adekvátabb, mert benne van a "csepp" szó is.
Szakállam pedig nincs, az elsősorban a liberális "szakállas bácsik" ismertetőjele.
De kérlek, ne tévedj erre a terepre: sajnos jobban ismerem a holt nyelveket, mint gondolnád.
Komornick 2014.09.26 15:42:55
@Média Panda:

Hát ne is ... :-)
Amúgy nem akarlak bántani: szerintem ( Besenyő Pista bácsisan szólva) már szöget ütöttem a fejedbe :-)
Remélem (ezzel a cuki névvel: panda) nőnemű vagy, én pedig, mint tudjuk, úriember.
Izland annyira jóléti állam, hogy a gyakorlatban kábé nulla bűnözésük van. Nincs miért bűnözni. És valószínű ennek köszönhető, hogy az izlandi rendőrség instagram profiljából ömlik a kedvesség, a cukiság, egy picit visszaadja az emberiségbe vetett hitünket. Hogy telnek…..
  Kedves Zsótti!Felháborodással vegyes irigységgel konstatáltuk, hogy legutóbbi, Aranyszájú Szent Jánoshoz felérőn veretes és vaskos szitkozódásodból, mellyel a patás ördöggel cimboráló és bulvármétely-dagasztó médiákok aljas képviselőit tűzted egyszersmind…..
Előfordul néha olyan, hogy a képvágó vagy az adásszerkesztő nincs teljes összhangban a technikusi stábbal, pontosan ez történt a Duna TV Kívánságkosár című műsorában. Éppen egy Korda György-fellépés végét vágták át a műsorvezetőre, de az egyik technikus bentragadt a…..
Komornick 2014.04.24 14:39:24
@magyaridióta: mit nem adnék érte, ha így lenne ... (sóhajt)
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Subba Húsz évvel később 2013.08.30 11:41:00
Ezek mindig jópofák. Most is. ..
Komornick 2013.08.30 11:59:44
Hogy milyen lehet jobboldali elkötelezettségű újságírónak lenni a jelenlegi helyzetben, élénk találgatások tárgyát képezi újságolvasók és nem elkötelezett (ún. hagyományos) újságírók közt egyaránt. Nem véletlen, hogy a közönség olyan sikamlós érdeklődéssel olvassa…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x03 2012.12.13 10:00:00
Szinte már giccsbe hajló reggeli csendéletbe csöppenünk András gazdánál: kergetőző őzikék, a konyhaajtóban finom falatok után ácsingózó vizsla kutya, benn a maradék két arajelölt meg sürög-forog, próbálnak a gazda kedvére tenni egy nagy adag rántottával, meg valami setét…..
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
Komornick 2012.06.26 10:35:57
@AbsolutGeist:

"A sok elírásért bocsi, tudod ha gyorsan, indulatból írsz...Ja, nem tudod."

Haha.
Sose írj gyorsan, és főleg ne indulatból ... Legfeljebb 16 évesen ...
Komornick 2012.06.26 11:13:32
@Transylvanianmixedgrill:

Látom, te Erdélyből csak fatányérosig jutottál. Te aztán pontosan érted a történelmet ...