Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antidisestablishmentarian

5 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldogan indultam reggel Csepelről, hiszen hosszú hónapok után éppen ma került vissza a kilakatolt BMW-m a garázsomba. Ez a ritka csúcspontok egyike az autófelújításnál, amikor kész a lemezmunka, és még elégedettek is vagyunk vele. Annyira feldobott, hadd spoilerezzek még gyorsan…..
Antidisestablishmentarian 2012.07.20 16:11:58
@komikus: Cöh.... kicsit olvass már utána Rákóczi tevékenységének és te is be fogod látni.
. Egy kicsit unalmas nap... 2012.07.11 20:26:00
Olyan semmilyen volt ez a nap. A nap nagy része eltelt a melóval, eleinte rossz kedvem volt, fáradt voltam. Aztán a vége felé már alakult. Itthon tettem-vettem és gurultam pár kört az egyik szimulátor programmal a PC-én. Hulla fáradt vagyok, de még csak most fogok vacsorázni. Várom…..
Nyugi, nem Bálint Antóniáról forgatnak tévésorozatot, aki ugye legendásan szereti korosabb gyermekeit is a csöcsére ereszteni, hanem amerikai lelki társairól, mert ugye ez egy kurva nagy világ, aminek nagyon alacsony a kerítése. Az olyan méltán híres realiy műsorok gyártója, mint…..
. Beszarás.... XD 2012.07.10 17:32:00
Óvodás autó tolvaj Besurranó tolvajokat megszégyenítő ügyességgel csente el alvó édesanyja kulcsait egy kisfiú a németországi Hannover közelében. Miután a házból könnyedén kijutott, az út szélén parkoló autó felé vette az…..
. Okuláré 2012.07.10 12:15:00
Ma reggel elmentem az új szemüvegemért, ami már egy pár hete elkészült, de mindig akadt jobb dolgom, meg simán elfelejtettem és társai. Nah mindegy is. Felveszem az optikusnál, erre eh, baszod élesen látom a világot. Hogy baszná szájba magát a szemem, hogy mennyit romlott pár év…..
. Szopi Dí 2012.07.08 20:28:00
Szopi Dí, mert én már csak így hívom az interneten Sophie Dee néven futó 28 éves pornós lányt. Az általam oly kedvelt nagymelles topicban vetődött fel a hölgy, hogy mekkora mű mellei vannak. Na mindegy is. Én még évekkel ezelött láttam ezt a bangbros.com-on megjelent videóját,…..
. Keződik, vagy mi a rákfene? :o 2012.07.08 18:57:00
Ahoj poplacsek!   Antidisestablishmentarianism a becsületes nevem. Megéltem már a kenyerem javát. Volt amikor kopp volt, volt amikor hopp. Az életem második részében inkább hopp. Nyugdíjazásom elött az egyik legnagyobb állami vállalat első embere voltam. Óh, olyan jó volt,…..
Egyelőre nem teljesen világos, milyen ügyfélszolgálati probléma miatt pusztította el ezt a manchesteri T-Mobile kimérést naiv ügyfél. Mindenesetre biztosra ment, poroltóval elintézte az összes telefont: ..
Biztosan nem így képzelte bemutatóját Toomas Heikkinen ralikrossz-versenyző, a Los Angelesben zajló extrémsport fesztiválon, ahol tegnap súlyos balesetet szenvedett, miközben látványos ugratására készült. A 2010-es finn ralikrossz-bajnok a szükségesnél kisebb sebességgel hajtott…..
Antidisestablishmentarian 2012.06.30 21:15:21
Tegnap megírtuk, hogy a Barátok közt egyik alapembere, R. Kárpáti Péter, azaz Berényi András kiszáll a sorozatból, (na nem jószántából, hanem mert kiírják) ma a Bors számol be arról, hogy a Tv2 szappanoperájában lesz vérfürdő, amit mi valahogy úgy tudunk elképzelni, hogy egy…..
Antidisestablishmentarian 2012.06.28 19:43:17
@MsHamilton: az nem színésznő. Apuci az. És mivel Szabó Ottó ami és aki, a kislánya azért bohóckodhat a tévébe.
Antidisestablishmentarian 2012.06.28 19:53:29
@megadeth1: én imádom a telt nőket, de Cseke Katinka borzalmasan néz ki. Slampos, igénytelenséget áraszt magából.... nem a súlyával van a bajom. Egész egyszerűen nem ad magára, ennyi, pedig régen milyen jó kis nő volt....

2000 környékén volt egy joghurt (asszem az...?) reklám, ott bombasztikusan nézett ki. Aztán jött az állatorvosos cibes reklám, hát ott már több volt rajta, de legalább kinézett valahogy a reklámban..... de a Jóban Rosszban borzalmas...
Antidisestablishmentarian 2012.06.28 19:55:29
@Antidisestablishmentarian: tessék ittvan-e, flört krémpuding reklám

www.youtube.com/watch?v=lj2uYBKAG6A
Németh Kristóf után újabb alapítótagtól válnak meg a Barátok köztben. R. Kárpáti Péter azaz Berényi András azonban annyira a nézők szívéhez nőtt, hogy a Blikk szavazóinak 79 százaléka szerint maradnia kéne. A sorozat producere, Kalamár Tamás szerint azonban az a 21…..
Sziasztok! Mostanában volt időm többet barangolni a világhálón és sikerült felháborítóbnál-felháborítóbb cikkekre bukkannom a szokványos ( fogyókúra-karcsúság) témában. Felháborító? Nyilván sokaknak üdvözítő irományok ezek,legalábbis rengetegen érzik úgy,hogy…..
Nu? ..
Antidisestablishmentarian 2012.06.25 16:25:37
@king4aday: azt hittem 16os számrendszer de ott pl. " 1F " a szám itt meg F1 van pl... na :)
A Bors egyik olvasója kapta le az Éden Hotel 2 egyik győztesét, az Éden Mátéval kufircoló Edinát egy ház tetőteraszán, amint éppen megszabadul a ruháitól az Indygo zenekarával haknizó Éden Tamás orra előtt. Íme a győztes vallomása. "Tamás felkért, hogy szerepeljek, én…..
Antidisestablishmentarian 2012.06.25 15:17:18
Úgy tűnik, csak nem lehet minden szarból várat építeni, de legalábbis nem mindenütt. Míg nálunk nagy hagyománya van a tehetségkutatók fellépőinek vidéki madarasteszkók parkolójában felállított színpadokon félplaybackkel előadott haknijainak, az angoloknál erre csak a…..
Antidisestablishmentarian 2012.06.25 15:11:49
@Rossztündér: Persze, hogy bebukott, az embereknek nincs pénze ilyenekre, meg azért el kell menni otthonról nem csak annyi, hogy belövöm a tévét. Az X faktoros 4-5 ezres jegyáraival ha egy család elment utazási költséggel együtt simán 20 ezerbe benne fáj, míg a tv meg a net előfizetés együtt nincs ennyi, ahol annyit nézi/hallgatja ezeket a x traktoros lúzereket negyed ennyiért, amennyit nem szégyenli...