Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apt-get install (törölt)

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fideszfigyelő Csak a torka véres 2012.06.27 11:50:00
Sebtiben összeraktak egy költségvetést, amivel Orbánék bizonyítani akarják, hogy rendben van az államháztartás 2013-ra. Sikerül is elfogadtatni az Országgyűléssel. Csak a torka véres. Múlt héten érdekes adatokkal lepte meg a Számvevőszék (ÁSZ) a nagyközönséget: a…..
apt-get install (törölt) 2012.06.27 21:12:55
@Hertelendi: hol élsz apafej ezzel a nulla befizetők vagyunk dumával???? ébresztő apafej, hahó, hasadra süt a nap. át vagy verve, de keményen, szarrá kopasztja brüsszel az országot.
apt-get install (törölt) 2012.06.28 07:01:59
@nemecsek ernő áruló: azért nem vagy egy összetett figura, nem is kell neked ezt megérteni. te arra vagy jó, hogy itt bérhőbörögj.
apt-get install (törölt) 2012.06.28 07:29:55
@collateral collector: Te is indulhatnál utánuk. Adjak bőröndöt?
Gilicze Bálint küldöttfotókat erről a rejtélyes vasoszlopról, mely a Városmajorban rozsdásodik. Mintha golyónyomok is lennének rajta. Egész pontosan még a funkcióját sem tudom, de nekem tetszik, jó lenne ha megmaradna még pár évtizedig.…..
apt-get install (törölt) 2012.06.27 20:04:03
Olyan, hogy a takarító szólt: “most akkor lécci hagyd el a helyet, mert porszívóznom kell alattad”, olyan nem fordult elő... Soha nem sikerült a német munkahelyemre úgy érkeznem, hogy első legyek. Akkor sem, ha reggel 6-kor toppantam be. Valamelyik kolléga mindig…..
Hogy miként kerültem Tatára, azt Dani megírta részletesen a Dunai szigetek blogon. Ott botlottunk bele az Ős Metál Kft. táblájába (ilyen provaktív névvel sajnos elkerülhetetlen, hogy ékezeteket kapjon a cégnév). Mögötte az evangélikus templom, a kettő közt pedig András…..
Három hír apropóján szeretnék elmélkedni arról, hogy a vallások mennyire nem tisztelik az emberi alapjogokat. A három hír az iszlámról és a katolicizmusról szól, tehát a két legnagyobb hatalmú vallásról a világon. Nyilván lehet olyan vallás, ahol hasonló példát nehéz volna…..
Az a baj a magyar kollégákkal, hogy bölcsinek nézik a munkahelyet...   Két választási lehetőséged van, amikor egy akármilyen melóban nekiállsz dolgozni: Dolgozol, és elégedett vagy a fizetéseddel. Dolgozol, és kussban maradsz. Olyan, hogy dolgozol és…..
Szőlőművelés Ez így működik 2012.06.22 10:13:00
A mezőgazdaságban a "biztosan ott lesz holnapra" kifejezést kb. annyira kell komolyan venni, mintha egy arab kupeccel egyeznénk meg bármiben Marakesh egyik sikátorában. Ennek folyományaként a "jó, akkor a jövő héten megbeszéljük, hogy mikor lesz esedékes" szófordulat simán…..
apt-get install (törölt) 2012.06.26 21:07:56
  Vannak dolgok, amelyekről hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy világmegváltó újdonságok, menők és trendik,  pedig mások jó ideje a legnagyobb természetességgel csinálják. Ilyen mondjuk a kerékpározás. Budapesten csatákat kell vívni egy-egy biciklitárolóért, pedig egykor ott…..
apt-get install (törölt) 2012.06.26 08:20:09
@BigPi: Milyen magas ló??? Nekemestek, mint vérző sebű úszónak a piráják.

dá, köszi, hogy visszaengedtél, ez nem volt elegáns ...

Azért az picit reménykeltől, hogy most már akadt vagy ~5 ember 100akármennyi komment alatt, aki képes felfogni ennek a problémakörnek az egészét és hogy úgy nem kezelhető, ahogy a nénik, no meg ahogy urbanista itt népszerűsíti. Na, ez persze még így is csak a törpe minoritás, az össztársadalmi értékrend (már ha itt értékről lehet beszélni) az a proliszinten megrekedt, erről is szépen tanúskodnak a hozzászólások. Erre az országra lehet, tényleg felesleges jobbító energiát szentelni, ezeknek az embereknek még ez is túl jó.
apt-get install (törölt) 2012.06.26 19:16:30
@zlndot: Akkor tessék megtanulni blogot használni annak is, akinek eddig nem sikerült. Akinek szól a válasz, az azé.

Nehogy már még én kérjek bocsánatot, mert más annyira összetett, mint a faék.

Amúgy meg tök felesleges itt demokráciát emlegetni, mivel ad 1. nem létezik demokrácia sehol, ad 2. sem másutt, sem itt nem akkor volt fejlődés, amikor "demokratikusabb" volt a szisztéma. Egyszerűen a 16. századi muzsikok szintjét sem elérő emberekkel nem lehet előrelépni, ha mindenki mindenbe belepofázik. Láthatjuk, hogy 5 ciklus alatt ez hová vezetett: anarchiát eredményezett a totális liberalizmus.
Levelem jött a Budapesti Közlekedési Központtól, amelyben megválaszolták a címben szereplő kérdést, melyet a múlt héten tettem fel az Urbanistán. Bevallom, nem is gondoltam volna, hogy ez is hozzájuk tartozik, így kész szerencse, hogy maguktól elküldték a…..
A Veszprém megyei kormányhivatal kabinetfőnökének felesége, Takácsné Légrádi Edina 31 hektárnyi szántót kapott 20 évre Farkasgyepűn – ezért évente 13-14 ezer forintot kell fizetnie hektáronként. Ez a szám azért vicces, mert a területalapú támogatás szántóra évenként…..
apt-get install (törölt) 2012.06.25 13:06:43
  Tovább tart Kövér László és a magyar kormány Nyirő-ügyi vesszőfutása. Előbb Elie Wiesel magyar származású, Nobel-békedíjas író adta vissza a Magyarországtól kapott nagykeresztjét, majd Izrael vonta vissza a házelnök Wallenberg-emlékünnepségre szóló meghívását. Most…..
apt-get install (törölt) 2012.06.25 11:19:19
Ha nem tartozol egyik kategóriába sem, akkor kapcsold ki a számítógépedet kisfiam, és menj le a játszótérre hintázni... 1. Nincs szakmája és lusta: Segélyekért jár. Szomszéd jön, hogy vághat fát nála, fizet is pénzzel, meg koszttal is, de "az éhbér, és különben is ne…..
apt-get install (törölt) 2012.06.25 10:56:58
Do you sprechen magyar? Juko 2012.06.24 20:18:00
Nem elég angolul tudni, kell a gondolatolvasás is... Iskolapadban nyelvet tanulni az ostoba is tud. Mert amíg a tanár arról magyaráz, hogy az autó az car, és ez az én autóm, az this is my car, addig külföldön szétlopják a bőröndjeidet a kocsid csomagtartójából, ha nem ismered a…..
Bloggert terroristát fenyegetni manapság igen menő. Fúj az a bizonyos keleti szél, nagyon fúj. Igazából meglepő, hogy nem életveszélyes fenyegetésekről van szó. Legalábbis még. Szerencsére az ilyen rendszerekben mindig van elég a felbátorodott, vérostoba faszkalapból, aki…..
apt-get install (törölt) 2012.06.25 10:40:25
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
apt-get install (törölt) 2012.06.25 10:38:18