Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt)

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.25 15:22:55
@Viktus: Nagyon jó meglátás. Mint mikor némi ész is keveredik a "jajnebáncsák szegíny leányt" érzelmi kitörések közé. Annak a faszinak már a szeme sem áll jól :)
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.25 16:09:11
@Egyed Ildikó: Szeretlek ám azért :)
Borkay nekem másért szálka a szememben, emberileg tényleg egy gerinctelen féreg, de akkor is lásd be, hogy nem lehet úgy élni, hogy minden bajunkért mást hibáztatunk és pusztán azért rásütjük valakire a gerinctelen hazaáruló féreg címkét (most csak példálódzom), mert a rendszer kiszúrt velünk.
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.25 16:21:25
@rkazinczy: Haha! Ez olyan levezetés volt, mint egy Lewis Carroll logikai feladvány.

1. Ebben a házban nincs más állat, csak macska.
2. Minden állat alkalmas kedvencnek, amelyik szereti a Holdat bámulni.
3. Ha egy állatot utálok, akkor elkerülöm.
4. Minden húsevő éjjel jár zsákmány után.
5. Nincsen olyan macska, amelyik nem fog egeret.
6. Csak olyan állat vonzódik hozzám, amely e házbeli.
7. A kenguruk nem alkalmasak kedvencnek.
8. Csak húsevő állatok fognak egeret.
9. Útálom azokat az állatokat, amelyek nem vonzódnak hozzám.
10. Azok az állatok, amelyek éjjel járnak zsákmány után, szeretik a Holdat bámulni.

És a következtetés: MINDIG ELKERÜLÖM A KENGURUKAT.
Sajnos október 23-a idén már nyomokban sem tartalmaz ünnepet ... van még 363 nap az évben, amikor össze lehetne mérni, hogy kinek nagyobb a szerszáma tömege, de nem, nekik a nemzeti ünnepet kell tönkre vágni. Mert a holnapi nap sem arról fog szólni, hogy 56 évvel ezelőtt micsoda…..
Sziasztok!   Én, mint designer és kreatív vezető mindig figyelemmel kísérem a piacon jelenlévő cégek arculatváltását, vagy enteriőr design változásait. Az egyik mobilszolgáltató a közelmúltban enteriőr dizájnt váltott az üzleteiben. Nagyon tetszik az új belső tér,…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.22 10:24:19
@Huba szaki: Haha, jó a szóvicc.
De akkor is értsd meg, volt valami és lett helyette valami sokkal szarabb. Értelmetlenül, mert az általad felsorolt szakmát másképp nem lehet végezni.
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.22 11:32:29
@droid_: Én jóindulatú vagyok általában, önnön bensőmből fakadóan, a fent említett büntetés jogos, tehát kacagva és telve jóindulattal ajánlottam :)
A Népszabadság egy petíciót tett közé Orbán elűzésének fontosságáról, az ellenzéki összefogás szükségességéről. A kiáltványt neves értelmiségiek, írók, tudományos kutatók, közéleti személyiségek sora írta alá. De megalakult Bajnai Alapítványa, egyesülete is. Én…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.22 09:14:25
@felcsutisuttyo: Tipikus birka hozzáállás, mindegy mi jön, csak vesszen a jelenlegi kurzus. Amikor majd a következő, mondjuk MSZP-s kormány fogja csökkenteni a jövedelmedet (lásd az általuk tervezett háromkulcsos adó sávhatárait), akkor majd azért sírsz. Így tántorogtok választásról-választásra és mindig frusztráltak lesztek.

Megjegyzem, nem vagyok fideszes, de ez a rendszerváltó társaság...hát nem látom, hogy koherens politikát tudna folytatni ebben a felállásban.
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.22 10:15:03
@ka_TARZI_s: +1 :)
Ráadásul teljes névvel (?), mintha maga Rákosi Elvtárs mondta volna.
Szabó Andrea az ELTE-n végezte szociológiai és politikatudományi tanulmányait. Politikatudományból doktorált. Fő szakterülete az ifjúságkutatás. Egyik kitalálója és három hullámon keresztül vezető kutatója az „Ifjúság” nagymintás ifjúságkutatási sorozatnak.…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.22 10:07:47
Ha választhatnék, melyik párt képviselőivel menjek el berúgni, nem lenne kétséges, hogy az LMP-sek lennének a befutók. A jóarcarány itt a legmagasabb, Karácsony Gergő talán az egész mai mezőny legértékesebb politikusa, Vágó Gábor dumájánál csak az arcszőrzete viccesebb, az…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.14 18:04:20
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Magát dugnám, kisasszony. De csak ha közben imádkozik és nem veszi le a melltartóját.

A cikk fasza. Kéne egy Facebook oldalt kreálni, honnan tudnánk különben, hogy új czikk van?
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.15 06:48:36
@neoteny: A cigaretta és alkohol is agrártermék valahol :) Persze, szegénye válogatja.
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.15 06:51:12
@Rkhaylitsha: Eléggé nagyvonalú és túlzó elképzeléseid vannak a magyar bérezésről...
Családok ezreit menti így meg a kormány, hogy még nagyobb legyen a jólét.               Mint azt szerkesztőségünk az Orbán-kabinet egy névtelenséget kérő bennfentesétől megtudta, jövő hét elején újabb rendkívüli kormányülésre kerül sor, melynek során…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.10.03 13:09:08
@Muad\\\'Dib: És ki mondta, hogy a svédek normálisak?
Több száz kilométeres kocsisor, órákig tartó várakozás és helikopterrel menekülő üzletemberek. Így néz ki egy átlagos péntek este a brazíliai Sao Paulóban. Most megmutatjuk, hogy van rosszabb még az M1-M7-es bevezető szakaszánál is... Legközelebb a budapesti dugóban…..
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.26 12:51:07
@Dövan: A megoldás egyszerű. A fertőzött drogos kifizeti a kezelés költségeit, vagy kampec. Capiche?

Menjetek már tüntetni Rezesováért és Stohl Andrásért is, mert mi az a kis közlekedési baleset, bedrogozva, igaz?
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.26 13:04:41
@The Lost Soul: Ha eltekintünk a járulékos veszteségektől, nagyon kíváncsi lennék hogy ezek hasznavehetetlen senki bölcsészlibsik mihez kezdenének egy zombiapokalipszis esetén, vagy csak ha elmenne az áram.
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
A Fidesz és az MSZP társadalmi újraelosztást érintő elképzelései ismeretében, nehezítve mindezt az utóbbi párt minap nyilvánosságra került szavazatmaximáló stratégiájával is, súlyosan felmerül a kérdés: mik közül is lehet választani? A kérdésfeltevést itt egy kicsit…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.19 22:16:08
@Húsleves: De akkor se ugassál, ha 80%-ot vonnak a bruttó béredből az ingyenes utazásra és nyugdíjemelésre...
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.19 15:29:50
@Ejjnye Bejjnye: Ha tengődik, akkor üldögéljen a radiátor mellett. Állandóan megy a (különben jogos) rinyálás az elvonások miatt, de a sok nemnyugdíjas, aki ezt a rendszert védi és fröcsög, mégsem tiltakozik ellene.
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.19 15:31:49
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Valamiért mindig sejtettem, hogy nyugger vagy. Gondolom, egy tevékenyen, a maximális korhatárig dolgozó, nem korkedvezményes nyugdíjas egyenest a szerszámgép mellől...
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.19 15:33:32
@Roy: Te pedig nem nagyon utazol busszal, pajtás, azért írsz ekkora ökörséget. Megnyugtatlak, a távolsági buszokon fürtökben lógnak az öregasszonyok és még neked szól be, ha megkéred, hogy vegye le a táskáját a szomszéd ülésről, mert le akarsz ülni.
Kedves olvasóink, örvendünk, hogy hozzánk hasonló lelkesedéssel olvastátok az MSZP stratégiájának kivonatát, a különböző médiumok a maguk sajátos szempontjai alapján már szintén feldolgozták a szöveget, sőt, Botka László is prezentálta pártja álláspontját a kérdésről…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.18 12:33:02
@Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠: +1

@Mária: Mária, egyszer regisztráltam egy "Mária, te libsi kurva" nicket. Ne vedd magadra, nem vagy libsi. Szánalmas komcsi csökevény vagy.
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.18 13:49:02
@fél_kiló_kenyér: Tudok olcsó kínai bérmoderátort, kezdődhet a küzdelem :)
Szégyenfalak nagyobb térképen való megjelenítése „Követendő példának”, „jó hírnek”, a „cigánybűnözés” beismerésének tartja a jobbik és tagsága, hogy Szlovákiában több településen fallal kerítették el a romák lakhelyeit. Azon most ne…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.18 12:28:18
Kettős Mérce Sose halunk TEK 2012.09.14 10:56:55
A magyar terrorelhárítási kommandó a héten elkapta a BME-n Luke Skywalkert. Az ország fele ezen röhög, a másik fele szörnyülködik, hogy de hiszen Luke le is lőhette volna csoporttársait. Azt azonban alig valaki mondja ki, hogy itt a tragédia éppen a TEK részéről következhetett…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.14 15:59:52
@Kristl: Tényleg, jut eszembe...a szigeten, ahol Brievik volt a sztárvendég, épp egy ifjúkommunista nyári tábor volt, ezt számolta fel a nem műanyagpisztolyos gyilkos. A hasonló nézeTEKet (muhaha) kettős mércés gyerekek legalább annyi logikát fedezzenek fel, hogy őket is megvédi egyszer talán valamelyik rendfenntartó erő. Akár úgy, hogy elriasztásképpen korábban többször is demonstrálja létét és képességeit. Jó, tudom, a TEK esetében a képesség nem a legjobb szó :)
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.14 18:09:17
@A szerelő: Vagy amikor anyádat belezi ki egy pszichopata, kijön a TEK, de előtte megállnak konzultálni egy ügyvéddel, beszélnek a TASZ-al és az ombudsmannal is.
Másnak lelövését remélni nagyon-nagyon gyökér dolog, hátha felismered magadtól is, te nyomorék faszkalap.
Wifi-elérhetőség, klíma, előre biztosított ülőhelyek? Mindez lehet a jövő, egyelőre a városi tömegközlekedésen van mit javítani, Közép-Európában is. Izgalmas akció veszi kezdetét Pozsonyban: szeptember 13-tól 23-ig, tíz napig tart a Mobilitási hét a szlovák fővárosban,…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.13 18:26:32
A magyar kormány próbálja egyszerű diplomáciai konfliktussá silányítani az azeri baltás gyilkos kiadatását. Pedig a helyzet ennél sokkal súlyosabb. Nem tudjuk, miről tárgyaltak az elmúlt hetekben a magyar és azeri küldöttség tagjai. Azt sem tudjuk, Orbán Viktor vajon milyen…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.02 16:31:51
@sárkányfő: Ezek a ballib "kommentben élem az életem" figurák nem olyanok, hogy szelídek, tartják a másik orcájukat is és érvekkel győzködnek? Elég nagy troll vagy ehhez képest. Persze, mindenki hülye, csak te lőn villamos.
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.01 12:14:24
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.09.01 12:22:59
@MolnarErik: Akkor lassan, tagoltan megmagyarázom, jó?
Tehát amikor a nyugdíjba készülő bíró felháborító módon lecsökkentette a falkában támadó gyilkos cigányok ítéletét, akkor a Kettős mérce nem sietett felháborodni. Így már megvan?
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.08.31 10:35:59
@pizzaboy: Én is örülök, hogy nem élek Pesten, mert vidéken az utakon közlekednek a biciklisták és nem valami béna hipszterek, hanem Pistabá-féle pálinkaturbós egyedek. A hipsztert errefelé megbámulják, aztán lapátnyéllel támaogatják hazáig, ha beszól a kocsmárosnak, mert az egy megbecsült foglalkozás. Biciklistából meg, mint égen a csillag. Az 52-esen annyit ütnek el, hogy a gyerekek nálunk azzal fotózkodnak, mint máshol a döglött oposszummal.
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.08.31 10:54:25
@Tyrion Lannister of Caster: Na jó, felejtsd már el ezt a "kisujjában van a karate, csilliódanos mester, de nem verekszik, mert fél, hogy megsérül valaki és inkább odatartja másik orcáját is".

Ez olyan, mintha pisztolyt vennél, ha kell és lehet, akkor használod. Mások 10 évig üttetik magukat az edzőteremben, szert tesznek egy képzettségre és ha kell, akkor használják.

Van valami speciális kombó a biciklisták ellen?
START Először jobb tenyérrel adok egy tockost, hogy meginogjon és beleszaladjon a legközelebbi lámpaoszlopba.
10 Ha lefejelte és nem mozog,
20 rugdosom kényelmesen,
30 ha még mozog, akkor egy surimukennel megbénítom a gerincét,
GOTO10
END
Nesze!szer Ronaldo csaja nem nyuszi 2012.08.29 18:33:25
A La Clover arca (és teste) lett Irina Shayk! A kínai márka döntésével mi nem vitatkoznánk - az orosz lány az egyik legkeresettebb fehérnemű modell, aki ezzel a címmel meg is van elégedve. A 26 éves szépség egy korábbi interjúban azt mondta, hogy a bugyit és a melltartót sose…..
ADrenalin De hová tűnt az Iwiw? 2012.08.27 10:38:42
Mert úgy tűnik, a magyar szociális média térképéről végérvényesen letörölte a közöny, legalábbis, amennyiben hihetünk (márpedig miért ne hinnénk) a Statcounter statisztikáinak. A mellékelt ábra szerint a tettes egyértelműen a Facebook, a jelek szerint egyeduralmát szinte…..
Balavány Poszt Nem akarok félni 2012.08.25 19:18:16
Mégis félek. Volt náciparádé korábban is, fura, bosszantó dolog, de fölöslegesnek gondoltam a túlzott tiltakozást, hisz minden civilizált országban vonulgatnak, pofázgatnak, hazamennek. De most már nem lehet ilyen könnyedén. Évről évre többen vannak, erősödnek. Nem csak a…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.08.26 08:07:29
@guevara71: :)
A másik szájaskodó libsi celebet, Rózsa Misit is elcsapta a pótos IFA. Addig verte a nyálát a fotelből, míg végre valaki feljelentette, a bíróság kemény pénzbüntetésre ítélte. Akkor kezdett el rinyálni, hogy "nem tudom kifizetni, miből tartsam el a gyerekeimet?" Pont, mint a védendő nemhiába születettek, épp hogy nem tette hozzá: Miért, mert cigány vagyok?

Szóval, érdemes megfontolni, hogy mikor mit mondunk, üdvözlet a felnőttek körében!
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.08.26 08:09:41
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: :)
Félnek otthon, kávézás közben, rettegve olvasnak újságot, páni félelemben öntözik a virágokat, sikoltozva simogatják meg a macskájukat, hehe.
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.08.26 13:04:41
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: Hello! Én a ballib rettegőkre gondoltam.

Sejtem ám, hogy mi a gond liberális értelmiségiek körében. Voltak a szocialista rendszer által futtatott értelmiségiek és szintén Aczél által futtatott úgynevezett másként gondolkodók. Segített levezetni a társadalmi feszültséget. Szóval, ezek az értelmiségiek (akik közül persze egy sem tudott volna hidat tervezni, csak amolyan bölcsésztarisznyás költőemberek) kénytelen-kelletlen észrevették, hogy hiába a rendszerváltás, a kutya sem kíváncsi a véleményükre, nem hozza le a pártlap és nem beszélnek róla hónapokig füstös kultúrházakban, hiába volt a rendszerváltás, ami elvileg nekik kedvezett volna. Ráadásul bejött az Internet és kiderült, hogy számos, sokkal okosabb, humorosabb, elemzőképesebb civil ezerszer több olvasót vonz, mint az ő kiégett tehetségük ritka gyümölcse az ÉS-ben vagy máshol.
Hát, itt a gond, hogy le sem fosnak benneteket, kedves ballib értelmiségiek. Jobbos értelmiségből pedig nem volt sok, ezért tervezte az udvari budit is Makovecz és ezért van csak egy dalnok, az meg az Ákos.
Csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja! - ki ne ismerné a legendás ébresztőt a magyar futballpályák környékéről? No, az AIK Stockholm vicces kedvű, korán kelő szurkolói úgy döntöttek, hogy a magyar ultrák példájára, kicsit előrébb hozzák a CSKA Moszkva…..
Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.08.24 20:49:41
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..