Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimberley

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bejegyzés hamarosan. FV -------------------------------------------------------------------------------------------- Forrás: http://kulturaliskreativblog.com/2012/11/10/egy-volt-osztalytarsam-blogjarol/ „Volt egy időszak az életemben, úgy húsz évvel ezelőtt, amikor taxisofőrként…..
Kimberley 2012.11.06 19:00:43
@zazuma: Igen, igen, nálam is pont így. Aztán jön egy mély nyugalom, hirtelen változik, irányíthatatlan. Engem ez azért zavar, mert be szeretnék vonzani 1-2 dolgot, de az az ideges állapot ezt akadályozza.
Kimberley 2012.11.11 22:22:15
@Kajman: Hűűűű!!! Nemsemmi. Ezt nem is tudtam... milyen jó h nem ő lett az elnök! Akkor azóta már mi is ott lennénk... :D
Kimberley 2012.11.11 22:24:10
@miczo: Nagyon jól hangzik! Áh, jó srác ez az Obama... az elejétől ez az érzésem.
Kedves Olvasók, Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában. Tehát akkor a hírek: 1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA…..
Kimberley 2012.10.30 16:37:28
@Atlantisz69: Nem fogják feladni, az utolsó pillanatig harcolnak. Ezt kell tennünk nekünk is. De semmi gond, a 'váltás', amiről ír a másik blog, pont most meséltem valakinek, hogy tisztán érezhető volt. Úgy vettem észre, hogy sokan éreztük. Fantasztikus. Nagyon jó lehetőség új energiákat befogadni. Én nagyon jól érzem magam. Pár nappal ezelőtt nagyon kész voltam, 'ok nélkül', de aztán elkezdtem rendezgetni a gondolataimat és ráéreztem, hogy igen, egy nagy változás készül. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan meg is valósul. Aki érzi ezt a jó érzést, igyekeznie kell megtartani. Nem nehéz. És akkor mielőbb látszani fog a váltás a fizikai síkon is. Igazából olyan érzés ez már önmagában is, mint egy emelkedés. Mintha frekvenciaemelkedés történt volna. Aki nem érzi, szerintem rá tudja emelni magát valahogy.
Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a…..
Kimberley 2012.10.17 16:45:33
@pem: "... Nincs az az arkhón fogás, ragasztó ami az érdeklődés hiányát felülírná. ..." :D Tökéletesen egyetértek!
A Fátylon túlÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/beyondthe-veil-beyondthe-veil-beyond.html (Megjegyzés: Előzetes tájékozódáshoz elengedhetetlen azok számára, akik még nem olvasták volna:…..
Kimberley 2012.10.10 19:27:40
@Elveszett Kereső: Semmi gond. Azokra figyelj, akikhez vonzódsz, mert azok tudnak Téged előbbre lendíteni. Én úgy gondolom, hogy Szelei Magdolna üzeneteivel nincs gond, amiket eddig láttam/olvastam tőle, abban ugyanazt mondta el, mint mások ugyanezekben a témákban. És nem volt rossz érzésem, sőt. De van egy-két olyan ember nekem is, akikhez nem vonzódom, ilyen-olyan okokból. Az egyiknek pl nagyon de nagyon nem bírom elviselni a hangját, pedig jókat mond. Akik nem jönnek be, azok minden valószínűség szerint Számodra nem hordoznak üzenetet. Én nem érzem egyébként, hogy fényezné vagy sajnáltatná magát, szerintem inkább csak tényeket mond el, amelyeken át mások is magukra ismerhetnek ('jé ez velem is megtörtént! akkor ez azt jelenti, hogy elkezdődött valami nálam is!'). Nekem ennyi jut eszembe dióhéjban.
A reptilián birodalom bukása Írta: Cobra Fordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/09/fall-of-reptilian-empire-we-are-in-last.html Eredetileg megjelent: 2012. szeptember 9 A reptilián/Hüllő birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. Az…..
Fehér NemességÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14 Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt. Ez az első az…..
Kimberley 2012.09.19 12:58:25
Meg szeretnék Veletek osztani egy cikket, kiemelten érdemes végigolvasni:

"Írd alá/ Pls sign:
secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=4317

MEGKÍNZOTT ÉS MEGGYILKOLT CICÁK AZ EGYETEMI LABORBAN
A Wisconsin–Madison Egytem (UW) által folytatott kísérletekben több évtizedeken át rengeteg cicát börtönöztek be, vágdostak szét, és gyilkoltak meg különböző kegyetlen és haszontalan hanglokalizációs kísérletekben.
Amikor a PETA tudomást szerzett arról, hogy a Wisconsin–Madison Egytemen a kutatók mindezt az állatkínzást fényképekkel is dokumentálták, követelték az egytemtől, hogy hozzák nyilvánosságra a fotókat. Tudván, hogy a közvéleményben az igazság napviágra kerülése óriási felháborodást keltene, az egytem több mint három évig harcolt azért, hogy titokban tartsa kegytelenkedéseit. Szerencsére a PETA megnyerte a pert, az egyetemnek a kegytelen képeket nyilvánosságra kellett hoznia. Így a PETA megszerzett több tucatni addig soha nem látott borzasztóan felkavaró képet, melyek között található Double Trouble (Duplán is Baj) nevű vörös cirmos cica nyomorúságos élete és halála. Hónapokig kínozták szerncsétlent a kísérleteikkel.
A PETA által megszerzett információk alapján Double Trouble cicát több invazív műtétnek is alávetették a szemein, fülein és az agyán. Az első operáció során egy acél tekercset helyeztek a szemeibe, majd rozsdamentes acélrudakat csavaroztak a koponyájába, hogy a cica feje ne mozogjon a kísérletek idején. A következő műtét során – mint a képen látható (a forrásnál megadott linknél még videot is láthatunk) – lyukakat fúrtak a koponyájába, hogy azon keresztül elektródákat rakjanak az agyába. Ezután a kísérletet végzők, toxikus anyagot juttatak a belső fülébe, hogy megsüketüljön, majd mélyen mindkét belső fülébe elektromos implantátumokat helyeztek.
A laborosok feljegyzései szerint a Double Trouble cicának beadott érzéstelenítő többször is elvesztette hatását a műtétek alatt, fel-felébredt a fájdalmas és szörnyű érzésre, ahogy a kísérletezők belevágnak a fejébe és a koponyájába. Ugyanebben a laborban egy másik cicus szintén felébredt egy hasonlóan szörnyű operáció közepén.
A kegyetlen-kínzó műtétek után, Double Trouble cicát kísérleti ülésekre vonszolták, ahol a fejét ismét mozgásképtelenné tették (rozsdamentes acélrudak lettek a koponyájába csavarozva, hogy a cica feje ne mozogjon), egy nejlon táskába kényszerítették, majd várták, hogy szegényke milyen reakciót ad a különböző irányból jövő hangokra. Ezen kísérlet előtt pár napig nem ehetett, hogy könnyen “együttműködésre” kényszerítsék akár egy kis morzsa ételért is.
Double Trouble cicus egészsége folyamatosan romlott. A feljegyzések szerint rángatózott, ahogy a klinikai jegyzetek írják: “neurolólgiai jeleket” mutatott. Arcocskája egy része teljesen lebénult, a fején lévő sebek, melyet a kísérletet végzők ejtettek rajta soha sem gyógyultak be. Utoló műtétje után több mint három hónappal a következőket lehet olvasni a feljegyzésekben: “sebei nyitottak, gennyeznek, véresek, váladékoznak, enyhén duzzadtak.”
Az egyik seb következménye lett egy antibiotikumnak is ellenálló bakteriális fertőzés, de a kísérletezők még tovább erőszakoskodtak, életben tartották további két nyomorúságos hónapot okozva a cicusnak. Az utolsó feljegyzésben ezt olvashatjuk: “depressziósnak ... tűnik/tűnt”. Végül, meggyilkolták, majd lefejezték, hogy darabokra szétvághassák az agyát.
A kísérletezők is megerősítették, hogy évenként 30 cicát “használnak”. Egy szóval sem említették viszont hogy lennének eredményeik, amelyek a humán egészség jobbításában szerepet játszanának. Inkább azt mondták, HOGY “SZÜKSÉGÜK VAN FOLYAMATOSAN A SIKERES PUBLIKÁCIÓKRA, AMELYEK AZ Ő FOLYAMATOS PÉNZÜGYI FINANSZÍROZÁSUKAT BIZTOSÍTJÁK.” !!!
Egyetlen a témában jártas lap sem publikált tudományos folyóiratokban arról a szenvedésről, amelyet Double Trouble cicának át kellett élnie. A Wisconsin–Madison Egytem (UW) kísérletet végzői és munkatársai egymás közötti levelezésben elismerik, hogy adódtak problémák Double Trouble cica műtétje során és a kísérlet nem vezetett eredményre.
A kegyetlen és semmirevaló kísérlet része egy nagyobb jelenleg is folyamatban lévő projectnek, amelyet több mint 3 millió $-ral támogat a National Institutes of Health (Nemzeti Egészségügyi Intézet) az adófizetők pénzéből. Mindezen kísérlet célja: megértsék AZ EMBER hogyan határozza meg egy-egy hang forrásának helyét. Világszerte a nagypresztízsű egyetemek kutatói már használnak olyan módszereket, ahol önkéntes emberek segítségével keresik ezen kérdésre a választ.
A PETA szövetségi tisztségviselőket kér arra, hogy vizsgálják meg Double Trouble ügyét, életét és halálát, valamint gyors büntető eljárást indítsanak a Wisconsin–Madison Egytem (UW) ellen, mert kegyetlenül megszegték az állatok jólétére vonatkozó szövetségi törvényeket.
TE is segíthetsz Double Trouble-hoz hasonló cicákon, ha a következő linkre kattintasz és aláírod: secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=4317 Aláírásoddal kéred a National Institutes of Health-et (Nemzeti Egészségügyi Intézetet), hogy ne finanszírozza tovább a kegyetlen és semmirevaló kísérleteket!
Segítség a kitöltéshez: First name: kereszneved * Last name: családneved * E-mail: az e-mail címed ide írd. A pipát a kis négyzetben akkor hagyd, ha szeretnél híreket kapni a PETA-tól (angolul lesz). A narancssárga részben lévő Send Message-re kattintva, alá is írtad a petíciót. KÖSZÖNJÜK AZ ÖSSZES LABOROKBAN SZENVEDŐ ÁLLAT NEVÉBEN!!!!!
Szöveg és kép forrása/ Source of pic and text: www.peta.org/features/uw-madison-cruelty.aspx

Osszátok is!
...Tudom, hogy mindez nem újdonság, de hogy ne csak szövegeljünk, hanem cselekedjünk is, írjuk hát alá a petíciót, és gyújtsunk egy gyertyát Double Trouble és a többi, rengeteg feleslegesen feláldozott állat emlékére és azokért, akik még most is szenvednek. Én már megtettem.
Kimberley 2012.09.21 10:49:09
@zazuma: WOW! Fantasztikus vagy! Ez jó ötlet volt!
Kedves Olvasók, ez egy igencsak hosszú, de egyben meglehetősen érdekes, informatív interjú, szerintem felbecsülhetetlenül értékes forrás Cobra. Egyes dolgok, főleg  a blogot kezdetektől követőknek nem fognak újdonságot jelenteni, de aztán számtalan új, érdekes információra…..
Kimberley 2012.09.03 23:58:39
@timurida: Nekem az volt a benyomásom, hogy nem egész Irán állt az élére, csak az alapítvány alapítója egy iráni fickó. Bennem meg az fogalmazódott meg, hogy az amcsik (meg zsidók stb) nem emiatt akarják-e megtámadni Iránt? Bár, mivel úgy tűnik, Belgiumban van ez a projekt, így megintcsak nem áll össze :) De ettől függetlenül ha a helyében lennék, alaposan védeném magam, mert komoly támadásokat szabadított szerintem most magára. Úgy értem, még most jöhet a java.
Kimberley 2012.09.04 13:38:54
@Vamest: Hűűű, köszi!
Kimberley 2012.09.04 14:05:17
@miczo: Hát igen, bizony... van aki azért is nem mer érdeklődni ezek iránt a technológiák iránt, mert úgy gondolja, hogy illegálisak és baj lesz belőle. Rettenetes, hogy egyesekben mennyi félelem meg tehetetlenség van.
Kedves Olvasók, nem sok mindent szeretnék hozzáfűzni ehhez az interjú részlethez, adósotok voltam még vele, valamiért elfelejtődött, hogy van egy befejező része is ennek. Van még egy interjú, amit - habár nagyon hosszú - hamarosan lefordítok, mert nagyon értékesnek…..
Kimberley 2012.08.27 15:03:14
@elyshia: Szia! Igen..:) a blogbejegyzéseket mindig elolvasom, a hsz-eket nem mindet. De hogy rámírtál, arra bátorít, hogy mégis kibökjem, ami éppen foglalkoztat, hátha Téged vagy valakit előbbre lendít.:)
Azt veszem észre, hogy most (mivel hivatalosabban is kezd kiszivárogni, hogy pénzügyi összeomlás/válság várható), úgy látom, sokan nagy káoszra készülnek, és fegyverkeznek, konzerveket tartalékolnak, mint valami háború előtt. Mármint itthon is. Nekem 2 meglátásom van.
Az egyik az, hogy én nem tudom elképzelni, hogy a keleti (Irak, Irán, stb) háború eljöjjön idáig, bár bármi lehetséges, de kicsit piszkálja a csőröm, hogy van, aki itthon él és ezekre a külföldi ügyekre ráparázik, hiszen most pont félni nem szabadna, mert a félelem az a frekvencia, amit a ’sötétek’ a legjobban meg tudnak lovagolni a morfogenetikus mezőben. Azt megértem, hogy van akinek odakinn van rokona, mint katona, békefenntartó, stb, viszont a személyek és az érintett országok is végsősoron azt élik meg, amit már fenn a szellemvilágban kiválasztottak. Legalábbis többnyire. Ha nekik most 2012 derekán kell még egy utolsó háború, akkor lesz. De szerintem csak maximum náluk, meg esetleg ott ahol ráfeszülnek a balhé gondolatára és megteremtik. Lehet, hogy az egyik szomszédod átmegy és megveri a másikat, de téged nem bántanak, mert nem vonzottad be. Isten nem feledkezik meg senkiről, ő tudja a legjobban, hogy melyik embernek mi a következő lépés a fejlődéséhez. És ez a lépés bármi lehet.
A másik meglátásom, hogy ez a fegyverkezés, védekezés, erőszakra készülés nagyon férfias energiákat táplál, és a férfi energia teljes egyeduralma viszont már nem érvényes, mert idén megéltük (én is határozottan és több hétig éreztem) és segítettük a sokáig kirekesztett NŐI pólus beáramlását a bolygóra. Az pedig egyértelmű kijelentése volt az Istennőnek, hogy több háborút, erőszakot nem kíván itt. Az, hogy most odakinn-ittottamott készül egy háború, hát ez van. Majd meglátjuk, hogy egyáltalán sikerül-e elindítaniuk vagy a tervek szerint végigvinniük, mert nem biztos. 50-50. A lényeg, és ezt tegnap tétováztam, hogy írjam-e, hogy nekem van egy olyan ötletem, hogy érdemes minél gyakrabban érezni és ’élni’ a női energiát, és meditációban is ezt erősíteni. Meditáción kívül is, egyéni módon, ki mit szeret csinálni. Nyilván az is fontos, hogy tudjuk, miket jósolnak és mit tehetünk, hogy ne patkoljunk el rögtön az első pillanatban, ha kitör a káosz. De szerintem jobban (vagy mégtöbbünknek) kell összpontosítani az Istennőre, mint eddig, mert ez az, ami nagyon sokáig hiányzott a Földről, és ha újra rendesen elfoglalja a helyét, mindenhol, akkor nem fogja megengedni a háborúkat és az erőszakot.

Lehet, hogy ezekkel más is egyetért és leírta már, de mivel ilyen gondok vannak, hogy háborúra áll a helyzet, meg egyébként is eléggé egymásnak ugrós/pánikolós hangulata van egy csomó embernek, ez azt jelenti, hogy a női pólus még mindig nincs eleget emlegetve, és ez nagy baj, hiszen mostmár itt van a bolygón, csak meg kell ragadni és használni kell.
Kedves Olvasók, elsőre lehet, hogy kicsit tömény olvasmány következik, Miczo gondolatait azért raktam Cobra frissítése elé, hogy így esetleg az egész érthetőbb legyen. Remélem nem kontraproduktív a megoldás. Sokkal hosszabb frissítést szántam, de túl sok lenne az anyag, a…..
Kimberley 2012.08.03 11:01:24
idokjelei.hu/2012/08/amikor-mar-a-mentocsonak-is-sullyed/

Határozottan itt lenne az ideje egy őszi pénzügyi összeomlásnak.
Kimberley 2012.08.03 18:17:18
@JohaNN: Azért, mert már rettentően unom a jelenlegi állapotot.
Kimberley 2012.08.04 19:00:17
Kedves Olvasók, rengeteg minden történt az elmúlt napokban, szépen lassan dől össze a kolosszális kártyavár, a LIBOR-botrány, amelyről az ezelőtti cikkben írtam:http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_ev_bankbotranya_kerdesek_es_valaszok_az_ugy_hattererol.170253.html  nagyon…..
Kimberley 2012.07.31 01:47:29
@Smaly7: Hát igen, egészében adja ki magát igazán a cikk:) Mármint az aug 4-es ígérgetős. Most jutottam a végére :D
Kimberley 2012.07.31 09:54:56
@JohaNN: A végén amiket írtak megjegyzésbe (mmint a cikkhez, pontokba szedve), nekem is ugyanezek a problémáim a szöveggel. Ezen kívül, szerintem a szöveg nyelvezete is arra enged következtetni, hogy ezt nem a plejádiak mondták el. Pl: "kezdődjenek a játékok!", "Kerestük a legjobb világméretű rendezvényt, az Olimpiátokat, ahol sok földi lény az egész bolygóról találkozhat velünk!", "a jófiúk", "Minden szem látni fogja!" ők nem így szoktak beszélni meg hozzáállni a dolgokhoz.
Kimberley 2012.07.31 12:15:56
@JohaNN: Természetesen, értelek. Ezt a megerősítést én is olvastam az előbb. Én úgy gondolom, hogy ha valami ilyesmi történik, akkor ez egyfajta próbatétel is lesz, hogy kik azok, akik érzékelik, hogy jön-e szeretet-rezgés és kik azok akik nem.
Kedves Olvasók, Ahol találtam magyar linket, ott általában behelyettesítettem az angol helyére, illetve kiegészítettem a cikket még egyéb, az adott témához kapcsolódó hasznos hivatkozásokkal.Elnézést kérek azoktól, akiknek hosszabb ideje nem válaszoltam meg egy emailjüket,…..
Kimberley 2012.07.18 16:05:06
@zazuma: Ez a szöveg angolul is ugyanilyen. Szerintem ez most csak így sikerült :)
Kimberley 2012.07.18 16:59:57
@zazuma: Ja, jó, így már értem.
Kimberley 2012.07.19 11:22:13
@FehérVándor: Nem gond, nem azért postoltam ki a linket, mintha én megbíznék benne.
Aki nem látta/olvasta volna, itt egy korábbi cikk a témában: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/23/a_2010-es_es_2011-es_ev_legjobb_felvetelei_a_galaktikus_rokonaink_jelenleterol ..
Kimberley 2012.07.09 17:41:38
@Haloin: Ez király!:)
Tényleg volt vm, hogy 1-jén vagy 2-án, nem működtek vm műholdak... pont aznap lehetett olvasni.
2012 Felemelkedés + 2012.07.05 03:22:00
Kedves Olvasók, visszatértem a csodás Balatonról, múlt péntek óta nem voltam számítógép közelben, úgyhogy ma felderítem mik történtek az elmúlt 6 nap folyamán, aztán mielőbb összerakok egy frissítést. FehérVándor..
Kimberley 2012.07.07 16:16:43
Nekem már hébe-hóba megjelennek víziók és érzetek az eljövendő új korról. Ígéretes jövő áll előttünk, csak győzni kell kibírni, míg ideér. De nekünk ez nem kell, hogy problémát jelentsen.
Mi, akik ismerjük a küldetésünket, mégpedig nem fogalmi ismeretek útján, hanem isteni sugalmazás útján.
Mi vagyunk a fény tartóoszlopai, akiknek tisztában kell lenniük azzal, hogy vannak itt olyan lelkek is, akiknek hamarabb elfogynak az érzelmi tartalékaik és könnyebben kétségbe esnek.
Miattuk és az ő kérésükre jöttünk ide.
Függetlenül attól, hogy tudunk-e rajtuk közvetlenül segíteni vagy sem, nekünk minden pillanatban emlékeznünk kell a feladatainkra és meg kell tartanunk a saját hitünket és lendületünket.
A döntést odafenn már meghozták. Bizonyos változás a magasabb síkokon már megtörtént, és érezhetően megtörtént, hogy ez mikor és hogyan fog manifesztálódni a fizikain, azt nem a mi dolgunk tudni, hanem a Mindenhatóé. A mi dolgunk többek között az, hogy tovább szórjuk a fényt, amerre csak lehet, és hogy elültessük és kivirágoztassuk az Új Kor magjait a morfogenetikus mezőben, mert senki nem ért ehhez nálunk jobban. Csak arra kell figyelnünk és koncentrálnunk, amit szeretnénk, azt pedig egyre inkább hanyagolnunk kell, amit elkerülni óhajtunk. Ezt mondják, akik teremteni tanítanak, és ezt mondják a Galaktikus Rokonaink a továbbiakra. Közös és egyéni meditációban kell lehívni és leengedni a fény sugarait és az új világot jellemző képeket, és megtartani az érzéseinkben és a gondolatainkban, hogy mielőbb fizikai valósággá váljanak.
A mi gondolataink és szeretetünk ereje lepipálja a Cabal mindenféle technológiáit.
Kimberley 2012.07.07 16:17:57
Kedves Olvasók, (Frissítés 1: Az Esemény várható menetéről egy korábbi cikk a frissen becsatlakozóknak: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/18/a_hatterhatalom_felszamolasa_eltavolitasa ) Frissítés 2: Kikerült egy új Wilcock cikk, amelyben leírja, hogy beszélt Drake-el,…..
Kimberley 2012.07.05 18:50:02
@zazuma: :)
Nekem is nagyon bejönnek, amiket írnak/írtok! Örülök, hogy megtaláltam ezt a blogot!
Kimberley 2012.07.05 22:30:09
@wmiki: Ha nem vetted volna észre, írtam saját gondolatokat, sőt, meséltem pár tapasztalatomról is. Úgy látom, nem értetted meg a válaszaimat, vagy végig sem olvastad. Az az érzésem, hogy amit te művelsz itt, az nem információkeresés, hanem inkább csak szellemi önkielégítés. Én nem fogok neked mesélni arról, hogy mit gondolok, vagy hogyan gondolkodom. Az magánügy. Semmi közöd hozzá, már ne is haragudj. Ha te nem veszed hasznát annak amit leírtam, majd hasznát veszi más, akinek valóban szüksége van rá. És aki megérdemli. Minden jót!
Kimberley 2012.07.06 00:19:03
@wmiki: ...megjegyezném, hogy azokat a dolgokat, amiket itt egyenként leírtunk neked, érzésem szerint mindannyian tudjuk, mindannyian tapasztaltuk és/vagy olvastuk, csak mindegyikünk a helyzet egy-egy más összetevőjét írta le a válaszában. Ennél érdekesebb, és csakis ezért ragadtam most újra billentyűzetet, hogy most látom, hogy van neked itt még több blogod is, amelyekben körülbelül ugyanazokról a dolgokról van szó, amikkel mi is egyetértünk és amit mi is tudunk. Lényegében egyről beszélünk, úgy tűnik számomra, hogy kb. ugyanazokat a dolgokat fogadod el te is, mint mi. Akkor meg? Akkor meg miért velünk kötekszel? Én nem tudtam, hogy vannak ezek a blogjaid (csak a neved mellettire kattintottam rá), azért írtam ennyi mindent neked. Mert úgy viselkedtél, mintha nem lenne elegendő információd a történésekről és mindezek hátteréről. Meg hát ott van nálad megemlítve a "szkeptikus blog" is, amiről tudjuk, hogy mi. Szóval mit is szeretnél te itt tulajdonképpen? Mit akarsz bebizonyítani? Azt, hogy itt mindenki a vakvilágba beszél? Netán csak reklámozni szeretnéd a saját blogjaidat? Vagy csak az égi segítők témájával van problémád, meg a szabad akarattal? Akkor ezek szerint te nem akarsz segítséget, és nem akarsz felemelkedni? Szíved joga. Akkor nem fogsz. Ha meg mégis, Istennél lehet reklamálni. Nekem ne válaszolj, ha nem muszáj. Én már nem írok neked.
Kedves olvasók! Sikeresen visszatértem a blogra korábbi kötelességeim végeztével, azonban a mai naptól megint pár napra távol leszek - akárcsak Fehér Vándor - ezért még most, röviden szeretnék tudósítani a fejleményekről. Az előző bejegyzés óta David Wilcock és Cobra is…..
Kimberley 2012.07.02 16:21:07
@elyshia: O.O Húúúú... "Mialatt a foci EB elődöntője, a Németország-Olaszország meccs ment, és az emberek mámorban tomboltak, Európa politikája egy másik EB-n, az Európai Bizottságban sorsdöntő napját érte meg – talán nem volt véletlen az időzítés sem -" Persze, hogy nem volt véletlen! Ezért nem nézek én focit... tudtam h valami nem stimmel vele..:)
Kedves Olvasók, a cikk végén Miczo barátom magyarázatai szerepelnek.   Uránusz-Plútó kvadrát- Arkhón aktivitás Írta: Cobra Fordította: FehérVándor Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_25.html Eredetileg megjelent:…..
Kimberley 2012.06.28 19:30:05
@Hodiel: Hűha! Jó tudni!
Kimberley 2012.06.28 20:14:06
@Kajman: Jaaaaj XD "úgy döntöttek, itt az ideje, hogy leépítsék az irányukba táplált társadalmi előítéleteket", stb. Olyan átlátszó, hogy szinte fárasztó ez a cikk. Szerintem is rendkívül érdekes, hogy pont most. Örülök, hogy megosztottad.
2012 Felemelkedés •Emlékeztető 2012.06.24 13:40:00
Kedves Olvasók, szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy ma este 9 órától meditáció lesz. Tekintettel arra, hogy milyen hatalmas pozitív hozadékai voltak az eddigi meditációknak és hogy emellett mennyien számoltak be fantasztikus élményekről, mindenkit arra buzdítanék, hogy…..
Kedves Olvasók, nagyon nagy örömömre szolgál, hogy ilyen jó kis közösség kezd kialakulni, remek volt olvasni a sok bölcs, szeretetteljes kommentet az előző bejegyzés alatt.Mielőtt a cikkekre térnénk szeretnék beilleszteni ide 4 videót, amelyek úgy érzem mindenkinek hasznosak…..