Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingopur

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haragudhatunk-e a szüleinkre? Egyszerűnek tűnik a kérdés. Biztos sokan rávágják, hogy persze és legalább ugyanannyian, hogy dehogy! Nincsen jó és rossz válasz, de mindkét válasznak megvannak a maga következményei és sok felnőtt ember küzd ezekkel a következményekkel nap, mint…..
A gyógyszeripar talán legnagyobb hasznot hozó üzletága a védőoltások gyártása, ki hinné ezek után, hogy az egész egyszerű tehénnel kezdődött. A vakcinákat megjelenésük óta támadják és istenítik is egyszerre, a két tábor időről időre egymásnak feszül, holott a védőoltások rövid, alig több mint…..
Nutella, amit cukorbetegek és inzulinrezisztensek is fogyaszthatnak, és gyorsan készen van? Igen! :-) Azt hiszem, ha Gombóc Artúr teremtőinek idején itthon is kapható lett volna a Nutella, valószínűleg felkerült volna a közismert csokisorolós listára, hiszen amióta megalkotta először Pietro Ferrero…..
ingopur 2014.09.01 10:21:19
@Diétákésálmok Nóri: nem, a mez nagyon nem jo :-) a fene se tudja, nekem a dietas csokik majdnem ugyanugy felnyomtak a cukrom, mint a sima cukor, de nalam az abszolut killer kaja a feher rizs. amit tulajdonkeppen irni akartam, csak lemaradt, az az, hogy mindnefele uj cukorfajta, vagy kaja bevezetesenel erdemes merni, az ember lanya egesz erdekes dolgokra tud reagalni brutal ertekekkel. A recepted szimpatikus, nekem az ossz bajom a dietas csoki vele, de lehet, kiprobalom valami magasabb szazaleku etcsokival, es valami cukorcserelo anyaggal.
Grillcsirke - ahogy én készítem Vagy 4-5 éve kitaláltam egy trükköt, hogy miként lehet a legegyszerűbben a csirkéket alaposan átsütni - azóta kiderült, hogy más is ugyanezt a technikát alkalmazza, néhány blogon láttam a fotókat róla. Nem baj, úgyse szabadalmaztattam a…..
Napjaink egyik leggyönyörűbb - és valószínűleg éppen ennek megfelelően - egyik legfoglalkoztatottabb ázsiai modellje kétségkívül Fei Fei Sun. A kínai lány az olasz Vogue januári számának címlapjával és egy, a magazinban megjelent csodálatos fotósorozattal indította az…..
Rengeteg tévhit kering a Michelin-csillagokról, a kiosztásukról, az odaítélésükről, a visszadásukról, a hatásukról. Kicsit igyekszem tiszta vizet önteni a pohárba. [Update 2023.] [Ha valaki ismeretlenül keveredni ide egy kis magyarázat: évek óta járom a világ 1-2-3 csillagos éttermeit, és…..
Mindig megy a szakértés arról, hogy néznek ki a modellek. Hogy enniük kéne egy kis paprikás csirkét nokedlivel, azután varga bélest, fojtásnak. Rossz példát mutatnak az ifjúságnak, még rosszabbat a kifejlett nőknek. A tinilányok alig esznek, és olyasmiket tudnak, hogy hény szem…..
Néha előfordul, hogy olyan történet érkezik, amely mintegy megcsavarja a Határátkelő nézőpontját és azt mutatja meg, milyen külföldiként (vagy külföldivel) élni Magyarországon. Akik hosszabb ideje követik a blogot, azok talán emlékeznek Rg történetére, aki egy afrikai…..
ingopur 2012.08.05 10:40:13
@Rg: nalunk ket magyar allampolgar Nemetorszagban szuletett ket fia:-)... A nagyobb anyakonyvi kivonata ot honapot vett igenybe, a lakcimkartya ezen felul otthonrol intezve meg harom honap. A kicsi anyakonyvi kivonata benyujtastol szamitott nyolc honap, mert a nemzetkozi anyakonyvi kivonatot nem fogadja el Magyarorszag, es ezt megirni ket honap all a rendelkezesukre. Ja, es meg azt tanyacsoltak, hogy a kettos allampolgarsagom tenyet sziveskedjek eltitkolni. Ugyhogy kitartas, elobb-utobb majd meglesznek a papirok... (ja, kis adalek: anyakonyvi nelkul nincs lakcimkartya, anelkulmeg nincs TAJ, a korhazban viszont nincsen olyan opcio hogy magyar allapolgar TAJ nelkul, igy mi a Heim Palban kulfoldon elo kulfoldi allampolgarokkent szereplunk mind a mai napig...)