Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rhmprszt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
rhmprszt 2020.11.11 09:58:34
@zord íjász:
ne zavarjon hogy még a nyunyókanéni szerint is azért kell hordani a maszkot, hogy mást ne tudjál megfertőzni, nem azért hogy téged megvédjen...
A MAGÁNYOS HOLD Mese habbal… 2017.10.13 12:52:17
Éppen egyedülálló vagy (avagy modern terminus technikussal szingli), ülsz otthon, pizsiben, kínai vacsorát majszolgatsz, a háttérben éppen Carrie Bradshaw és Samantha Jones tanítja, hogyan kell a szeretethiányt méregdrága cipőkkel, ruhákkal, na meg egy éjszakás kalanddal pótolni. Mivel ezt a részt…..
Ennek a bejegyzésnek eredetileg más lett volna a címe (A fiatal nő), de augusztus 10-én egy barátom felhívta erre a cikkre a figyelmemet. (Kedves negyvenes férfitárs, vegyél mély levegőt, azután…..
Combat Gear Blog Glock 17 2013.01.11 08:00:00
A Glock-nak apa mutatott be körülbelül két éve. Első látásra nem volt szerelem az eredmény, de több randevú után megkedveltük egymást. A túl kockának tartott forma, hirtelen széppé vált. A Glock 17-est 1982-ben rendszeresített az osztrák hadsereg, azóta több ország hadserege…..
Hogy pontosan kitől származhat az ötlet azt nem tudni, de nagy valószínűséggel a litván hadsereg kommunikációs osztályának az érdeme. Szóval az Act of Valor észtországi premier vetítésére a sajtósok és az átlagemberek mellett a litván különleges erők is meghívást…..