Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LenaLondon

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elrontott pizza-rendelés, neveletlen gyerekek. Az angol rendőrség havonta több száz teljesen felesleges és oda nem illő hívást kap, melyekből most nyilvánosságra hozta a legnevetségesebbeket. Egy feldühödött apuka képtelen volt rávenni tizennégy éves fiát, hogy fejezze be a…..
LenaLondon 2012.12.28 21:23:09
@BGy: Bocs, most láttam, hogy te is már megírtad, honnan van.
Többször jártunk már hajón, ám úgy, mint ma, még nem. A mai poszt szerzője ugyanis egy bárzongorista, aki sokat dolgozik óceánjáró luxushajókon (is), és bár szinte látom magam előtt a kétkedő hozzászólásokat (hogy finom legyek), annyit előre le szeretnék szögezni, hogy a…..
Vannak úgynevezett értékeket közvetítő műsorok, és most nem azokra gondolunk, amiket a kinyúlt garbónyakba motyogó professzorok néznek hajnal kettőkor a köztévén, hanem mondjuk a XXI. századra, vagy az On the Spotra, és vannak olyanok, amik szimplán csak szórakoztatni akarnak,…..
LenaLondon 2012.12.07 18:05:07
@Tökibá: Kevés a tehén, kevés a traktor is.
Pedig pont az lenne benne az érdekes, hogy ezek a nők mennyire bírják a mezőgazdasági melót.
Bele a mélyvízbe, nem?
hogyvolt Házasodna a gazda 1x02 2012.12.07 09:00:00
A selejtező megtörtént, megvan a legnépszerűbb négy gazdánk, akik eddig sehogysenem találták meg a szerelmet, de most biztosak benne, hogy a szmogos városból parfümfelhőn megérkezik az account manager igazi, és műkörmeivel megvakargatja végre a hátukat. Lilu szerint a vidék…..
Még szeptemberben jelent meg itt Tamás posztja, aki akkoriban kezdte meg Svájcban egyetemi tanulmányait. Most azonban mégis úgy döntött, visszaköltözik Magyarországra. Sok minden más mellett ennek okára is fény derül mostani írásából. „Eltelt nagyjából egy hónap a…..
LenaLondon 2012.11.06 17:47:46
@Frau Holle: Mittudom én. Ez a boldogság/KEDVESEM/életem értelme szöveg nekem olyan.
Nem tudta a nyelvet, sokat kellett olna tanulni, unatkozott, nem volt vele azikboksza aztán inkább hazament anyucihoz.
LenaLondon 2012.11.06 18:07:19
@Frau Holle: Elnézést, nem vettem észre a mosolygós-karaktereket a mondatod végén.
:-)
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
LenaLondon 2012.10.19 15:50:26
@Hari Seldon 2:
Legutóbb azért köszöntem a magyarnak, mert fennhangon szídta az angol barátnőm öltözködését.
Miután lefuttatta a kisértekezését arról az ismerősének, hogy milyen undorítóak az angol nők, bezzeg a magyarok... odaköszöntem neki.
LenaLondon 2012.10.19 15:58:24
@GolyofogoToni: Hát nem tudott hirtelen megszólalni.
@pirosfeherzoldezamagyarfold: A francia barátnőm azt mondta, erre, hogy ne aggódjak, mert az anyja, meg minden rendes francia nő ugyanígy csinálja. Folyton hangosan fikázza a többi nő öltözködését.
A legtöbb kisgyermekes család azonnal kiragasztja a baby on board matricát az autójára, amint beleülteti az új jövevényt. A jelzés azonban egyesek szerint többet árt, mint használ. Közel kétmillió sofőr szenvedett már balesetet Nagy-Britanniában a kilátást eltakaró baby on…..
LenaLondon 2012.10.12 17:38:42
@régebb óta vagyok Subban mint te: Fent már elmondták. Az az értelme, hogy mondjuk ne dudáld le a fejét amikor óvatosabban vezet mint mondjuk te.
LenaLondon 2012.10.12 19:14:19
@régebb óta vagyok Subban mint te: Te csak autópályán vezetsz ahol ki lehet takarodni a külső sávba? Itt olyan vidéki utak vannak, amitől otthon a fele társaság a gatyájába vizelne, egy autó fér el, kétirányú a forgalom és néha van csak egy kis kiálló. Vagy a kétsávos, keskeny utak. Hát ott bizony belassítok rendesen a kanyarban amikor a kölkök mögöttem ülnek.

Mondjuk nincs ilyen matricám, de még így sem dudáltak meg soha.
Az RTL Klub Nánási Pál fotóművésszel készíttette el az X-Faktor 12 döntősének új imidzsfotóit vagy hogy is szokták azokat a képeket nevezni, amiket ilyenkor kapnak az indulók, és milyen jól tette. Kis túlzással rá sem nagyon lehet ismerni a jelentkezőkre, Antal Tímea kacérnak…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Most hogy a nyerőgépezést terrorveszélyre hivatkozva betiltották, talán ideje lenne a tahóságot is belefogalmazni az új Btk.-ba. A Kika biztonsági őre egyelőre nem kap első fokon háromnapos facebookos alázást az empátia teljes hiánya miatt bekövetkezett 8 napon belül gyógyuló…..
Mielőtt bárki véletlenül azt gondolná, hogy a külföldi munkavállalás a kezdeti nehézségek után biztos siker, megosztom veletek Bugris londoni élményeit. Vigyázat, kiábrándult történet következik ki nem fizetett munkaórákkal, nem létező szabadsággal és rohamléptekben…..
LenaLondon 2012.10.01 20:59:53
@A Tyne folyó déli partja: Ha valakinek anyagi gondjai vannak, akkor az a legegyszerűbb ha bemegy egy citizen advice b-ba és ott kér tanácsot. Általában nagyon segítőkészek és tényleg mindenre válaszolnak részletesen és rendesen.
Talán a mai posztot páran túl rövidnek, vagy (miként a szerző, Mach Ag is írja) „száraznak" érzitek majd, ám mégis fontosnak tartom, hogy megjelenjen a blogon. Elsősorban azért, mert megmutatja, hogy közel a hatvanhoz sem szabad feladni, 57 évesen is meg lehet…..
LenaLondon 2012.09.23 13:08:56
@Bambano: a gonosz nyugat tehet arról, hogy ma, Magyarországon még mindig a mutyitársadalom, meg a rokoni, ismerősi alapon való munkakiosztás?

Midig azon sírni, hogy a küldő gonoszok megakadályoznak minket abban, hogy érvényesüljünk?

Fel kell számolni a feketegazdaságot, hogy mindenki minimálbéren van és zsebbe kapja a többit. Fel kell számolni, a protekciót. A valódi szakemberek kapjanak munkát, ne a rokonok meg az ismerősök és mmég sorolhatnám.
LenaLondon 2012.09.23 13:20:42
@Bambano: Idézlek
"érdekes, hogy mindenki azt írja, nem lehet itt élni, majd elmegy azokba az országokba, akik valójában okozzák, hogy nem lehet itt élni..."

ismét téged:
"olyan állítás nem hangzott el tőlem, hogy csakis kizárólag a gonosz nyugat tehet mindenről, az itthoniak meg fehér bárányok."

Szerintem az első idézet ellentmond annak amit másodjára állítasz...
LenaLondon 2012.09.23 13:31:35
@Bambano: Most komoly? Nem érted?

Ezt montad: "majd elmegy azokba az országokba, akik valójában okozzák, hogy nem lehet itt élni..."
akik VALÓJÁBAN okozzák. Azt mondod, hogy ők a hibásak.
Utánameg azt, hogy te ilyet nem mondtál.
Mai szerzőnk kamaszként megjárta Kanadát és később megpróbálkozott Norvégiával is, végül mégis Magyarországon maradt. Most családjával együtt menne, de a sok nehézség mégis visszatartja. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
Mai történetünk megírója, Sherlock tulajdonképpen válasz után nyomoz: vajon nekivágjon-e a nagyvilágnak, vagy maradjon. A kérdés persze most is sokkal bonyolultabb annál, mint hogy egyszerű sablonválaszt lehetne rá adni, mint ez a következő sorokból is kiderül. Segítsünk…..
LenaLondon 2012.09.03 17:26:52
@tableno: Megteheti, csak ez mindig nehéz vállalkozás. Felszámolni egy ottani életet és újrakezdeni itthon. Pláne gyerekekkel.
LenaLondon 2012.09.04 07:21:10
@pappito: Köszi! :)
Hihetetlen, de újra itt van, már a harmadik X, először is a válogatókkal, és a kérdések egyre csak szaporodnak! Mikor tölti be a képernyőt az első Csudálatos Táblagép és/vagy Spar reklám? Mikor fogja először elbőgni magát Keresztes Ildikó? Eljutnak a verseny feléig a…..
LenaLondon 2012.09.03 17:08:37
@LandaGp: Tuti, hogy az Axel Rose utánzó csávó is meg volt hívva így, hiszen volt róla próbáról bevágás.
A végén meg a nyafogás, hogy tönkrement az aksi is, és így mi lesz velük. Hát röhögtem...
A Millenáris Tudományos Kulturális Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (be kell valljam, nekem ebből főleg a "kulturális nonprofit" jelzős szerkezet ragadta meg fantáziámat) pár napja értesítette az Eötvös Loránd Fizikai Társulat elnökségét, hogy a nevezett…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
LenaLondon 2012.08.31 10:35:40
@pizzaboy: Én bringás vagyok, legalábbis rengeteget megyek vele. De ott nem divat a járdán kerekezni, centikre a gyerekektől, amikor ott a bringa- vagy a szervízút, esetleg a széles úttest.

Ezért mindig megdöbbentő, hogy mennyi felelőtlen kerékpáros van Budapesten.
LenaLondon 2012.08.31 10:40:26
@Alf: Aha akkor kurvára tolni kéne a bringát. Vagy arra a pár méterre ez már nem megy?

Én sem értettem soha a bringások elleni indulatot, amikor a pesti főrumokat olvastam, de basszus igazuk volt mindig a fórumozóknak.
LenaLondon 2012.08.31 10:46:30
@lobaszopiatej: Miért balesetveszélyesebb ha tolja, már bocsi?
Liszt Ferenc téren/Paulay Ede utcában/Városligeti fasorban szlalomoznak össze-vissza, kerülgetik a gyerekeket meg a kutyákat. A tolás ennél sokkal veszélytelenebb.
Nyilván egy blog íróját némi örömmel tölti el, ha valami úton-módon nem csupán szerzője, szerzői olvassák nagyszerű bejegyzéseit, hanem mondjuk néhány ezren egy nap, esetleg húszezren. Mi kell ehhez? Hát néhány hosszú hónap, év, hogy kialakuljon a rendszeres klikkelők sora,…..
Anna angolközértezett volna a Tátra utcában, de 5 munkanap alatt mindössze elveszíteni tudták a rendelését, készleten pedig természetesen nem volt minden: Augusztus 18.-án rendeltem a British Store-ból néhány terméket - először és utoljára. Mivel az üzletük egy jó…..
Gábor hiábavaló küzdelmet folytatott Lisztferihegy személyzetével, hogy ugyan tolják már be a poggyászkocsikat, mert ő nem mehet ki értük. Mint kiderült, véletlenszerűen döntik el a hordárok, mikor hoznak legközelebb, vagyis magyarul akkor, amikor valamelyikük észreveszi a…..
LenaLondon 2012.08.27 17:58:15
@Kellemes Zérókomponista: Attól függ, honnan nézed. Tik lehettek kakasok is attól még, hogy nem vagytok tikok.
LenaLondon 2012.08.27 21:02:38
@batgirl: Én három hónapot vártam arra, hogy a spotlámpák ki legyenek cserélve. Meg volt ígérve nekem kéremszépen. Már dacból nem álltam neki. Őt nem zavarta, hogy vaksiskodni kell. Aztán végül kicseréltem.

Nem értem, nem értem...
Nehéz észérveket felsorakoztatni a parkolási társaságok létjogosultsága mellett, például az ilyen esetek miatt: Leírnék egy rövid történetet, ami múlt hét csütörtökön történt velem a belvárosban... Miután találtam egy parkolóhelyet 18:44-kor mobilparkolással…..
LenaLondon 2012.08.27 21:00:33
@batgirl: én azzal szívok minden nap, hogy össze-vissza beállnak és nem tudok rendesen, szépen haladni a saját parkolóhelyemhez. Ezek az angolok ott parkolnak ahol látnak egy p.csányi nemduplasárgacsíkos helyet, az nem érdekli őket, hogy csak centizve tudnak akkor elmenni mellettük a többiek, vagy el kell engedniük a szembeforgalmat...
Nehezen lehetne átlagosnak nevezni mai szerzőnk, Dennis útját, hiszen 16 évesen került ki Angliába, középiskolába. Ahol gyorsan kiderült, hogy 9 év magyarországi iskolai nyelvtanulás messze nem elég arra, hogy fel tudja venni a kinti tempót. Nem adta fel, no meg aztán szerencséje…..
LenaLondon 2012.08.27 20:20:00
@A Tyne folyó déli partja: Engem is mindig franciának néznek. Nem tudom miért.
LenaLondon 2012.08.27 20:43:01
@A Tyne folyó déli partja: Aha. Lehet. Nekem még a rövid fekete hajam is sanszos. Errefelé kevés embernek van ilyen jellegű. Mármint a mi kis városunkban.
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
A Hádás boltbejárásunkhoz érkezett Belagezapista pompás vitaindító kommentje az egyforma ruhák problematikájáról: Mesélje el nekem valaki, egy nőnek miért érdekes annyira, hogy ne jöjjön vele szembe ugyanolyan ruhában valaki? Csak magamból indulok ki, ha meglátom, hogy…..