Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyonköcsögduda

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag ez a büntetőfékezés szép orosz szokás, onnan terjedt el a keletre tartó Kompországba. Ilyen az, amikor a buta muzsik találkozik a motorizációval. Persze megérthetjük a muzsikokat, mert ha egy nyírfa áll a réten, arról lehet dalocskát költeni, ha száz, az egy szép liget, na de ha…..
nagyonköcsögduda 2022.01.21 11:05:28
@FDToth: Nyugalom! Mindjárt itt a tolmács.
Amikor 1918 tavaszának végén az akkor még tomboló első világháborúban semleges Spanyolországból megjöttek az első hírek egy pusztító, fertőző megbetegedésről, kevesen gondolták, hogy a 20. század történelem első világméretű járványa van kialakulóban. A járványt okozó influenzavírus…..
nagyonköcsögduda 2021.10.27 10:35:56
@Vakcinás Huncut: ja. Meg nem nagyon voltak hülyék sem, akik kételkedtek benne...
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Ezekben az időkben, amikor azt mondják, hogy az utcai cipőddel be se menj a lakásba, amikor a kiszállítások alapfogalma lett az érintésmentes kifejezés, olvasónk 70 éves édesanyjának lépése teljesen érthető. De a UPC-Vodafone átállás során megrendelt internetet csak be kell kötnie valakinek, meg is…..
nagyonköcsögduda 2020.04.22 11:44:47
@FDToth: Kommentjeidet olvasva az jutott az eszembe, hogy mit szólna hozzá MZ/X a Mézga családból. Abban biztos vagyok, hogy a fordítós üvegsisakjával kitörölhetné a picsáját, nem sokat érne.
Szerintem még az Enigma fejlesztői is elégedetten csettintenének.
Azért az megnyugtató, hogy vannak jelenségek, amiket egy világjárvány sem tud eltörölni. Ilyen a tévesen kiírt ár, na meg probléma idegesítő kezelése. Olvasónk a 48 darabos, citrom illatú Finish mosogatógép tablettát szerette volna megvenni a termék alatt feltüntetett 2399 Ft-os áron, ám a…..
nagyonköcsögduda 2020.03.31 18:41:58
@Szubrina: "Uhh.... "
Ez igen!
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ezt a rendkívül tartalmas, tanulságos, sallangoktól mentes hozzászólásodat mennyi ideig fogalmaztad...
Attila garanciális laptopja úgy járta meg az Extrem Digital-on keresztül a HP márkaszervizét, hogy a hibát ugyan kijavították, de csináltak helyette egy másikat, nehogy hiányérzete legyen. Ezek után Attila úgy pattant le az EDigital ügyfélszolgálatáról, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az…..
nagyonköcsögduda 2020.02.29 18:27:16
@Szubrina: Az eltitkolt féltestvéredet az istállóban keresd...
nagyonköcsögduda 2020.02.29 18:38:23
@Szubrina: Nagyon sötét vagy haver
nagyonköcsögduda 2020.02.29 18:57:53
@Szubrina: Na vitorlázz anyádhoz, lehet, hogy lassan etetés van.
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
nagyonköcsögduda 2020.02.14 10:54:38
@FDToth: gyho a szfaab men udtsz irnele gye ikszabott datmo???
Krisztina nagyon boldog, hogy nem fizetett előre a kanapéért, ami raktáron van, vagyis gyártják, vagyis hamarosan szállítják, vagyis ki tudja mi van vele. A képen szereplő RAKTÁRON, MAX 1 HÉT! felirat megtévesztés szagú, de láttunk már sok ilyet. Krisztina viszont éppen a gyors szállítás miatt…..
Ha vállalkozó vagy és az egyetlen laptopod a munkaeszközöd, akkor nem csak bosszantó az az időhúzás, amit az iSTYLE csinál Fannival, de bevételkiesést is jelent. Az egy hetesre ígért szervizelés egy hónapja húzódik, pedig a fogyasztóvédelmi törvény elég egyértelműen leírja, hogy: "A jogszabály…..
nagyonköcsögduda 2020.02.05 19:15:46
@onlajnok: "Nyilván aki Macbook Pro-t vesz, az nem word doksikat szerkesztget vagy webre fejleszt, hanem valami irgalmatlan számításigényes dolgot csinál: mondjuk videót szerkeszt, modellez vagy hasonló. "

Azért azt nehogy megmagyarázd már, hogy a fenti dolgot, hatékonyan, gyorsan csak Mac-en lehet megoldani, mert összefosom magam. Frankón lehet konfigolni egy Win10-es gépet is erre a célra.
Inkább itt arról van szó, hogy jobban lehet villogni, üzletet kötni, ha az eszközödön egy félig megzabált alma a logó.
Gábor állítja, hogy semmi különös, törvénybe ütköző tevékenysége nem volt a Youtube-on, nem is törték fel a fiókját, mi pedig természetesen ezt el is hisszük neki. A Youtube viszont képtelen erre. Ugyan azt sem tudják, vagy akarják bebizonyítani, hogy indokolt a felfüggesztés, mégsem állítják vissza…..
nagyonköcsögduda 2020.02.03 11:14:50
@a lekvár neve puffin: "Hát,kaptak egy,a nagy szaros hátsómat ábrázoló képet"
Nagyon helyes!
Én még egy nagy büdös lófaszt is küldtem volna nekik.
Zoltán igen érzékletesen megírt kálváriája kellemes olvasmány, kár hogy a végén nincs ott a happy end, vagy legalábbis egy halvány reménysugár. Olvasónk az ajándékba szánt notebook-ot időben próbálta megvenni, de azzal, hogy a Telekom flottás ügyfele, minden reményét elvesztette arra, hogy…..
via GIPHY Újság előfizetés témában aránylag kevés levél érkezik a Homárhoz, Girhes macska panasza is unikum. Az online előfizetések nagyszerű korában már nem a postás, vagy a kihordó nem dobja be, nem is a szomszéd lopja ki, hanem az előfizetésünk felületére nem kerülnek fel az aktuális lapszámok.…..
nagyonköcsögduda 2020.01.28 14:52:53
@Kotit: Hát... Hozzád viszont jobban passzolna a "seggfej" nick...
via GIPHY Bár mélységesen együttérzünk, mindig öröm az olyan levél, amiből tanulunk is valamit. Például most azt, hogy a Trónok harca csatajelenetét 55 napig forgatták, ami azért érdekes, mert Tamásék fejhallgatójának javítását 180 nap alatt sem sikerült megoldani. Nem tudni, mi tart ilyen sokáig,…..
nagyonköcsögduda 2020.01.24 14:44:56
@bati67: Ez nagyon jó! Folytatom:

Mészáros Lőrinc vagyok. 6 hónap alatt...
Pintér Sándor vagyok. 6 hónap alatt...
nagyonköcsögduda 2020.01.24 14:57:44
Olvasónk karácsonyi ajándéknak szánt okosórája sehogy sem bírta a strapát. Hamar lemerült, akárhogy is próbálkoztak a használatával. Az ünnepek miatt nem sikerült az elállási időn belül visszavinni, az üzlet pedig nagyon szabálykövető, nem is vették vissza, úgyhogy megkezdődött a garanciális javítás…..
via GIPHY Hogy lehet eldönteni, hogy az üzlet ügyfélszolgálatosa milyen bankjegyeket adott át a vásárlónak? Hát ott van a biztonsági kamera felvétele, nézzük meg! Na de mi van akkor, ha nincs kamera? És ha mégis van, de nem látszik rajta? És ha na jó, igazából van és látszik is, de nem mutatjuk…..
nagyonköcsögduda 2020.01.20 11:09:12
nagyonköcsögduda 2020.01.20 11:16:27
@Egri2: Így már értem.
Hát, én az ügyfélszolgálatost elvertem volna, mint szódás a lovát.
Köszönöm.
B. két Booking.com-os tapasztalatát írta meg nekünk, ebből az egyik bosszantóbb, mint a másik. A második pedig még fájdalmas is: a lépcsőn teleltetett muskátliktól nem lehet rendesen elférni, aminek baleset lesz a vége. De kinek az érdekeit védi ilyenkor egy szállásadó oldal? A szállásét, vagy a…..
nagyonköcsögduda 2020.01.18 09:47:53
@FDToth: Hunna munna habaladabala?

Ezt az írásjelet hogyan kell értelmezni: " ;)"
Viccet félretéve: nagy túlzással sem állítható, hogy igényes ember lennél.
nagyonköcsögduda 2020.01.18 13:02:57
@CCnick: :::))
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
nagyonköcsögduda 2020.01.14 11:57:21
@Jake Peralta: Gratulálok! Igazi Birka Magyar vagy! Így, nagybetűvel.
nagyonköcsögduda 2020.01.14 14:26:15
@FDToth: Most magyarul is légyszi...
Aki követi az NB I-es kosárlabda meccseket, az biztosan tudja, hogy a közvetítéseket kizárólag a MindigoSport-ra előfizetve tudja megnézni. Nincs alternatíva, így az olvasónk szerint kizárólag automata kamerákkal felvett, kommentár nélküli közvetítéseken szurkolhatnak a szurkolók, ha éppen működik a…..
nagyonköcsögduda 2020.01.13 12:08:01
Péter elküldte nekünk is a Volánbusznak feltett kérdéseit, amikre válaszolni nem tudunk, de a felvetés érdekes. A néhány kilométernyi plusz nem is mindig eredményez büntetést, ebben az esetben viszont 250 Ft helyett 8745 Ft-ba került a kis kitérő. Az üzletszabályzat szerint persze ez így van…..
nagyonköcsögduda 2019.12.02 11:19:38
@Egri2: " Ha úgy adja el a bérletet, hogy viszonylatra, tehát A és B község között, akkor engem, mint használót rohadtul hidegen hagy, hogy A-ból B-be a busz milyen útvonalon visz el. Ha kirándultat, csak bosszantó, mert tovább tart, de semmiképpen sem extra szolgáltatás."

Akkor ugye az sem zavar, ha a kirándulás miatt fél 8 helyett csak 11-re érsz be a munkahelyedre?
nagyonköcsögduda 2019.12.02 13:52:53
@Egri2: akkor próbáljuk meg újra, idézet becses személyemtől:
"tételezzük fel, hogy valaki megveszi ugyanazt a bérletet, mint a poszter. Esze ágában sincs Pécsre menni, ő a hosszabb útvonal Pécs előtti utolsó településre kíván menni. Tegyük fel, hogy a 36,2 km-es útból a busz már 34-et megtett. Mindezt havi rendszerességgel oda-vissza. Egyből beljebb van pár száz vagy ezer forinttal, mert a rövidebb útra vett bérletet , de a hosszabb úton közlekedik. Ha ellenőrzés jön, csak annyit kell mondania, hogy Pécsre megy. "
Emese egy hónapja küzd ezért, hogy az Energiapp hibájából félrekönyvel (nem is könyvelt?) befizetést valahogy megtalálja feneketlen rendszerében az ELMŰ. A telefonálás, e-mailezés azonban egyelőre falra hányt borsó, a villanyóra meg áll, ha nem fizet. 2019.09.29 Az Energiapp telefonos…..
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Egy könnyed tortúra a hétvégére, ami erősen emlékeztet a Benny Hill jellegű Praktikeres sztorira. Miért ilyen bonyolult valami, ami ekkora hatással van a vásárolói elégedettségre? Szerencsére nem nagy ügy, ami velem történt az Auchanba, de sok ilyen felesleges elpazarolt fél óra… Szóval egy…..
via GIPHY Az ülőmunka jó szék nélkül öngyilkosság, jól tudja ezt Viktor gondoskodó barátnője is. Épp ezért meglepte Viktort egy jó kis irodaszékkel, ami sajnos pár hét után magától leliftezett. Szerviz széket rendbe hoz, szék hazakerül, Viktor örül. Szék újra leereszt. A sztori végén meg kiderül,…..
nagyonköcsögduda 2019.07.31 18:33:04
@KaTe: "
- 10 kg felett tartós fogyasztási cikk elszállításáról minden esetben az eladónak/márkaszerviznek kell gondoskodnia"

És ezt hol álmodtad tündérke? Azt úgy hívják, hogy helyszíni garancia és általában feláras.
Cérnáknak szakadása Pécsett. Mert mindenki tudja, hogy az olcsó, kínai  piacos cuccoktól nem várhatunk el ugyanannyit, mint a német minőségtől, na de könyörgöm: egy táska, ami csak kiegészítő és nem lehet bele pakolni, az minek van? Vagy hogy tetszett ez gondolni a boltvezető hölgynek? Szombat…..