Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macsa51

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 50-es villamoson italozó, dohányzó, a többi utas jóérzését sértő viselkedésről készültek ismét fényképek néhány héttel ezelőtt. A határ úti metróhoz közlekedő villamost naponta 8-9 ezren veszik igénybe a XVIII. kerületből, a járaton az utóbbi három év alatt…..
macsa51 2015.12.22 17:50:00
@Olga Petrovits Graphics: - ha nem megfelelően használja...
Régóta meg kellett volna születnie ennek a leírásnak, de végre itt van, és aki még bizonytalan, vagy nem használta, végig követheti, miként működik az internetes utasfelvétel a wizznél.  Frissítés: Az online utasfelvétel formailag már nem így néz ki, de szerencsére nem lett…..
33 millió 600 ezer forintba is kerülhetett az Önkormányzat által ingyenes előadásnak meghirdetett Bogármese című előadás a kerületben. Darabonként tizenkétezer forintos áron számolta el a kétezer nyolcszáz XVIII. kerületi kisdiák számára két hónapja bemutatott…..
Elképesztő, hogy miket tapasztaltunk! Betegek meztelenül az ágyuk mellett állnak, és szerencsétlen öregek várják, hogy kész legyen pl. az ágyhúzásuk. Mindez nyitott kórterem ajtónál - talán ez az a dolog, ami könnyen megoldható lenne egy kis odafigyeléssel. Mi van az emberi…..
macsa51 2013.11.16 16:53:02
@P.Boby: Valóban nem politikai blog, de tényleg nem lehetett volna a rengeteg stadion helyett inkább az egészségügyet "rendbe tenni"?
Elképesztő mértékben, 76%-kal nőtt év eleje óta burgonya ára, amelynek kilójáért a Lőrinci piacon már 150 forintot is elkérnek. Az árdrágulásért természetesen nem a kerületi kofák a felelősek, hiszen ők is a nagybani piacon vásárolnak, ahol még decemberben…..
macsa51 2013.09.20 17:21:36
@viki49: Ez még nem is sok. Tavaly télen volt már 1400,- ft is.....
A Nemzeti Összefogás katasztrófája rájött mekkora lehetőség rejlik a Duna áradásában ha erről is csak beszélnie kell lehetőleg az együttműködés szellemében persze de kiemelve önnön nagyszerűségét a végrehajtásban. Most nem az államadóssággal küzd, vagy a…..
macsa51 2013.06.11 17:41:21
@sembertius: rád...:D
Tegnap futott be néhány új módosítás a választási eljárási törvényhez. Az új szabályok szerint a kereskedelmi tévékben, az interneten és az országos napilapokban csak korlátok között lehet hirdetéseket elhelyeznie a pártoknak. Az egyik fideszes betejesztő, Vas Imre szerint…..
macsa51 2012.11.08 17:32:56
@gazoló: Tőlem is....az összes "elmúltnyócévezővel" együtt. Hogy még mindig ezzel jönnek és ez lesz a 2014-es választás finisében is - egyszerűen röhej.
Szerintem tudják kihez menjenek!
Csak a legelvetemültebbek gondolhatták, hogy az Üllői úti Street Art projekt gépezetébe homokszem kerülhet! Csakis a legelvetemültebbek gondolhatták azt, hogy a kerületünkbe kilátogató Ughy Attila polgármesternek csak addig érdekes ez az egész story, amíg sikerül egy-két markáns…..
macsa51 2012.08.01 18:58:01
@santiago_segura: A gazt eltávolították, majd egy kupacba az ominózus ház előtti füves területre halmozták. 1 1/2 hét kellett, hogy elszállítsák. "Természetesen" a fű azon a helyen volt, nincs....Ezek a közmunkások nem tudják, hogy befülled a növényzet, ha napokra- hetekre a lekaszált fű, összegyűjtött gaz elzárja a levegőt???? A vezetőjüknek tudni kellene!!! Nemtörődöm banda!
Április 26.-án úgy döntött a Képviselő Testület  többségét alkotó FIDESZ-KDNP frakciója, hogy Csomó Tamás által meghatározott módon átalakítja a kerületi szociális intézményhálózatot. A jelenleg egységesen működő idősellátást négy intézmény, illetve az…..