Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meredith Belbin

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HVG Online-on van egy cikksorozat az adott területeken dívó korrupciós jelenségekről. Most megjött a sorozat civil darabja (katt ide). ..
Meredith Belbin 2012.06.22 17:12:44
"Lebukott mint Rottenbiller", a védett tanú-hvg civilszféra gyalázó.
Ezekután már csak azt várom, hogy ki pereli be személyiségi jogsértésért, mert,amit előböfögött nem vélemény, hanem tényállítás. Egy jó ügyvéd, és a gyűlöletbeszédnek vége.
Amúgy, hogy a saját szakterületemnél maradjak - mert ez jobban érdekel mint holmi ádámka, ex civil pénzelosztó nacsalnyik- ahogy korábbi munkámban írtam a team terminus technicus kapcsán A Team munka alapelvei között:
"Az intézményi működés folyamatos, tudatos fejlesztésébe be kell vonni a kollégákat, biztosítani kell számukra, hogy a napi rutinfeladatok elvégzésén túl részt vehessenek az intézmény minőségi működését biztosító folyamatok formálásában", mert egyébként magyarul elkanászodnak, és saját anyjukat, apjukat vagy nea civil testületi (nea tanács?) kollégáikat is eladnák egy tál lencséért, illetve kezdik ellenségnek tekinti. Persze ennek mindig konstans sine qua nonja a phd és a egy jó nagy bukás (pl. 10:1 arányú visszahívás etc.) Ezzel végképp elveszíthetik egyrészt a talajt a lábuk alól, másrészt a gyűlölet apostolaivá (noha Istentagadóknál ez égi stílusrombolás és képzavar) válhatnak, ami saját megzavarodottságuk kapcsán olyan helyzetbe és státusba hozhatja őket, hogy azon még Freud mester sem tudna - visszamenőleg- segíteni.
Nos most, hogy ezt így kigondoltam- vélemény-álláspontként és elemezve- elmegyek ajcsizni, és iszom egy kis tejes kakakót.
Gondolkodj...