Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apatia

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Az igazi uborkaszezon 2007.07.20 14:46:08
Nincs mit írni, egyetlen celebnek sem robbant fel a szilikonajka a nagy melegben, Paris Hilton mellei már lassan negyvennyolc órája nem buggyantak ki sehonnan, és Németh Kristóf sem házasodott már napok óta. Úgyhogy maradnak az álhírek. Fotóval. Döbbenet, hoppá! Megabreaking!…..
Nakéremszépen, a második évad vége nem most volt, legyen annyi elég összefoglalónak, hogy Sloane összerakta a Rambaldi gépet, Syd agyonverte az álbarátnőt, majd elalélt, és egy sikátorban ébredt. Hong-Kongban. 2 év múlva. Innen kezdünk.Vaughn érkezik magyarázni, azt hitte…..
Akadnak olyan műsorok néha, melyek felett az ember elsiklik elsőre, aztán másodszorra is, de ínséges időkben (amikor kedven sorozatai még téli álmot alszanak), vesz egy nagy levegőt, leszedi mondjuk a harmadik évad premierjét, és ad neki egy esélyt. Utána meg alig várja a…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Tavaly az volt a baj, hogy a szigetes/kopaszemberes sorozat két-három zsinórban leadott rész után ismétlésekkkel jelentkezett, erre kenték, hogy a nézők elfordultak a sorozattól, és inkább mésikat kerestek maguknak szerda estére. Jó, nem volt drámai a nézettség csökkenése, de a…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
Apatia 2006.10.07 14:07:46
Pöcörge!

Ne légy dühös, én is csak ironizálni akartam, vagy legalább elvenni az élét ennek az egésznek.

Kérdéseidre a válaszok:
"hogyan is lehet az, hogy ezekről a gazdasági mutatókról csak ő festett föl korrekt képet?"


Mert a másik oldal hazudott. Ha figyeltél a hozzászólásaimra, láthattad, hogy ezt egyszer sem cáfoltam. Ami engem zavart, hogy ha OV látta az igazságot, márpedig látta, hiszen szóvá tette, miért igérgetett Ő is?
Hiszen tudta, hogy nem valósítható meg az Ő elképzelése sem.

"hogyan lehet az, hogy ha valakit átvernek, akkor az átvert illető nem attól kéri számon, aki átverte, hanem attól, aki korrekt számokat mondott?"

Te úgy látod, hogy Gyurcsányon nem kérték számon a hazugságait?
Orbán Viktoron pedig nem azt kérik számon, hogy korrekt számokat mondott, hanem szerintem azt, hogy ő is hazudozott, noha nem ebben a kérdésben, bár számomra az is csúnyán kimeríti a hazugság fogalmát, hogy ő is ismerte a valós helyzetet, mégis ígérgetett.

Szerintem nem sikerült volna betartania az ígéreteit, és rengetegen így gondolták, ezért nem nyerte meg a választásokat.

Ne haragudj, nem akartalak besorolni sehová, ahová nem tartozol, csak a szavaidból nekem az jött le, hogy inkább Fidesz-párti vagy.

Tudod, mindenki erkölcsi megtisztulásról beszél. Látsz erre reális esélyt, míg ezek az emberek jelen vannak a politikai életben? Itt most mindenkiről beszélek, Gyucsánytól Orbánig bezárólag. Mindenkiről.
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..