Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flexsnake

133 bejegyzést írt és 601 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán belefutott abba a nyomorult módszerbe, amikor a kereskedő leakciózza a terméket, ami nincs is, vagy csak kevés van belőle, vagy csak úgy csinál, mintha nem lenne. A végeredmény minden esetben ugyanaz: az akciós napon hiába keressük a cuccot kedvezményes áron, ám az akció után az eredeti…..
Levélírónkat  októberi Gearbestes, kínai webáruházas posztunk ihlette írásra. Slágvortokban előadott sztorija szerinte ékes bizonyítéka annak, hogy a Paypal sem véd meg olykor. Szerintünk emellett újabb tanulságos történet arról is, hogy az olcsóság árát gyakran a sok órás ügyintézésben, a hetekig…..
flexsnake 2019.12.09 13:06:57
@MacskaÖsszeZavaróKft: A PP az ebay alapelvei szerint dönt. Ha nem elégséges a bizonyíték, akkor az eladónak ítél. Ilyenkor csak az arany mc segít :D
Mivel az ATM-et nem a bank üzemelteti, hanem egy külsős cég, a bank végignézi, ahogy az automata egymás után nyeli el az ügyfelek kártyáját. Ráadásul vissza se adja, így az ügyfél nem véletlenül lesz ennyire felzaklatva. Update: az ügy megnyugtatóan rendeződött, részletek a poszt végén. Tisztelt…..
flexsnake 2019.12.09 13:00:36
@mbazs: Revoluthoz érdemesebb keresni valakit, aki meghív. Ha így kerülsz be akkor mind a ketten kaptok egy kisebb összeget és ingyen kapod meg a kártyád. Ellenkező esetben, ha magad regisztrálsz meghívás nélkül a kártyának postai díja van! Még utána is kaphatsz ingyenes kártyát, ha a rendszer látja, hogy aktívan használod stb, de nem célszerű mentor nélkül belépni. A Revo veszteségesen működik, emiatt komolyan ekézik a neobankos oldalakon, az életedet ne bízd rá. Pláne ne nagyobb összeget! Mivel bankközi értéken vált olcsónak mondható a valutaváltása 1,8 M forintig, ingyen pénzfelvétel is csak 70E ft-ig engedélyezett, különben csak a fizetős csomagjai ütik meg egy banki számla színvonalát. Az indulás óta használom, de nagyon észnél kell lenni, mert könnyen a legdrágább szolgáltatás tud lenni. Ha kártyát nem saját automatában használsz, akkor a bank nem tudja garantálni, hogy a kártyád visszakapod. Túl nagy lenne a rizikó. Például egy OTP-s autómatában benyelt OTP-s kártya 2 kézen megy keresztül, ezért is kerül vissza a tulajhoz. A kártyagyártást a kártyacég végzi jelen esetben a visa, de ha vásárolsz európán kívülről, az MC jobb megoldás. Márcsak a duplaváltás elkerülése miatt is. A VISA euró az MC meg dollár alapú.
Szemétkednek az üdülési csekkel a debreceni termálfürdő pénztáránál, ami levélírásra gerjesztette Évát. De nem csak ott megy a piszkálódás. Levélírónk egyszerűen nem érti, mi értelme van, hogy a gyereknek csak akkor vehet valamit a szülő a kicsi nevére szóló üdülési…..
Nézzük mert muszáj. Mert szeretjük bámulni nők mókusait. Az egykori viva műsorvezető,Oli után majdnem elhittük a bexawazás tixta. Hittünk benne akkor is, mikor a Győzike szeretőjét eljátszó, majd később Gigiként beköltöző erotikus munkás esett be az ajtón. Akkor is, ha a…..
Subba Szexi csevej a Villában 2010.12.08 02:17:00
Nem tudom, hogy máskor is ilyen erős tartalommal bír az egyelőre csak éjjel működő online adás a Való Villából, mindenesetre ha ezt mindig így tolják, rendszeres néző leszek! Alig tizenöt perc alatt megtudtam, hogy Béci szeret véres puncit nyalni, és dugott már seggbe úgy nőt,…..
Attila megkapta ez ebay-ről rendelt alaplapot. Vagyis persze nem ÚGY kapta meg, hiszen a csomag a Magyar Posta keze közé került. Nem kell megijedni, Attilával nem történt semmi különös: miután látta, hogy a csomagja a vámon várakozik, felhívta a Posta ügyfélszolgálatát, hogy mi a…..
A magyar postás legalább világhírű, mert mindent képes kilopni a levélből-csomagból. Ugye, milyen könnyen dobálódzunk az olyan szavakkal, mint a "mindent"? Igazából arra gondolunk ilyenkor, hogy "szinte mindent". De tévedünk. Igen vicces, sőt fergeteges…..
flexsnake 2010.12.03 13:58:47
@É2I: node az nem csomagos, hanem leveles postás volt. Azért nem tudom sajnálni azt, aki 2010ben a postát használja. A futár megbízhatóbb és sokszor olcsóbb is.
A nyáron futott végig a magyar neten egy élelmes makói cég terméke, az extra olcsó, Válság szelet nevű csoki. A tréfás kedvű édesipariak számítása a jelek szerint bejött, olvasónk, BJudit a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház menüjében találkozott a cuccal.  ..
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
Túl emberi voltál állatnak.Ma 2010.11.19-én délután 5óra tájban elmentél. Siettem haza, de sajnos már csak a tested találtam. Emlékszem mikor hozzám kerültél napokig játszottuk az éjszaka kirágod magad a kosárból, nappal befoltozom játékot. Te győztél. Szabadon éltél a…..
 Ki ne ismerné a Fásy mulatós c.műsort..... Jaj nekünk. Nos, Fásy Ádámnak van egy 12éves lánya aki megcsillogtatta "tehetségét". Papi annyira jó fej vele, hogy a Fásy szépségverseny jogaival is a lánya rendelkezik :D Nos, hallgassuk meg Fásy Zsülike…..
Egy próbát megér. Veszteni való nincs. Hátha!!!Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket,de ez a levél egy nagyon jó baráttól jött,aki ügyvédnõ, és egy érdekes lehetõségnek tûnik!!!Ha õ azt mondja nekem, hogy ez mûködik, akkor mûködik is.Minden esetre nem…..
 BKV valami idióta kampányfogásként egyre bugyutább "reklámokat" rak ki. Gyögyszemünk tegnap este készűlt. ..
flexsnake blog Rongybaba :D 2010.03.25 15:35:00
Nálunk még egy kicsit várni kell rá, de külföldön már elég extrém produkciók vannak :D  ..
flexsnake blog Sör-Pong 2010.03.25 15:11:30
 A Sör-ponghoz semmi más nem kell csak egy ping-pong laszta, egy műanyag pohár és egy kis sör. Őrület! :D  ..
 A google keresőrobotjai megállás nélkül futnak, mennyire jó is lenne ha dolgoznának nekünk, ugye? Lassan 3éve használom őket mindenféle módon. Ezek közül az egyik publikus megoldás a www.google.com/alerts . Beállíthatjuk milyen szóra ugorjon, milyen gyakorisággal, hol…..
flexsnake blog Kígyóbőr 2010.03.23 10:48:31
 Igen, nos hát átalakult egy kissé az oldal. Némely funkció még nem működik, de dolgozom rajta. Nem egyszerű a blog.hu témáit átalakítani :D Mennyivel egyszerűbb ez a bloggeren :( No de sebaj, igazi kígyókhoz méltóan nyomulunk tovább. ..
flexsnake blog Gumiember 2010.03.23 10:44:12
 Majdnem mint a gumiember az X-aktákból :D   ..
HA ezt Ernő látná lefordulna a székéből :D  ..
flexsnake 2010.03.23 09:55:03
@bencekristof: És Legóból épült :D
Ha menni kell, hát menni kell, tartja a mondás :D A csaj már egyébként is elég szarul nézett ki, aztán mégis a gatyája nézett ki még nála is szarabbul :D ..